Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pelenė

QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 06 15, 14:48)
Tai is kur tada zinai kad jie pabego???
Jei nematei?
As jau matau kas tu per zmogus esi...
Nesinori man su tavim gincitys...

as ka vienintele is darzelio iseinu?
zmogus pamate kad tu jau atejai ir todel nesikiso

cia tavo gyveninmo pozicija, kaip suprantu, visi aplinkui blogieciai,
vaikeli, gyvenimas ne baltas ir ne juodas, jis ivairiaspalvis.
Zmogui niekada nebuna taip gerai kaip jis to nori ir taip blogai kaip jam tai atrodo.

Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 06 15, 14:02)
aisku aukletojos nori ilsetis - as nesakau kad jie negali, bet juk gi galima po viena eit atostogu|??? kur matyta kad vaikai butu vienoje grupeje su du kartus vyresniais??

O kad grupes sujungiamos vasaros metu, tai taip yra visuose darzeliuose. turetumei dziaugtis, kad darzelis is viso dirba ir nepasiuloma tau i kita budinti darzeli su vaiku trenktis.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 06 15, 16:43)
O kad grupes sujungiamos vasaros metu, tai taip yra visuose darzeliuose.  turetumei dziaugtis, kad darzelis is viso dirba ir nepasiuloma tau i kita budinti darzeli su vaiku trenktis.

siaip visur lopselinukai nebuna su 4 metu vaikais...
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2006 06 15, 16:45)
siaip visur lopselinukai nebuna su 4 metu vaikais...

is kur tokia informacija... pernai ir pati stresavau, kai duters lopselio grupe ( nuo vieneriu metu iki 2.5 m) buvo sujungta su jauniausia darzelio grupe ( 3-4 metu vaikai).
aisku man zymiai geriau ir patogiau butu buve, jei butu sujunge su sunaus grupe ,tik kad i tevu pageidavimus siuo atveju vedeja nekreipe demesio.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 06 15, 17:44)
is kur tokia informacija... pernai ir pati stresavau, kai duters lopselio  grupe ( nuo vieneriu metu iki 2.5 m) buvo sujungta su jauniausia darzelio grupe ( 3-4 metu vaikai).
aisku man zymiai geriau ir patogiau butu buve, jei butu sujunge su sunaus grupe ,tik kad i tevu pageidavimus  siuo atveju vedeja nekreipe demesio.

O kodel negalima visus vaikus suskirstyti i 2 grupes is 3-ju ?
Pvz. nuo metu iki 2.5 ir nuo 2.5 iki 4?? Ar jau tai taip neimanoma yra???
Kodel vienoje grupeje 6 vaikai nuo metu iki dveju ir 15 nuo 2.5 iki 3, o kitoje 7 vaikai nuo metu iki 2.5 ir 12 nuo 3 iki 4???
Atsakyti
jo, as maciau kai pabego....aisku jei nebutum pasirodziusi ju mama, buciau juos atvede....bet jusu vietoj, mieloji "jauna mamyte" pakeisciau darzeli ! kam kentet???? tik negalvok kad kitam darzelyje nebus skyliu, aukletojos bus auksines, nerinks rinkliavu.....ir nerinks tu fairy.... (beje, man to mazo buteliuko fairy pakanka tik dviem menesiam....seimai is keturiu asmenu....) smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Reta @ 2006 06 16, 11:38)
.... (beje, man to mazo buteliuko fairy pakanka tik dviem menesiam....seimai is keturiu asmenu....)  smile.gif))

turbut geriat ta Fairy tongue.gif

Atsakyti
beje, justiniskese aplinkui yra pilna darzeliu....ir pagal montesorri programa..ir kitu "geru" darzeliu. cool.gif
Papildyta:
jo, geriam, o su tavim atskiras pokalbis, Jurina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Reta @ 2006 06 16, 11:47)
beje, justiniskese aplinkui yra pilna darzeliu....ir pagal montesorri programa..ir kitu "geru" darzeliu.  cool.gif

joooo pilna darzeliu, be skyliu, be bjauriu aukletoju, grupes tik is vienmeciu, ir ten veikia atvirkštinis laizymo pricipas biggrin.gif
Papildyta:
Beje, l/d "Pelenė" atsizvelgiama i tevu pageidavimus, mes galim pasirinkti grupe, nors jin neatitinka musu amziaus.
Yra tokia programa, pagal kuria i grupes surenkami skirtingu amziu vaikai, tam kad mazieji galetu tobuleti, o didieji galetu rupintis maziukais(taip sakant skatina vyresniu gera sirdi) .
Juk mes darbe dirbam su ivairaus amziaus zmonem, tai kodel mes vaikam norim sudaryt tokias salygas.
Atsakyti
Mano nuomone, darzelis 'Pelene" is tikruju yra nelabai priziuretas ir neturi paprasciausios tvarkos.... vien paziurejus i tvarka, aukletojas ( ne visas aisku, bet i dauguma)......sirdis skauda.
o ponia Jurina neturi su kuo pasikalbeti ar su ja niekas nesisneka, nes jinai yra kazkokia per daug agresivi ir nemaloni.... jus uzpuolete zmones kurie reiskia SAVO NUOMONE, nes cia FORUMAS o ne jusu asmenine pasto dezute!!!!
geriau jau normaliai uzstotumete darzeli ir pateiktumet normalius argumentus, kuo jus taip zavi sis darzelis, jei jus ji taip gyriate.... jus tiesiog nuo NEPASITENKINIMO uzgaunat ir puolat normalius tevelius, kurie sneka ne apie Fairy gerima( ir kitas nesamones), o apie, is tikruju, baisius dalykus!!! ponia Jurina welcome to " saves tobulinimo kursus" arba " pasnekesiu su savimi kluba" drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ponia Jurina, nutylot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reta @ 2006 06 29, 08:45)
ponia Jurina, nutylot? smile.gif

tai kad ner su kuo kalbetis
to nefer...
jei neskiriat juoku, tai cia jusu problem
ir isvis cia gi VIESAS forumas, tai ko man nurodinejat ka rasyt ir ko nerasyt?

ai ,pamirsau su manim gi nieks nesisneka
uztat as snekuos, ir nezinant tikros padeties nesamoniu nerasau. Nuejau pas vedeja ir man paaiskino kodel daroma taip , o ne kitaip. Patarciau ir nezinantiems tai padaryti. Viskam yra priezastis. Tai ka mes matom dazniausiai neatspindi tikros padeties.
ai nenoriu plestis cia, vistiek kaip i siena.

Atsakyti