Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pelenė

kada veikams pietų miegas būna? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms,
as vedu savo dukryte i si lopseli,i saldainiuku grupe,man tai laaabai patinka,geros aukletojos,seimininkute,vaikas visada svarus,priziuretas,as labai patenkinta.
Atsakyti
ar cioa tas pats darzelis kur tam paciam pastate yra privati mokykla isikurus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2007 05 28, 22:24)
ar cioa tas pats darzelis kur tam paciam pastate yra privati mokykla isikurus? g.gif

nea schmoll.gif , bent neteko girdėt, kad ten ir mokykla
Atsakyti
adresu justiniskiu 84, isikurusi ir privati saules pradine mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2007 05 29, 11:52)
adresu justiniskiu 84, isikurusi ir privati saules pradine mokykla  g.gif

iseina taip g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijasta: 29 gegužės 2007 - 11:57
Man irgi neteko girdeti,kad ten mokykla isikurus,nors teko matyti mokiniu ten su vienodomis aprangomis,gal ir yra kokia mokykla,bet kazkaip pats pastatas,jei ten yra mokykla nelabai panasu,kad butu.
Siap galetu daugiau vaikams zaidimo aiksteliu irengti,smelio deziu visai man atrodo nera,juk surinko nemazai 2 proc,tai galetu kazka padaryti.Ka kitos mamytes manot apie tai?
Atsakyti
Taip isejo ,kad nesulaukus Rugsejo mums reikejo susirasti darzeli smile.gif tai va, labai bijojau toki pypli 2 metu leisti, bet pabandem i pelene, Braskyciu grupe.Siaip sujungta grupe vasara, bet kazkaip maniskiui ten labai patiko, ciut parsivedu is ten ji:) Auklyte labai faina , kiekvienu vaikuciu taip rupinasi, sokineja aplink juos, labai jau tikrai smile.gif Cia prisiskaiciau apie feirius ir skyles.Gal ir tiesa, bet zinokit mamos kiekvienam darzeli kitokia tvarka.Jei feiriui nepaprasys, tai paprasys kam nors kitam.O siaip kieme tikrai yra ka veikt, supyniu yra, pievutes nusienautos, daug geliu, pavesiu.Nezinau, paprastas darzelis, nieko ypatingo, bet manau viskas priklauso nuo aukletojos smile.gif Ir man tikrai negaila pripirkt feiriu visokiu serveteliu, reik dziaugtis kad tu paskutiniu darzeliu neuzdaro, isvis nebutu kur vaiku palikt.Su auklem tie patys reikalai.
Atsakyti
mamos baikit čia viena ant kitos purvą mėtyt doh.gif

čia mamos ateina apie darželį paskaitys , o randa dviejų mamų ginčus doh.gif

gyvenkime draugiškai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 17 liepos 2007 - 21:49
ale ištikrūjų kiek mamų tiek nuomonių, vienoms patinka kitoms ne smile.gif , aš jau irgi pradėjau galvoti apie šįdarželį bet perskaičius atsiliepimus noras atšoko blink.gif , reisk nuvažiuot ir pažiurėt kaip ten viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 05 15, 10:12)
ir dar. kaip ten lopšely su auklėtojom: viena auklėtoja ir šeimininkutė ar dar kokia padėjėja yra?

Lopšiukė tik auklėtoja ir padejėja, o vaikų 10
Nors lankom tik trečia diena, bet pakankamai ramu, atrodo susitvarko moteriškės, tik auklė tokia jau senoka blush2.gif Na metu gal 50, padejėja tai jaunesnė, visai faina moteriškė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(opium @ 2007 05 17, 21:42)
kada veikams pietų miegas būna? rolleyes.gif

Pusryčiai 8.30
Į lauką eina lopšelinukai 10 ryto
Pietūs 11.30
Miegas 12.30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofista: 20 rugpjūčio 2007 - 18:27
QUOTE(tofista @ 2007 08 20, 19:26)
Lopšiukė tik auklėtoja ir padejėja, o vaikų 10
Nors lankom tik trečia diena, bet pakankamai ramu, atrodo susitvarko moteriškės, tik auklė tokia jau senoka  blush2.gif  Na metu gal 50, padejėja tai jaunesnė, visai faina moteriškė  thumbup.gif
Papildyta:
Pusryčiai 8.30
Į lauką eina lopšelinukai 10 ryto
Pietūs 11.30
Miegas 12.30

ačiūūū, rėžimas kardinaliai skiriasi nuo įprastinio doh.gif na ir jei taip išsamiai, tai dar toks klausimėlis: darželis mišriu tapo, o kaip lopšelinuku grupėje su kalba, kurių vaikučių daugiau, auklėtoja su padėjėja-lietuvės, rusakalbės?
Atsakyti