Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojam serialus

QUOTE(egesichora @ 2011 06 14, 01:59)
Nerealiausias thumbup.gif
Visus sezonus mačiau.

Dabar žiūriu "Game of the Thrones".

El Internado Laguna Negra o jus ji online ziurit? mna nervai nelaiko taip ziuret, nes labai strigineja, kazi kur yra parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2011 06 14, 17:45)
El Internado Laguna Negra o jus ji online ziurit? mna nervai nelaiko taip ziuret, nes labai strigineja, kazi kur yra parsisiusti?

Online. bet man niekas nestringa. Na,kartais,bet tada palaukiu 5-10 min.ir viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 06 14, 20:31)
Online. bet man niekas nestringa. Na,kartais,bet tada palaukiu 5-10 min.ir viskas normaliai  thumbup.gif

As dvi dalis ziurejau online, po to pradejo striginet, tai parsisiunciau is torentu, dabar ziurisi gerai, o atsitraukt neina, vyras bamba kad pabludau nuo filmo:)
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 06 15, 19:32)
As dvi dalis ziurejau online, po to pradejo striginet, tai parsisiunciau is torentu, dabar ziurisi gerai, o atsitraukt neina, vyras bamba kad pabludau nuo filmo:)

torentuos reik pakvietimo?
Atsakyti
kai kur reikia,o kai kur-ne.
Galiu parekomenduoti tfile.ru 4u.gif
Atsakyti
Kokias jus cia meksikietiskas nesamones ziurit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2011 06 15, 20:08)
torentuos reik pakvietimo?

Reikia kiek zinau, mane pusbrolis pakviete ir uzregistravo smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Ieskau vieno serialo, tai man idomu, kur jus ziurite juos? g.gif
noriu paziureti Kamila (Todo sobre Camila), taciau niekur nerandu.. doh.gif
Buciau dekinga, jei kas padetu wub.gif
Atsakyti
Siandien pradejau ziuret Lost girl patiko thumbup.gif Yra pirmo sezono tik 13 seriju tai greit susivalgys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 06 15, 19:59)
Kokias jus cia meksikietiskas nesamones ziurit  doh.gif

Tai jau trikrai... doh.gif
Atsakyti
Nezinau ar buvo rasytas, bet nesenai ziurejom su vyru rusiska 12seriju "Banda" labai patiko. Apie vyra, kuris tampa samdomu zudiku.
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 06 15, 20:59)
Kokias jus cia meksikietiskas nesamones ziurit  doh.gif

Ne meksikietiskas, o ispanu, ir tarp kitko tikrai idomus. Beje, del skonio nesigincijama!
Atsakyti