ar bandet pirkt is escentual su visa virtuon? man atmete kazkodel

QUOTE(bitute737 @ 2009 07 10, 11:32)
Aš bandžiau ir net kelis kartus - viskas puikiai.

QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 10, 11:51)
dekui, aiskinsiuos

QUOTE(Maumedis @ 2009 07 13, 13:09)
Gal kam reikia Tigi S factor Dream Drops? Pirktas čia, LT, labai mažai naudotas. Galėčiau perleist už kokius 70 Lt.
O kodėl netiko? šiaip smalsauju, nes buvau galvojus pirkti, bet dabar žiūriu, kad jau siaubingai apsikroviau tigi produktais, reikia neišprotėt perkant... Bet vis tiek įdomu.

Jei kuri ruosiates daryti TIGI uzsakyma pajamkit ir mane

QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 13, 13:27)
O kodėl netiko? šiaip smalsauju, nes buvau galvojus pirkti, bet dabar žiūriu, kad jau siaubingai apsikroviau tigi produktais, reikia neišprotėt perkant... Bet vis tiek įdomu. 

Kažkaip tikėjausi, kad labiau apsunkins, priplos plaukus, nes pas mane jie smarkiai šiaušiasi ir styro

Na įtariu, reikėtų ko nors stipresnio, fiksuojančio- putų, lako ar panašiai...Gal kas parekomenduotų kokį gerą Tigi laką ? Dabar dairausi į TIGI S-factor Chic Shine Hairspray

As irgi brestu maniaco uzsakymui todel kas Vilniuje, galime detis

QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 15, 14:12)
o nebutu paprasciau uzsukti i J.Kubiliaus 1, Vilniuje ir nusipirkti su 20% nuolaida priemoniu kokiu reikia is Tigi.

QUOTE(moocho @ 2009 07 07, 21:52)
sveikos,
gal kuri naudojat Tigi leave-in kondicionierių?
aš kažkaip labiau mėgstu tokius purškiamus, nei išplaunamus.
mano plaukai poilgiai, ploni ir tiesūs, šviesinti sruogelėm. Šampūną turiu "dumb blonde", kol kas visai patinka, bet nesinori kitų firmų kondicionierium "užpurkšti" to skanaus kvapo
radau tokius purškiamus kondicionierius:
Superstar Leave-In Conditioner
Treat me right Ego Boost Leave-In Conditioner
CATWALK Fast Fixx Leave-In Conditioner
gal kuri nors turit? kaip poveikis, kvapas? ar patenkintos?
ačiū
gal kuri naudojat Tigi leave-in kondicionierių?
aš kažkaip labiau mėgstu tokius purškiamus, nei išplaunamus.
mano plaukai poilgiai, ploni ir tiesūs, šviesinti sruogelėm. Šampūną turiu "dumb blonde", kol kas visai patinka, bet nesinori kitų firmų kondicionierium "užpurkšti" to skanaus kvapo

radau tokius purškiamus kondicionierius:
Superstar Leave-In Conditioner
Treat me right Ego Boost Leave-In Conditioner
CATWALK Fast Fixx Leave-In Conditioner
gal kuri nors turit? kaip poveikis, kvapas? ar patenkintos?

ačiū

Sveikute,
galiu papasakoti apie sias priemones:
Superstar Leave in conditioner - susvelnins tavo plaukus, tuo paciu suteiks apimties. Neleis veltis plaukams.
Treat me right - si priemone yra labiau kaip kauke. Sudetyje turi pipirmetes - kas aktyvuoja galvos kraujotaka, skatina sveiku plauku augima, atkuria pazeistus plaukus. Ir kaip supratai jau - galima tepti ant galvos odos.
Ego Boost - nenuplaunams kondicionierius, kuris neleidzia sakotis plauku galiukams arba sustabdo sakojimasi. Apsaugo plaukus nuo UV spinduliu - ypatingai gerai naudoti kai ruosiesi praleisti atostogas siltuose krastuose arba LT pajuryje, nes plaukai nenualinami saules ir spalva islieka ilgiau.
Fast Fixx - nenuplaunamas kondicionierius. Prisotintas proteinais, kurie atkuria pazeistas plauko vietas. Labai gerai naudoti, jeigu plaukai linke veltis ar taip pat linke sakotis galiukai. Naudojant plaukai neapsunksta, zvilga.
O siu priemoniu galite gauti Sigundeje, J.Kubiliaus 1, Vilnius.
Su fast fixx yra rinkinys viena perki antras nemokamai.
Visoms kitoms priemones taikoma 20% nuolaida.
Papildyta:
QUOTE(Maumedis @ 2009 07 14, 20:53)
Kažkaip tikėjausi, kad labiau apsunkins, priplos plaukus, nes pas mane jie smarkiai šiaušiasi ir styro
. Pablizgino tikrai gražiai, bet nesuglotnino tiek, kiek norėtųsi..
Na įtariu, reikėtų ko nors stipresnio, fiksuojančio- putų, lako ar panašiai...Gal kas parekomenduotų kokį gerą Tigi laką ? Dabar dairausi į TIGI S-factor Chic Shine Hairspray
.Gal kas bandė?

