Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pelenė

Ir mes keliausim. Sia savaite aplankysim darzeli su vaiku, gal parodys grupe supazindins su aukletoja... siek tiek nerimauju, bet labai dziaugiuos kad gavome vieta
Atsakyti
sveikos mamytes. mes irgi papuolem i si darzeli. lankysim nuo rugsejo 18d smile.gif
norejau paklausti kokius daiktus reikia tureti pradedanciajam darzelinukui? kur galeciau tokios info pasiteirauti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na stai jau ir rugsejo vidurys smile.gif gal daugiau kokiu atsiliepimu kas papasakosit blush2.gif

girdejau, kad siame darzelyje grupeje viena aukletoja ir seimininkele? ar tikrai? kituose darzeliuose buna dvi kurios keiciasi kas dvi ar tris dienas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunyoung @ 2012 09 18, 12:10)
girdejau, kad siame darzelyje grupeje viena aukletoja ir seimininkele? ar tikrai? kituose darzeliuose buna dvi kurios keiciasi kas dvi ar tris dienas?  g.gif

Priklauso nuo grupės smile.gif
Kai kuriuose grupėse viena auklėtoja, kai kuriose dvi, kurios keičiasi rolleyes.gif
Kokią grupę lankote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2012 09 18, 13:34)
Priklauso nuo grupės smile.gif
Kai kuriuose grupėse viena auklėtoja, kai kuriose dvi, kurios keičiasi  rolleyes.gif
Kokią grupę lankote?  mirksiukas.gif

supratau smile.gif aciu 4u.gif lankome grupe saulutes ax.gif
Atsakyti

Mes pradėjome nuo rugsėjo 17 d. lankyti "BORUŽĖLIŲ" grupę. Sekasi sunkiai, daug verkiam, nieko nevalgom ir negeriam. Auklėtoja Alina visai nebloga, tik va bėda - ji jau serga greičiausiai su savo 3 metų sūneliu. Šiuo metu grupėje likusios labai jaunos merginos, naujos auklėtojos amžius gal kokie 23 metai, padėjėjos irgi amžius iki 25 metų. Kol kas ispūdis nelabai, bet labai tikiuosi kad jos pelnys mamų, o svarbiausia vaikų pasitikėjimą ....
Atsakyti
Sveikos mamyte 4u.gif nusprendziau ir as pasidalinti savo ispudziais apie si darzely.Lankom nuo rugsejo 4d.,pirmas ispudis apie direktore-labai maloni,rupestinga,zodziu tikrai labai malonus zmogus kiek teko susidurti;-)Daznai ateina i grupe,su vaikuciais pakalba,paklausia kaip sekasi.
Apie grupe-lankome ''Zvaigzduciu'' grupe,kol kas atsiliepimas tik teigiamas;-) Aukletoja jauna. Begalo maloni,visada vaika paima uz rankytes,jei graudinasi ar verkia-paima ant ranku,guodzia,tas man iskarto patiko,kadangi teko girdeti,kad nevisos taip elgiasi,liepia vaika nuraminti ir tada atvesti i grupe;-(nzn ar tai tiesa.Teko girdeti tiesiog.(is kito darzelio)Kiek uzeinu i grupe,visad matau kaip aukletoja zaidzia,uzsiima su vaikuciais,tas mane taip pat dziugina.Aukletoja kol kas viena,nes sake neranda dar vienos aukletojos i pagalba,ir seimyninke(taip pat maloni,bei padeda aukletojai,teko matyti kad ir su vaikais zaidzia)
Tad mano ispudziai kol kas tokie,tik teigiamai galiu atsiliepti apie sio darzelio ''Zvaigzduciu'' grupe thumbup.gif
Atsakyti
Mes taippat lankome BORUZELIU grupe nuo rugsejo 5d 4u.gif Aukletoja Alina paliko laaaabai gera ispudi! bigsmile.gif 4u.gif vaikas priprato gana greitai ir jauciasi darzely gana sauniai, nors pats is saves nebuvo labai bendraujantis ir drasuolis wink.gif o cia kogero didziausias nuopelnas aukletojai, nes dabar sergam, bet kiekviena diena kartoja, kad nori pas lelias ir kai kalbam apie darzeli visada pabrezia, kad gera teta ( cia aukletoja taip vadinama) 4u.gif o ir darzelio direktore labai sauni pasirode :4u dziaugiames pasirinke butent si darzely, nors pagal gyvenamaja vieta priklauso Pasakaite ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra mamyciu, kuriu mazyliai lanko si l/d? Gal kas siemet pateko? mes lankysime laseliu grupe. Kaip sekesi priprasti mazyliams kurie praeitais metais lanke paciu maziausiu (nuo 1 iki 2) grupe?
Atsakyti
QUOTE(Sojuna @ 2013 07 01, 12:11)
Sveiki, gal yra mamyciu, kuriu mazyliai lanko si l/d? Gal kas siemet pateko? mes lankysime laseliu grupe. Kaip sekesi priprasti mazyliams kurie praeitais metais lanke paciu maziausiu (nuo 1 iki 2) grupe?

Mano vaikinukas lankys paciu maziausiuju grupe nuo rugsejo 3d. Tai manau, su jumis susitiksime:)
Darzelis puikus, neturiu priekaistu, nes vyresnelis lanko.
Atsakyti
QUOTE(Cynthia. @ 2013 09 02, 07:54)
Mano vaikinukas lankys paciu maziausiuju grupe nuo rugsejo 3d. Tai manau, su jumis susitiksime:)
Darzelis puikus, neturiu priekaistu, nes vyresnelis lanko.

Cynthia kaip maziukui sekasi adaptuotis? mes pradesime nuo 16 dienos tik, tai nerimo nemazai... koks maziuko amzius? nes mano princesei bus 1m 5men
Atsakyti
QUOTE(Sojuna @ 2013 09 06, 11:09)
Cynthia kaip maziukui sekasi adaptuotis? mes pradesime nuo 16 dienos tik, tai nerimo nemazai... koks maziuko amzius? nes mano princesei bus 1m 5men

Sveikutės,
mes antri metai lankome šį darželį. Džiaugėmės, kad gavome, čia ir aplinka tvarkinga, ir grupės gražios. Bet liūdniausia, kad buvo nuolatinė auklėtojų kaita.. Net vardų auklėtojų, auklyčių ir šeimininkių nebežinau, tiek jų pasikeitė sad.gif Nekalbu apie vaikučius, kuriems tenka tiek daug iškęsti dėl tokių permainų, juk jie patys mažiausi buvo.. Nežinau kodėl taip viskas yra, ir direktorė atrodo geranoriška ir rūpestinga. Bet kas mėnesį ar pan. personalo kaita nieko gero nesako.
Kita vertus, trys skirtingo amžiaus rusų grupių mamytės pasakė, kad pas juos jokios kaitos nebuvo, o mūsų lietuvių mažiai (2-iejų grupių) nuo to kentėjo. Tad dedame viltis, kad šiais metais nieko panašaus nebebus..
Linkime jums stabilumo ir lengvos adaptacijos 4u.gif
Atsakyti