as parekomenduosiu Teen Wolf seriala, kol yra berods 5 serijos, man labai neblogas pasirode

QUOTE(Meilė @ 2011 06 28, 10:55)
Kur rasti pažiūrėti,arba atsisiųsti?

Ką tik peržiūrėjau Серафима прекрасная. Jau toks rusiškas,"duševnas"

Aš visai visai neseniai atradau, bet labai įsimylėjau serialą "Make it or break it"!! Rekomenduoju ypač toms, kam nusvyrusios rankos, kas nepasitiki savimi, kam dingusi motyvacija ir pan. ;]
Šį savaitgalį peržiūrėjau The killing pirmą sezoną. Labai labai suintrigavo. Ir nežinia kada bus antras,nes pabaiia jau tokia intrigujanti. Rekomenduoju, tik nervina tas tęsinių laukimas.

QUOTE(MonCita_ @ 2011 07 01, 13:36)
Ačiū už patarimus, laukiu dar nuomonių, niekaip negaliu išsirinkti.
O Gossip Girl ir Vampire Diaries man labai patinka, rekomenduoju jei nematė.

O Gossip Girl ir Vampire Diaries man labai patinka, rekomenduoju jei nematė.

Labai jau skirtingi tie serialai

bet Dingę užkabliuoja

O namų šeiminkės toks... buitiniai dalykai su pikantiškumo prieskoniu, bet tik tiek....
O Dingę- įdomu, kartais reikia pasukti galvą, intriguojan, vaizdai gražūs

Kas supranta angliskai siulau Pretty little liars! Kazkur skaiciau ,kad buvo palyginta su jaunesne versija Desperate Housewives!
QUOTE(Akvija @ 2011 03 31, 12:44)
Ir tą ir tą žiūrėjau labai patiko
Nors One tree hill paskutinio sezono taip ir nebeparsisiunčiau
Dabar baiginėju The Good wife 1 sezoną
Tikrai labai geras, kelintą vakarą vėliausiai nueinu miegot, nes žiūriu, paskui galvoju nu dar 1 seriją ir t.t
Tikrai įdomus.Ačiū už rekomendaciją 

Dabar baiginėju The Good wife 1 sezoną

Pritariu ir as, ziuriu po kelias serijas is eiles, idomu ir ju vedamos bylos, o ypac pagrindiniu veikeju gyvenimisku problemu sprendimas. tikrai geras filmas.
QUOTE(isdykusS @ 2011 07 01, 18:27)
as parekomenduosiu Teen Wolf seriala, kol yra berods 5 serijos, man labai neblogas pasirode 

QUOTE(alyton @ 2011 07 03, 23:05)
Šį savaitgalį peržiūrėjau The killing pirmą sezoną. Labai labai suintrigavo. Ir nežinia kada bus antras,nes pabaiia jau tokia intrigujanti. Rekomenduoju, tik nervina tas tęsinių laukimas. 

Superinis, mums irgi laabai patiko. Irgi laukiam tęsinio. Panašų rekomenduočiau Luther
Dabar uzsikabliavau ziuret "Visitors", 2 sezonai yra, labai geras, po vienos serijos noris ziuret iskart kita, kad suzinot, o kas toliau??
..

QUOTE(isdykusS @ 2011 07 11, 08:22)
Dabar uzsikabliavau ziuret "Visitors", 2 sezonai yra, labai geras, po vienos serijos noris ziuret iskart kita, kad suzinot, o kas toliau??
..

Pritariu tikrai geras ir užkabinantis serialas

Papildyta:
QUOTE(Snargla @ 2011 07 04, 18:38)
Kas supranta angliskai siulau Pretty little liars! Kazkur skaiciau ,kad buvo palyginta su jaunesne versija Desperate Housewives!
Ne tik kas supranta angliškai gali ji žiūrėti

The Tudors - nuostabus, istorinis su J. R Meyers.