Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

Kur galima rasti serialo "univer" penktą sezoną nuo 17 serijos ?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2010 12 20, 09:49)
Kur galima rasti serialo "univer" penktą sezoną nuo 17 serijos ?

17 serija išeina šiandien. Logiška, kad internete dar jos nėra smile.gif O ieškoti galima ten, kur ir visą laiką. Šiandien vakare arba ryt turi būti kinozal.tv smile.gif 16 serija buvo įdėta ten tą pačią dieną, kai parodė per tv.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 12 20, 12:23)
17 serija išeina šiandien. Logiška, kad internete dar jos nėra smile.gif O ieškoti galima ten, kur ir visą laiką. Šiandien vakare arba ryt turi būti kinozal.tv smile.gif 16 serija buvo įdėta ten tą pačią dieną, kai parodė per tv.

Ačiū . Superinis serialas .
Atsakyti
Dar visai patiko rusiskas serialas (komedija) Interny, apie daktarus biggrin.gif Rekomeduoju 4u.gif

Tiesa, kol kas tik 40 seriju yra iseje, ar daugiau bus nzn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarinine.antis @ 2010 12 20, 14:04)
Dar visai patiko rusiskas serialas (komedija) Interny, apie daktarus  biggrin.gif Rekomeduoju  4u.gif

Tiesa, kol kas tik 40 seriju yra iseje, ar daugiau bus nzn  4u.gif

thumbup.gif maciau, patiko, tik pabaigoj jau nusibodo ax.gif
Atsakyti
Per TV 6 "internu" tik 30 seriju parode, jei atmintis manes nepaveda. Reiks ieskot ir ziutret likusias, nerealiai patiko daktaru komanda biggrin.gif
Atsakyti
Patiko man "Маршрут милосердия" :

http://www.kino-teat...os/85606/annot/
Atsakyti
Sveikos. Vakar per kompa pradejau ziureti rusu seriala ,,Pobeg'', MB is interneto atsiunte visas imanomas serijas. nu galiu pasakyti, kad man ir jam sis filmas thumbup.gif tiesiog. Seniai tokio nesu maciusi, nors dar iki galo nedaziurejau jo, bet matau kaip jis mane traukia, domina, na filmas SUPER.
Ji rodo per ORT kanala jau seniai, bet tik po 1 ar 2 serijas per savaite. Man tiek kantrybes neuztektu, labai dziaugiuosi , kad MB is internete atsiunte serijas, tai vat siandien jau 3 serijas paziurejau ir dar ziuresiu, tiesiog intriga tokia, kaip kas toliau bus... ax.gif
Atsakyti
Pobeg pagal Prison break padarytas smile.gif Kai išeis visos serijos, parsisiųsiu ir aš. Pažiūrėsim su mama kartu smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas galite rekomenduoti gerą serialą( anglų kalba) apie šeimą ir jos gyvenimą. Gali būti ir drama ir komedija, žanras nelabai svarbus. Išanksto dėkoju.
Atsakyti
Kelintą seriją rodo TIES RIBA (Fringe) per LNK?
Atsakyti
QUOTE(mandarinine.antis @ 2010 12 20, 15:04)
Dar visai patiko rusiskas serialas (komedija) Interny, apie daktarus  biggrin.gif Rekomeduoju  4u.gif Tiesa, kol kas tik 40 seriju yra iseje, ar daugiau bus nzn  4u.gif

internu jau 45 yra 4u.gif
Atsakyti