Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 21, 15:00)
Is kur uzsisakinejot ir kiek laiko lauket? g.gif

Iš www.escentual.com . Atėjo greičiau negu per savaitę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 21, 16:59)
Iš www.escentual.com . Atėjo greičiau negu per savaitę.  thumbup.gif

faina, kaip greit, aš irgi iš čia laukiu, ir dar iš jasonshankey užsakiau, laukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 04 23, 17:32)
faina, kaip greit, aš irgi iš čia laukiu, ir dar iš jasonshankey užsakiau, laukiu  cool.gif

Pasigiriam ka pirkom? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sau paėmiau rudiems plaukams šampūną, kondicionierių ir mėtinę kaukę, sesei - S faktor dream drops ir Chic Shine Hairspray. Dabar turiu va tokį
user posted image
O Headshot šampūnas ir balzamas man buvo truputį per stiprūs.. schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 04 24, 10:01)
sau paėmiau rudiems plaukams šampūną, kondicionierių ir mėtinę kaukę, sesei - S faktor dream drops ir Chic Shine Hairspray. Dabar turiu va tokį
user posted image
O Headshot šampūnas ir balzamas man buvo truputį per stiprūs..  schmoll.gif
user posted image

O kaip jie tau buvo per stiprus? Headshot šampūna ir balzama turejau omeny blink.gif Kokie tavo plaukuciai ir kodel netiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 24, 19:43)
O kaip jie tau buvo per stiprus? Headshot šampūna ir balzama turejau omeny blink.gif Kokie tavo plaukuciai ir kodel netiko?  g.gif

Ta pati pagalvojau, kokia prasme per stiprus. jei labai drekina, tai gal mano lb sausam plaukui butu pats tas smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 24, 22:22)
Ta pati pagalvojau, kokia prasme per stiprus. jei labai drekina, tai gal mano lb sausam plaukui butu pats tas smile.gif  g.gif

Tikriausiai taip, gal labiau dazu nualintiems plaukams g.gif . Jo aprasymas labai grazus:
Heahshot Heavenly Hydrating šampūnas
Headshot Dieviškas hidratacijos šampūnas priverčia jūsų plaukus jaustis šilkiniais. Ženšenio ekstraktai, kviečio baltymas ir amino rūgštys suteikia plaukams sveiko žvilgesio ir atrodo šilkiniai. Vitaminai ir baltymai padeda atstatyti pažeistas sruogas. Šis šampūnas tinka spalvos paveiktiems plaukams.

Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 24, 19:43)
O kaip jie tau buvo per stiprus? Headshot šampūna ir balzama turejau omeny blink.gif Kokie tavo plaukuciai ir kodel netiko?  g.gif

NEpasakyčiau kad plaukai mano nualinti, tik galiukai labiau išsausėję, šiaip viskas kaip ir ok. Na man balzamas toks jausmas kad nenusiplaudavo, skalauji skalauji - o plaukai lieka vis tiek tokie slidus, lyg dar vis kondicinierius būtų. O kai visiškai išdžiūsta tai plaukas toks apsunkintas likdavo. GErai kad nedidelį kiekį pirkau smile.gif Kaip tik šiandien pasiėmiau iš pašto brunetes ir mėtinę kaukę, išbandysiu. Tikrai greit atėjo - mažiau nei per savaitę thumbup.gif
Atsakyti
Niekas nezada uzsisakinet sau ko nors is Tigi? Prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 04 25, 10:44)
NEpasakyčiau kad plaukai mano nualinti, tik galiukai labiau išsausėję, šiaip viskas kaip ir ok. Na man balzamas toks jausmas kad nenusiplaudavo, skalauji skalauji - o plaukai lieka vis tiek tokie slidus, lyg dar vis kondicinierius būtų. O kai visiškai išdžiūsta tai plaukas toks apsunkintas likdavo. GErai kad nedidelį kiekį pirkau  smile.gif  Kaip tik šiandien pasiėmiau iš pašto brunetes ir mėtinę kaukę, išbandysiu. Tikrai greit atėjo - mažiau nei per savaitę  thumbup.gif

Butinai parasyk apie brunetes sampuna ir metine kauke, kai isbandysi 4u.gif . Lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
na vakar išmėginau - šampūnas tai fainas, tiko plaukams po dviejų skalavimų tokie šiugždantys paliko. O mėtinė kaukė irgi nebloga, bet čia visų taip išgirta, tikėjausi kažko daugiau, po kelių naudojimų žiūrėsim.. rolleyes.gif Tik ta mėta dar ir šaldymo pojūtį suteikia, nelabai malonu ją laikyt. Šiaip mano ilgi plaukai lengviau išsišukavo. Beliko brunette kondicionierių išbandyt, manau kad turės tikt. smile.gif
Atsakyti
Bandžiau užsisakyti Tigi priemonių iš http://www.jasonshankey.co.uk/ ir likau apakusi. Už keturių prekių siuntimą į Lietuvą 25 svarai!!!!!! blink.gif
Užsisakiau iš http://www.gorgeousshop.co.uk/. Irgi pirmą kartą iš ten... Matysiu, kaip greitai gausiu. Bet ten ir prekės kiek pigesnės, ir siuntimas tik 8 svarai.
Atsakyti