Pagal tavo plauku apibudinima drisciau teigti, jog jiems reikia geros kaukes-kondicionieriaus pirmiausiai. Tokia yra is S-Factor serious cond. - ji pamaitins tavo issausejusius , siurkscius plaukus ir tuo paciu duos jiems glotnumo , kurio pati nori. S-Factor Chick Shine lakas yra neaerozolinis, stiprios-lankscios fiksacijos, labai blizgus.
Su nuolaidom gali isigyti priemoniu J.Kubiliaus g. 1, Vilnius.

Papildyta:
QUOTE(Maumedis @ 2009 07 13, 13:09)
Gal kam reikia Tigi S factor Dream Drops? Pirktas čia, LT, labai mažai naudotas. Galėčiau perleist už kokius 70 Lt.
Gal galiu suzinoti kodel parduodi?

Papildyta:
QUOTE(Valkiria @ 2009 07 09, 16:53)
Man S factor kauke is rozines tapo pilka. Tiksliau sakant, pakeite spalva tik pavirsius. Bet tai tikrai ne pelesis. Ar dar kam nors yra taip buve?
Tiesiog oksidavosi gavusi oro

Papildyta:
QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 01, 08:46)
Džiugi diena - vakar atkeliavo mano vienas iš ilgai lauktų siuntinių! Tikrai ant pakuotės buvo UK pašto lipdukas, kad negali būsi siunčiamas oro paštu.
Taip praturtėjau TIGI produktais, kad net nežinau už kurio griebti

Šįryt išbandžiau Flat Iron spray ir Seriously straight. Na, nežianu kiek prie viso to prisidėjo seriously straight, bet flat iron tai tikrai akivaizdžiai nuima plaukų pasipūtimą, tą "frizz", tik nežinau ar nesusiriebaluos greitai plaukai, bet poveikis tikrai matosi.
Ir švelnūs plaukučiai, bet gal čia nuo šampūno - dabar naudoju moisture maniac.
Žodžiu, laukiu nesulaukiu tolimesnių eksperimentų, labai tikiuosi, kad atrasiu kaip teisingai viską naudoti ir plaukai džiaugsis
Taip praturtėjau TIGI produktais, kad net nežinau už kurio griebti

Šįryt išbandžiau Flat Iron spray ir Seriously straight. Na, nežianu kiek prie viso to prisidėjo seriously straight, bet flat iron tai tikrai akivaizdžiai nuima plaukų pasipūtimą, tą "frizz", tik nežinau ar nesusiriebaluos greitai plaukai, bet poveikis tikrai matosi.
Ir švelnūs plaukučiai, bet gal čia nuo šampūno - dabar naudoju moisture maniac.
Žodžiu, laukiu nesulaukiu tolimesnių eksperimentų, labai tikiuosi, kad atrasiu kaip teisingai viską naudoti ir plaukai džiaugsis

Sveika,
mano patarimas: Kai naudojji Flat Iron - nenaudok Seriously Straight - taip gali susriebaluoti plaukai. Ju abieju tikrai per stiprus poveikis bus. Flat Iron reikia purksti is toliau, kad neapsunktu plaukai ir tiesinti su znyplem. Jis turi maksimalia apsauga nuo karscio. Seriously straight - naudoti taip pat ant kiekvienos sruogos ir purksti is toliau. Tiesinti su znyplem.
Lusterizer - labai puiki priemone. Viena is mano mylimiausiu - ja deti ant ranksluosciu nusausintu plauku ir fenuoti kaip yprasta. Plaukai bus svelnus, tiesus, glotnus, minkti ir blizgus.
Jei bus klausimu kreipkites!

