Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(aurovile @ 2010 11 27, 02:46)
Bednaya Nastya  thumbup.gif  youtube galite rasti visas 120 seriju

šitas man labai patiko thumbup.gif

dar labai geras serialas buvo Peterburgo paslaptys, norėčiau pažiūrėt, bet niekur nerandu
Atsakyti
Lost, Dr House, How I Met Your Mother, CSI.

Labai mėgstu angliško humoro senus serialus, kaip Fawlty Towers ir Absolutely Fabulous. thumbup.gif
Nors angliškas, bet ne senas The I.T. Crowd. Tikrai labai juokingas. biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau ziureti "dead like me" --- visiska banalybe ir kvailybe. Vis laukiau ko nors, kas itrauktu, bet be dideliu graziu pagrindines herojes akiu nieko daugiau idomaus nebuvo ....

Labai patiko "Mad Man" thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas kokią situacijų komediją parekomenduotumėt?
Man dabar didelės "lomkės", nes prieš kokį mėnesį atradau "How I met your mother" ir mėgavausi po 2 ar daugiau serijų per dieną, kol priėjau iki paskutinės išleistos į eterį, o 1 serijos per savaitę per mažai verysad.gif . Bandžiau žiūrėt "Scrubs", "The office", "Modern family" – neužkabino.
Atsakyti
"Cougar Town" su Courtney Cox galit pabandyt, tik jei atvirai, man ji prastesne tiek uz HIMYM, tiek uz "Modern Family" g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 12 11, 00:44)
Man dabar didelės "lomkės", nes prieš kokį mėnesį atradau "How I met your mother" ir mėgavausi po 2 ar daugiau serijų per dieną, kol priėjau iki paskutinės išleistos į eterį, o 1 serijos per savaitę per mažai  verysad.gif . Bandžiau žiūrėt "Scrubs", "The office", "Modern family" – neužkabino.

the it crowds (kompiuteristai), two and half men, mike and molly
bent as siuos ziuriu, man patinka sie sitkomai smile.gif
Atsakyti
labai rekomenduoju :
glee (lietuvių genijai išvertė kaip "choras") ir big bang thery (šitas išvis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 12 17, 15:50)
labai rekomenduoju :
glee (lietuvių genijai išvertė kaip "choras") ir big bang thery (šitas išvis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif )

As vis galvoju glee pradet ziuret, bet nebus cia labai mergaitiskas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 03, 17:33)
O aš užsikabinau ant „Hotel Babylon“  blush2.gif Pamačiau seriją per teliką ir parsisiunčiau visus sezonus.
Dar laukiu Hannah Montana naujos serijos ir Wizards of Waverly Place naujo sezono. Bet apie šituos, manau, kitų nuomonė tokia pati, kaip apie Harį Poterį  ax.gif

MB žiūri Lie to Me ir Fringe. Anksčiau žiūrėjo ir Castle, bet dabar nebežiūri smile.gif
Papildyta:

Šitas?
Kinozal.tv
rutracker.org

Apie ka serialas Fringe? Vertas demesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2010 12 11, 00:44)
Man dabar didelės "lomkės", nes prieš kokį mėnesį atradau "How I met your mother" ir mėgavausi po 2 ar daugiau serijų per dieną, kol priėjau iki paskutinės išleistos į eterį, o 1 serijos per savaitę per mažai  verysad.gif . Bandžiau žiūrėt "Scrubs", "The office", "Modern family" – neužkabino.

"big bang theory" thumbup.gif
QUOTE(Dinariuke @ 2010 12 18, 00:03)
As vis galvoju glee pradet ziuret, bet nebus cia labai mergaitiskas  g.gif

nepasakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2010 12 18, 00:03)
Apie ka serialas Fringe? Vertas demesio? g.gif

Vertas dėmesio smile.gif
Ten mokslinė fantastika.
Yra du paraleliniai pasauliai. Juose viskas beveik identiška. Abiejuose gyvena tie patys žmonės, t.y. jų išvaizda, vardai tie patys. Bet jie gyvena savo atskirus gyvenimus, skiriasi jų profesijos. Tik šeimos lyg tos pačios.
Iš pradžių viskas vyksta tik pirmame pasaulyje. Pagrindiniai personažai - detektyvė, daktaras/mokslininkas. Jie aiškinasi visokius įvykius smile.gif Vienoj serijoj - vienas įvykis. O šalia tų įvykių, kaip visada, rutuliojasi asmeninis herojų gyvenimas smile.gif
Tą serialą rodo per LNK („Ties riba“). Pirmą sezoną. O MB žiūri lyg ketvirtą, kurį dabar rodo Amerikoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 12 18, 13:06)
Vertas dėmesio smile.gif
Ten mokslinė fantastika.
Yra du paraleliniai pasauliai. Juose viskas beveik identiška. Abiejuose gyvena tie patys žmonės, t.y. jų išvaizda, vardai tie patys. Bet jie gyvena savo atskirus gyvenimus, skiriasi jų profesijos. Tik šeimos lyg tos pačios.
Iš pradžių viskas vyksta tik pirmame pasaulyje. Pagrindiniai personažai - detektyvė, daktaras/mokslininkas. Jie aiškinasi visokius įvykius smile.gif Vienoj serijoj - vienas įvykis. O šalia tų įvykių, kaip visada, rutuliojasi asmeninis herojų gyvenimas smile.gif
Tą serialą rodo per LNK („Ties riba“). Pirmą sezoną. O MB žiūri lyg ketvirtą, kurį dabar rodo Amerikoj smile.gif

Amerikoje šiuo metu rodomas trečias sezonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhibuokle @ 2010 12 18, 13:50)
Amerikoje šiuo metu rodomas trečias sezonas smile.gif

Nu tarkim smile.gif Sakiau, kad pati nežiūriu jo, tad smulkmenų nežinau tongue.gif
Atsakyti