kada veikams pietų miegas būna?

ar cioa tas pats darzelis kur tam paciam pastate yra privati mokykla isikurus?

QUOTE(vasarėja @ 2007 05 28, 22:24)
nea

adresu justiniskiu 84, isikurusi ir privati saules pradine mokykla

QUOTE(vasarėja @ 2007 05 29, 11:52)
iseina taip

Man irgi neteko girdeti,kad ten mokykla isikurus,nors teko matyti mokiniu ten su vienodomis aprangomis,gal ir yra kokia mokykla,bet kazkaip pats pastatas,jei ten yra mokykla nelabai panasu,kad butu.
Siap galetu daugiau vaikams zaidimo aiksteliu irengti,smelio deziu visai man atrodo nera,juk surinko nemazai 2 proc,tai galetu kazka padaryti.Ka kitos mamytes manot apie tai?
Siap galetu daugiau vaikams zaidimo aiksteliu irengti,smelio deziu visai man atrodo nera,juk surinko nemazai 2 proc,tai galetu kazka padaryti.Ka kitos mamytes manot apie tai?
Taip isejo ,kad nesulaukus Rugsejo mums reikejo susirasti darzeli
tai va, labai bijojau toki pypli 2 metu leisti, bet pabandem i pelene, Braskyciu grupe.Siaip sujungta grupe vasara, bet kazkaip maniskiui ten labai patiko, ciut parsivedu is ten ji:) Auklyte labai faina , kiekvienu vaikuciu taip rupinasi, sokineja aplink juos, labai jau tikrai
Cia prisiskaiciau apie feirius ir skyles.Gal ir tiesa, bet zinokit mamos kiekvienam darzeli kitokia tvarka.Jei feiriui nepaprasys, tai paprasys kam nors kitam.O siaip kieme tikrai yra ka veikt, supyniu yra, pievutes nusienautos, daug geliu, pavesiu.Nezinau, paprastas darzelis, nieko ypatingo, bet manau viskas priklauso nuo aukletojos
Ir man tikrai negaila pripirkt feiriu visokiu serveteliu, reik dziaugtis kad tu paskutiniu darzeliu neuzdaro, isvis nebutu kur vaiku palikt.Su auklem tie patys reikalai.

mamos baikit čia viena ant kitos purvą mėtyt
čia mamos ateina apie darželį paskaitys , o randa dviejų mamų ginčus
gyvenkime draugiškai

čia mamos ateina apie darželį paskaitys , o randa dviejų mamų ginčus

gyvenkime draugiškai

ale ištikrūjų kiek mamų tiek nuomonių, vienoms patinka kitoms ne
, aš jau irgi pradėjau galvoti apie šįdarželį bet perskaičius atsiliepimus noras atšoko
, reisk nuvažiuot ir pažiurėt kaip ten viskas

QUOTE(opium @ 2007 05 15, 10:12)
ir dar. kaip ten lopšely su auklėtojom: viena auklėtoja ir šeimininkutė ar dar kokia padėjėja yra?
Lopšiukė tik auklėtoja ir padejėja, o vaikų 10
Nors lankom tik trečia diena, bet pakankamai ramu, atrodo susitvarko moteriškės, tik auklė tokia jau senoka

Papildyta:
QUOTE(opium @ 2007 05 17, 21:42)
Pusryčiai 8.30
Į lauką eina lopšelinukai 10 ryto
Pietūs 11.30
Miegas 12.30
QUOTE(tofista @ 2007 08 20, 19:26)
Lopšiukė tik auklėtoja ir padejėja, o vaikų 10
Nors lankom tik trečia diena, bet pakankamai ramu, atrodo susitvarko moteriškės, tik auklė tokia jau senoka
Na metu gal 50, padejėja tai jaunesnė, visai faina moteriškė 
Papildyta:
Pusryčiai 8.30
Pietūs 11.30
Miegas 12.30

Papildyta:
Pusryčiai 8.30
Pietūs 11.30
Miegas 12.30
ačiūūū, rėžimas kardinaliai skiriasi nuo įprastinio