Papildyta:
QUOTE(rencia1 @ 2009 07 01, 13:26)
na stebuklus kazkokiu as ir nelaukiau, tiesiog myliu Tigi ir tiek
siryt isbandziau viska
kad plaukai svelnus, tai tikrai, tik jokios priemones neistiesina mano i visas puses gulanciu plauku. Be tiesintuvo niekaip
bet jau kvapas
dirbti negaliu, taip maloniai uosle kutena 

Jeigu dziovindama plaukus dar naudosi sepeti ir pasistengsi issifenuoti su sepeciu kiekviena sruoga , tai istiesins.

Papildyta:
QUOTE(Laumė* @ 2009 06 29, 17:09)
čia kuriam mieste?
Vilniuje.

Papildyta:
QUOTE(Masha @ 2009 06 29, 18:39)
Norejau paklausti, kiek sampuno/balzamo paspaudimu naudojat ant ilgu plauku?
Sedziu issiplovusi plaukus, ale rezultato tai kaip priemoniu uz 10lt
galvoju, gal kazka netaip darau..
Sedziu issiplovusi plaukus, ale rezultato tai kaip priemoniu uz 10lt

Sampuno reikia ispausti viena paspaudima isemulguoti tarp delnu ir deti i suslapintus plaukus, jeigu norisi labiau putojimo tada dadekite vandens bet ne priemones. Antra karta plaunant tas pats tik as jau paspausciau puse paspaudimo ir su vandeniu praskiesciau.
KOndicionieriu naudokite ant ranksluosciu nusausintu plauku. Viena paspaudima. Gerai paskirstykite plaukuose - palaikykite apie 2-3 minutes. Gerai isskalaukite. Efektas bus matomas.

Papildyta:
QUOTE(ingkariuke @ 2009 06 25, 13:08)
Jungiuos ir as
.
Baiginesiu greit savo porele TIGI BED HEAD DUMB BLONDE .db jau dairausi vel kazka pirkt.. Mano plaukai ploni,garbanoti ,laaaaaaaabai sausi. Kaip manote ,apie siuos jei isigyt? Beda ta,kad anglu nelabai as suprantu , o per vertimus sunkiai issiaiskinau
,labai jau idomiai man iswerte

Gal ka patart galite?

Baiginesiu greit savo porele TIGI BED HEAD DUMB BLONDE .db jau dairausi vel kazka pirkt.. Mano plaukai ploni,garbanoti ,laaaaaaaabai sausi. Kaip manote ,apie siuos jei isigyt? Beda ta,kad anglu nelabai as suprantu , o per vertimus sunkiai issiaiskinau

Gal ka patart galite?
Is apibudinimo galiu rekomenduoti Headshot sampuna ir kondicionieriu-kauke, Taip pat Foxy Curls sampuna ir kondicionieriu, Oatmeal&Honey sampuna ir kondicionieriu-kauke.
Jusu plaukams reikia dregmes ir maitinimo. Stipriausia porele butu Oatmeal.
Priemoniu su nuolaidom yra J.Kubiliaus g.1, Vilnius
QUOTE(undiniukas @ 2009 07 15, 15:25)
o nebutu paprasciau uzsukti i J.Kubiliaus 1, Vilniuje ir nusipirkti su 20% nuolaida priemoniu kokiu reikia is Tigi. 

Man - ne

undiniukas, o ka rinktis ilgiems linkusiems riebaluotis plaukuciams?
Nenoriu plaut kasdien
galiukai sauseja.
Zvalgiaus i Brunette Goddes, dabar mastau apie Moisture Maniac
O gal Superstar (ar kazkaip taip), bet jis apimties suteikiantis, tai bijai kad daznam naudojimui netiks.
prasau pagalbos
Nenoriu plaut kasdien

Zvalgiaus i Brunette Goddes, dabar mastau apie Moisture Maniac
O gal Superstar (ar kazkaip taip), bet jis apimties suteikiantis, tai bijai kad daznam naudojimui netiks.
prasau pagalbos