Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas A, E ir kt.

aha idomiai. neesu girdejus teorijos, kad padetu odai g.gif ir striju neatsirastu. kazkaip itariu, kad strijos labiau susije su odos bukle. pas mane ji sausa ir visiskai neelastinga. tepiau pilva saziningai keleta kartu per diena (sutepiau keleta dideliu buteliu kremo) bet visas pilvas strijom isvagotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baronkyte @ 2011 01 30, 20:04)
aha idomiai. neesu girdejus teorijos, kad padetu odai  g.gif  ir striju neatsirastu. kazkaip itariu, kad strijos labiau susije su odos bukle. pas mane ji sausa ir visiskai neelastinga. tepiau pilva saziningai keleta kartu per diena (sutepiau keleta dideliu buteliu kremo) bet visas pilvas strijom isvagotas  doh.gif

Radau straipsniuka apie vitamina E, va ka raso apie jo poveiki odai:
Nereikia pamiršti, kad vitaminas E yra ir jaunystės šaltinis. Puikiai drėkinantis odą, kiekvienai kūno ląstelei suteikiantis deguonies ir gyvybės, ne veltui jis yra dažnas kosmetinių kremų ingredientas. Kaip antioksidantas, jis saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, puikiai drėkina, minkština, lygina raukšles epidermio sluoksnyje bei suteikia elastingumo.
Kosmetikos priemonių kūrėjų jis yra vertinamas kaip galintis sulėtinti odos senėjimą, mažinti uždegimų sukeliamų ligų riziką, padedantis ir nuo spuogų, beriančių odą paauglystės tarpsnyje.

Nezinau, ar jis tikrai nuo striju gali apsaugoti (pati gydytoja man pasake, kad cia yra tik jos nuomone), bet kad gerai odai tai faktas smile.gif
Atsakyti
Gėriau šitą vit. prieš nėštumą, o pastojus gydytoja sakė galiu ir toliau gerti.
Atsakyti