Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

O briunečių šampūnas ryžiems plaukams netiktu? biggrin.gif
Atsakyti
ar escentual.com tikrai siuncia i Lietuva? nes neradau lietuvos prie delivery countries...

ir kuri siulote imti is siu rinkiniu:

Blonde Smarts: Dumb Blonde Shampoo and Smoothing Stuff
http://www.escentual...igihaircare151/

ar

Haute Hydration: Headshot Shampoo and Conditioner
http://www.escentual...igihaircare149/

mano plaukai sviesus, karts nuo karto dazomi, saknys riebesnes, galai sausesni, ju daug tai nenoriu liuto efekto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunija: 27 balandžio 2009 - 14:55
QUOTE(ramunija @ 2009 04 27, 15:30)
ar escentual.com tikrai siuncia i Lietuva? nes neradau lietuvos prie delivery countries...

Merginos sekmingai siunciasi i Lt:) jei neklystu pirma reikia susikraut krepseli, o paskui ir Lt sarase ismeta smile.gif
Atsakyti
aciu, o gal ant to pacio ir del priemoniu patartumete? wink.gif zr.auksciau dviem postais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunija: 27 balandžio 2009 - 15:00
QUOTE(ramunija @ 2009 04 27, 15:30)

Tikrai tikrai siunčia, aš sėkmingai gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunija @ 2009 04 27, 15:56)
aciu, o gal ant to pacio ir del priemoniu patartumete?  wink.gif zr.auksciau dviem postais  blush2.gif

As siaip tamsiaplauke, tai is patirties pasakyti negaliu, bet kiek susidariau nuomone skaitydama apie Tigi, ypac merginu atsiliepimus, tai imciau Dumb Blonde 4u.gif
Atsakyti
[quote=ramunija,2009 04 27, 15:30]

ir kuri siulote imti is siu rinkiniu:

Blonde Smarts: Dumb Blonde Shampoo and Smoothing Stuff
http://www.escentual...igihaircare151/
As sita burbula turiu, bet jokiu stebuklu jis nedaro
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2009 04 24, 07:01)
Dabar turiu va tokį
user posted image

Ir kaip tau šitas patinka? Ar jaučias koks poveikis? Nes aš tai nepastebiu, nors tu ką doh.gif Galvoju, gal ne priemonė kalta, o tiesiog taip yra dėl to, kad plaukai šiuo metu bardakas, tikra to žodžio prasme - nusausėję, nedadažyti, šukuosena ataugus doh.gif blush2.gif mastau.gif Iš tokių gi išvis ne kaži ką ir padarysi..
Šiandien užtaikiau ant akcijos, tai nusipirkau papigiai du indelius mėtinės kaikytės. Einu gaivintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 gegužės 2009 - 21:37
Beje, gal kas kas bandėt TIGI Catwalk Oatmeal & Honey šampūną/kondicionierių? Ieškau kažko naudot pakaitomis su Dumb Blonde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 gegužės 2009 - 22:04
QUOTE(Brooke @ 2009 05 06, 22:36)
Ir kaip tau šitas patinka? Ar jaučias koks poveikis? Nes aš tai nepastebiu, nors tu ką doh.gif Galvoju, gal ne priemonė kalta, o tiesiog taip yra dėl to, kad plaukai šiuo metu bardakas, tikra to žodžio prasme - nusausėję, nedadažyti, šukuosena ataugus doh.gif blush2.gif mastau.gif Iš tokių gi išvis ne kaži ką ir padarysi..
Šiandien užtaikiau ant akcijos, tai nusipirkau papigiai du indelius mėtinės kaikytės. Einu gaivintis biggrin.gif

Kur radai tokia akcija? uz kiek pirkai? smile.gif as irgi noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 05 06, 23:03)
Beje, gal kas kas bandėt TIGI Catwalk Oatmeal & Honey šampūną/kondicionierių? Ieškau kažko naudot pakaitomis su Dumb Blonde.

As bandziau. Man tik kvapas patiko, daugiau niekas ax.gif Siaip, plaukai svelnesni tapo, bet tik laikinai
Atsakyti
Sveikos merginos. As pabandžiau Tigi Bedhead Superstar Conditioner
ir TIGI Bedhead Foxy Curls Conditioner Tween.
Man apsunkino plauką(ypač superstar) schmoll.gif O pas mane plaukai ir taip sausi ir sunkus. Aišku tie condicioneriai ne blogiausi, tiesiog už tokia kaina laukiau geresnio rezultato. Bandysiu toliau, gal atrasiu ka nors sau tinkamo 4u.gif
O nuo šio daliko plaukai tikrai labai blizga thumbup.gif TIGI S-FACTOR DREAM DROPS
Atsakyti