Siandien uzrasiau savo duktyte i darzeli PELENE, labai labai patiko direktore ir aplinka. Tikiuosi priims mus, nors nezadejo. Sake labai daug norinciu. O mes dar pagal gyv vieta nepriklausome jiems
Įdomu, ar šis darželis ne itin populiarus, ar mamytės pasyvios, kad tiek mažai atsiliepimų?
Planuojame mėnesio antroje pusėje ir mes keliauti... Komentarų ir neigiamų, ir gerų pasiskaičiau čia, bet stengiuosi nesusidaryti išankstinės nuomonės...
Viliuosi, kad viskas bus ok...
Planuojame mėnesio antroje pusėje ir mes keliauti... Komentarų ir neigiamų, ir gerų pasiskaičiau čia, bet stengiuosi nesusidaryti išankstinės nuomonės...
Už savaitės ir mes ten keliaujame
Kai radau šič temą, labai apsidžiaugiau, bet perskaičusi supratau kad informacijos nulis
Būtų smagu pasidalinti nuomonėmis kaip bus dabar
Aš asmeniškai girdėjau neblogų atsiliepimų, labai norėtųsi kad pasitvirtintų
Direktorė paliko labai teigiamą įspūdį, tad žiūrėsime kaip čia viskas bus toliau
Kai radau šič temą, labai apsidžiaugiau, bet perskaičusi supratau kad informacijos nulis
Būtų smagu pasidalinti nuomonėmis kaip bus dabar
Aš asmeniškai girdėjau neblogų atsiliepimų, labai norėtųsi kad pasitvirtintų
Sweikos mamytes mes irgi papolem i Pelene. Nuo rugsejo 19 dienos pradesim eiti. Mum 2metukai ir 4 menesiai kai rugpjuti buvom susitike su direktore tai konkriecios informacijos nedave. Sake kad bus nauja aukletoja ir tiek. Eisim i nauja pastata bet sake kad grupes yra kol kas be remonto, Dave suprasti kad kiek tures ir teveliai padeti su remontu. Tikiuosi kad bus viskas gerai, svarbiaiusiai kad aukletoja butu linkusi padeti vaikuciams adaptotis darzelyje. Po pirmo susitikimo butinai cia paliksiu pirmus ispudzius.
QUOTE(*Cherry* @ 2011 09 05, 15:15)
Sweikos mamytes mes irgi papolem i Pelene. Nuo rugsejo 19 dienos pradesim eiti. Mum 2metukai ir 4 menesiai kai rugpjuti buvom susitike su direktore tai konkriecios informacijos nedave. Sake kad bus nauja aukletoja ir tiek. Eisim i nauja pastata bet sake kad grupes yra kol kas be remonto, Dave suprasti kad kiek tures ir teveliai padeti su remontu. Tikiuosi kad bus viskas gerai, svarbiaiusiai kad aukletoja butu linkusi padeti vaikuciams adaptotis darzelyje. Po pirmo susitikimo butinai cia paliksiu pirmus ispudzius.
Na ar lanko jusu mergyte si darzeli? Koks ispudys?
gal kas nors lanko Saldainiukas grupe?
QUOTE(skiny @ 2012 02 14, 17:42)
lankom mes saldainiukus
mano pirmas vaikas lanko si darzeli,ejo i saldainiuku grupe(rusu-lietuviu grupe),o dabar lanko zvaigzdutes(lietuviu grupe).Mazasis jau irgiveis siais metais.Esu patenkinta siuo darzeliu ir aukletojomis,ypac zvaigzduciu grupeje labai fainos aukletojos(julija ir monika).Turbut kaip ir kiekvienam darzeli rugsejo men.reikia nupirkti daiktu(tualetinio,indu ploviklio ir t.t.).nu kol kas nieko blogo negaliu pasakyti.
Sveikos mamytes
Jungiames prie Jusu,mano mazius pateko i si darzely,lankysim zvaigzduciu grupe,nuo rugsejo 4dienos,
Gal atsiras grupioku,pradetumem malonu bendravima;-)
Gal atsiras grupioku,pradetumem malonu bendravima;-)