Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(senmerge @ 2011 01 09, 15:11)
" Do smerti krasiva "

na ir ne sitas biggrin.gif dievuleliau, neisivaizduoju ir pati kaip man jo ieskot doh.gif jauciu per visus cia puslapius sitoj tv temoj reiks ieskot... jei poros metu senumo bus imanoma ras temuke to serialo doh.gif
Papildyta:
ot galva doh.gif taip ansciau reikejo daryt doh.gif ivedziau i paieska rusiskai parasiusi rusu aktore Darija. ir radau thumbup.gif va kaip vadinasi tas serialas Любовь – не то, что кажется thumbup.gif man visada taip, kol suformuluoju ko noriu, ir paciai daeina doh.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau šiuos, kiek yra serijų:
Mentalist, Lie to me, The event, Flashforward, Walking deads, Criminal Minds, Happy town. Visi įdomūs man labai. Nežinau ką čia dar pažiūrėjus tokio įdomesnio g.gif
Atsakyti
kazkas domejos "INTERNAIS", tai jau yra 60 seriju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 01 10, 02:00)

cia kur taip uzmatei blink.gif atsisiust jau yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2011 01 10, 11:54)
cia kur taip uzmatei  blink.gif  atsisiust jau yra? bigsmile.gif

aga atsisiust smile.gif o uzmaciau rusu kazkuriam is saitu smile.gif
Atsakyti
Jei kam patinka fantastika,( na tokie kaip "Fringe" arba "Flashforwrad"), tai rekomenduoju "V"
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 01 10, 02:00)

jau ir paziuret suspeta 4u.gif

Dar yra toks rusu serialas POBEG, bet viskas viskas nukopijuota nuo Prison Break, yra tik 1 sezonas, dar daugiau bus nezinau g.gif
Atsakyti
Dar kam patinka veiksmo, na tokie bajavykai, rekomenduoju "Human Target"
Atsakyti
QUOTE(Orina @ 2011 01 09, 19:37)
Peržiūrėjau šiuos, kiek yra serijų:
Mentalist, Lie to me, The event, Flashforward, Walking deads, Criminal Minds, Happy town. Visi įdomūs man labai. Nežinau ką čia dar pažiūrėjus tokio įdomesnio g.gif

Jei patiko LOST -tai paziurek rusiska 16seriju BASNIA (bokstas) wink.gif
Atsakyti
Tikrai geras veiksmo serialas "Psevdonim Albanec" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau 24 serijas rusiško serialo "Доктор Тырса" 2010 (nukopijuota iš "Doktor House") - patiko thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 01 20, 16:55)
Pažiūrėjau 24 serijas rusiško serialo "Доктор Тырса" 2010 (nukopijuota iš "Doktor House") - patiko  thumbup.gif 
user posted image

Man tokie serialai nepatinka , ligų reklamavimas , kitaip jų nepavadinsi .
Atsakyti