Įkraunama...
Įkraunama...

Justiniškės: Pelenė

QUOTE(opium @ 2007 08 20, 23:21)
darželis mišriu tapo, o kaip lopšelinuku grupėje su kalba, kurių vaikučių daugiau, auklėtoja su padėjėja-lietuvės, rusakalbės?

Auklė rusė, o padejėja net sunku pasakyt, bet jos abi su lietuvių vaikais kalba lietuviškai, o kurios nori, kad šnekintu rusiškai tai ir šnekina rusiškai

Daugiau pasirodė, kad lietuvių vaikai, juolab beveik visų vardai grynai lietuviški: Austėja ir pan. smile.gif

Čia biški ne i tema biggrin.gif

Šiandien buvau užsukus i "žiedą", tai kokia pelene apleista ar vargana ar dar kokia bebutu, tai ispudis milijoną kartu geresnis negu apie žiedą

Nes čia vedėja ir kambarius aprodė, jokių sarašų neprašė bent iš pradžių, jokių kyšiu neeme ir kalba maloniai ir pan.

O žiede iš karto pasakė, kad pateikiam pirkinių sarašus, nera reikalo vaiksčiot po kambarius ir kad nuo rugsejo ateis naujos aukles pas mažiukus, tad neaišku kokios ir kas prižiures doh.gif

Šiandien sunkiai sekesi mums pratintis, vakar visa valanda sekmingai atbuvo, o šiandien visa valanda verkė mažiukė, tad supanikavau ir nubėgau i žiedą, bet be reikalo ko gero, tikiuosi pripras mažytė ir viskas bus gerai thumbup.gif

Atsakyti
ačiū, tofista aciuks.gif eisim kurią dieną pasižiūrėt, reik pradėt po vieną koją įkėlinėt, kad paskui vaikui šoko nebūtų smile.gif
o Tavo mažiukei kuo greičiau adaptuotis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opium: 21 rugpjūčio 2007 - 16:07
QUOTE(tofista @ 2007 08 21, 17:24)
Auklė rusė, o padejėja net sunku pasakyt, bet jos abi su lietuvių vaikais kalba lietuviškai, o kurios nori, kad šnekintu rusiškai tai ir šnekina rusiškai

Daugiau pasirodė, kad lietuvių vaikai, juolab beveik visų vardai grynai lietuviški: Austėja ir pan.  smile.gif

Čia biški ne i tema  biggrin.gif

Šiandien buvau užsukus i "žiedą", tai kokia pelene apleista ar vargana ar dar kokia bebutu, tai ispudis milijoną kartu geresnis negu apie žiedą

Nes čia vedėja ir kambarius aprodė, jokių sarašų neprašė bent iš pradžių, jokių kyšiu neeme ir kalba maloniai ir pan.

O žiede iš karto pasakė, kad pateikiam pirkinių sarašus, nera reikalo vaiksčiot po kambarius ir kad nuo rugsejo ateis naujos aukles pas mažiukus, tad neaišku kokios ir kas prižiures  doh.gif

Šiandien sunkiai sekesi mums pratintis, vakar visa valanda sekmingai atbuvo, o šiandien visa valanda verkė mažiukė, tad supanikavau ir nubėgau i žiedą, bet be reikalo ko gero, tikiuosi pripras mažytė ir viskas bus gerai  thumbup.gif

Nepergyvenkit,pripras mazyte ir viskas bus gerai,reikia tik laiko.Mano dukra irgi adaptavosi siame lopselyje menesi,dabar labai noriai tipena.O kur randasi darzelis"Ziedas"?(kazkaip apie toki neteko girdeti).
Atsakyti
QUOTE(uzdilaite @ 2007 08 21, 17:31)
O kur randasi darzelis"Ziedas"?(kazkaip apie toki neteko girdeti).

"Žiedas", Žemynos g. 41 (irgi priima nuo metukų vaikus)

Visoms labai ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Na va vaikštom mes po pora valandu i lopšiuką, tai atsisveikinam sunkiai, su verksmu, bet auklė sako, kad kasdien vis mažiau dukrytė verkia thumbup.gif

Man dar butu labai idomi kitų mamų nuomonė, nejau nei viena forumietė neveda savo atžalelių į šį lopšiuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2007 08 23, 19:11)
Man dar butu labai idomi kitų mamų nuomonė, nejau nei viena forumietė neveda savo atžalelių į šį lopšiuką  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi.
beje, buvom nuėję trumpam pažiūrėt, matėm grupę, auklėtoją su šeimininkę, vaikai, kaip sakė bus kiti, na, lyg nieko g.gif
Atsakyti
aš irgi užrašiau savo mažiukę į šį darželį, bet kolkas neaišku ar priims, sakė rugsėjo viduryje ateiti, tada jau matys kiek tiksliai vaikučių eis.

man irgi visai patiko vedėja labai maloniai bendravo ir jokių kyšių neprašė smile.gif

o vaikučiai tai manau visi taip reaguoja į aplinkos pakeitimą juk viskas nauja ir baugu, todėl tiesiog reikia laiko ir viskas bus liuks thumbup.gif

taigi sekmės mamytės, kad vaikučiai kuo lengviau adaptuotusi 4u.gif 4u.gif

p.s. beje Eros ko tu neužeini čia ir nepapasakoji mamaytėms kai jums su Lavijyte ten sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2007 08 25, 21:30)
p.s. beje Eros ko tu neužeini čia ir nepapasakoji mamaytėms kai jums su Lavijyte ten sekasi  mirksiukas.gif

verysad.gif Sunkiai, palieku tik po 2 val., bet ji verkia, jau buvo lyg ir geriau pora dienu, viena diena nenuvedžiau ir vėl ašaros.
Taip vaikštom jau antra savaitė ir tik dėja po pora valandų, o jau nuo pirmadienio man i darbą doh.gif doh.gif doh.gif Nežinau kas bus ir kaip bus..........
Atsakyti
Na gi kitos mamytės, pasidalinkit savo įspūdžias, gal kuri irgi vedat į lopšelinę grupė savo atžalas g.gif

Kai ateinu ryte, nei vienas vaikas neverkia, nu bet manoji tai siaube, kaip gaila jos verysad.gif
Atsakyti
Lopšelinėje grupėje, kuri yra tik viena auklėtojos: dvi Liudos, auklytė Lida - kokios jūsų mamytės nuomonės apie jas g.gif
Atsakyti
Labas,visoms,nepergyvenkit taip dėl to,kad vaikas verkia,auklėtojos jos labai moka užimti vaikučius,jiems skiria daugiau tada dėmesio.Mano dukra irgi kartais pradeda verkti ryte,bet tik kokias dvi minutes,paskui viskas būna gerai.
Auklėtojos ir seimininkute Lida(kurią mano dukra labai myli) tikrai sąžiningai ir gerai atlieka savo darbą,aš tikrai labai patenkinta,kur berasi geriau,kol vaikelis mažytis,ir kai kiti darželiai tokių mažų nepriima?? smile.gif
Atsakyti
uzdilaite, tai Tavo mergytė jau kelsis į vyresnių gr. ar, kaip gimus 2006 m. liks mažiausių?
Atsakyti