Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pelenė

Na pagaliau ir mes nukeliavom i darzeli, pirmas ispudis labai teigiamas. Ir mazylei, ir man labai patiko. Ziuresime kaip toliau seksis adaptuotis.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos. mes papuolem i grupe braskyte, gal kas jau lanko ar irgi papuole siais metais? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, lankeme kita darzeli ir 2 metus stovejome eileje pakeisti ji. Siandien suzinojau, kad mus perkelia cia :) tad su dziaugsmu ir nerimu laukiu artimiausiu dienu, kai eisim susipazinti su nauju darzeliu, nauja aukletoja, grupe ir aplinka. Maniskei 4 metai, kaip supratau, uzrase i Nykstukus. Gal dar kas lankote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikrobka: 30 rugpjūčio 2016 - 21:01
Sveiki visi,

Praėjo jau kokie 9 metai kai mes palikome darželį Pelenė. O žinote kas yra keisčiausia? Kad tokie žmonės kaip Jolanta Bagdonienė dar vis dirba ten. Per tiek metų man ne vienas žmogus parašė apie jos besikartojantį žiaurų elgesį su vaikais. Filmavimai, pašaipos, reketavimai ir kiti dalykai. O daugelis tėvų net nesigilina ir gina ją. Aš labai džiaugiuosi, kad mes turėjome progą ir palikome nedelsdami. Ir labai užjaučiu tuos kurie užsirauna ant jos. Gaila, kad žmonės esant bėdai užsidaro savo dėžutėse ir nesiima jokių veiksmų. Žinau, kad jie tai daro dėl baimės. Baimės, kad dėl kažkokių veiksmų gali pakenkti savo vaikui.

Bet ši auklėtoja negali būti auklėtoja. O Jums tėveliai stiprybės. Būkite atidūs ir pasirūpinkite savo atžalomis. Jir vieninteliai ką Jūs turite.
O už Jolantą ir jos žiaurumą reikėtų pasimelsti. Bet toks elgesis nėra toleruotinas. Tik gaila, kad praėjus tiek metų ji dar ten.
Atsakyti

Sveiki,

nuo rugsėjo eisime į šį darželį. Gal kas turite naujų atsiliepimų? :)

Taip pat paskaičius straipsnį 15min.lt kilo klausimas: ar dar egzistuoja tokios rinkliavos (tualetinis popierius, buit.chemija ir pan.)?

https://www.15min.lt...aikai-56-690023

Atsakyti