Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

Oho, kad pavarė undiniukas reklamos... Tu ten tik dirbi, ar gal tau priklauso ta parduotuvė?

Aš būtent šitoj parduotuvėj nesu buvus, bet kiek teko matyti kitose parduotuvėse Lietuvoje (pvz akropolyje), Tigi priemonės tikrai ženkliai brangiau kainuoja negu siunčiantis iš UK. Todėl kažkaip turiu abejonių ir dėl šitos parduotuvės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 07 16, 00:34)
undiniukas, o ka rinktis ilgiems linkusiems riebaluotis plaukuciams?
Nenoriu plaut kasdien sad.gif galiukai sauseja.
Zvalgiaus i Brunette Goddes, dabar mastau apie Moisture Maniac
O gal Superstar (ar kazkaip taip), bet jis apimties suteikiantis, tai bijai kad daznam naudojimui netiks.
prasau pagalbos smile.gif blink.gif

Apie Moisture Maniac as trigrasi ikisiu. Taip laukiau sitos poreles ir nusivyliau verysad.gif . Jau kelis kart bandziau, o plauku bukle tik pablogejo. Atrodo tik dar labiau saknys riebaluojasi, o galai net siausiasi. O dar tokia banke nustveriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2009 07 16, 10:32)
Apie Moisture Maniac as trigrasi ikisiu. Taip laukiau sitos poreles ir nusivyliau verysad.gif . Jau kelis kart bandziau, o plauku bukle tik pablogejo. Atrodo tik dar labiau saknys riebaluojasi, o galai net siausiasi. O dar tokia banke nustveriau doh.gif

Na, čia gal nuo plaukų priklauso - man Moisture Maniac puikiai tinka thumbup.gif Atrodo padrėkinti plaukai ir tokie švelnūs.
Aišku prie to naudopju dar krūvą tigi priemonių, bet tinka ir šampūnas.
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 16, 11:13)
Na, čia gal nuo plaukų priklauso - man Moisture Maniac puikiai tinka  thumbup.gif  Atrodo padrėkinti plaukai ir tokie švelnūs.
Aišku prie to naudopju dar krūvą tigi priemonių, bet tinka ir šampūnas.

g.gif et... nu eisiu zvalgytis tada. bet kuo tolyn - tuo daugiau uzhsipainioju ko noriu. dieve, butu 2 sampunai prekyboje - ishsirinkciau. o dabar doh.gif mirtis
dvi savaites sampuna renkuosi
Atsakyti
o as uzsisakiau visa rinkini foxy curl garbanom: sampuna,kondicionieriu,purskala,krema ir putas tos pacios serijos.tai ziuresiu kaip man jie,tikiuosi nenusivilsiu,tiek visko prisisakius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 07 16, 13:45)
g.gif et... nu eisiu zvalgytis tada. bet kuo tolyn - tuo daugiau uzhsipainioju ko noriu. dieve, butu 2 sampunai prekyboje - ishsirinkciau. o dabar  doh.gif  mirtis
dvi savaites sampuna renkuosi

Puikiai suprantu drinks_cheers.gif Aš išbandžiau vieną, dabar turiu kitą ir nors atrodo šitas tinka, bet noriu dar išbandyt - nežinau ar pataikysiu ant geresnio, ar ant blogesnio, bet kažkaip nagai niežti kai baigsis pirkti ką nors naujo. blush2.gif Bet apsispręsti KĄ pirkti, tai be šansų - apie visus yra ir gerų, ir blogų atsiliepimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 07 16, 13:16)
o as uzsisakiau visa rinkini foxy curl garbanom: sampuna,kondicionieriu,purskala,krema ir putas tos pacios serijos.tai ziuresiu kaip man jie,tikiuosi nenusivilsiu,tiek visko prisisakius doh.gif

Sita serija ir mane sudomino, nes mano plaukai linke banguotis. Tai lauksiu atsiliepimu 4u.gif . Dar knieti isbandyt ka nors is Superstar.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2009 07 16, 10:32)

Tai manau neverta toliau naudot ,jei nepatinka,bet ir kam laikyt tada ax.gif ,dekit i isparduotuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 16, 09:03)
Oho, kad pavarė undiniukas reklamos... Tu ten tik dirbi, ar gal tau priklauso ta parduotuvė?

Aš būtent šitoj parduotuvėj nesu buvus, bet kiek teko matyti kitose parduotuvėse Lietuvoje (pvz akropolyje), Tigi priemonės tikrai ženkliai brangiau kainuoja negu siunčiantis iš UK. Todėl kažkaip turiu abejonių ir dėl šitos parduotuvės...  unsure.gif

Sitoje parduotuveje siuo metu yra 20% nuolaidos visoms priemonems atidarymo proga mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(absinthfaerie @ 2009 07 16, 01:34)
undiniukas, o ka rinktis ilgiems linkusiems riebaluotis plaukuciams?
Nenoriu plaut kasdien sad.gif galiukai sauseja.
Zvalgiaus i Brunette Goddes, dabar mastau apie Moisture Maniac
O gal Superstar (ar kazkaip taip), bet jis apimties suteikiantis, tai bijai kad daznam naudojimui netiks.
prasau pagalbos smile.gif blink.gif

Labutis, pirmiausia galiukai sauseja ne nuo plovimo kasdiena. Plaukams truksta dregmes galuose, o ja galima suteikti tepant gydomaisiais serumais tarkim KP protect&shine serum, KP kremuku Split end Mender, S-Factor Dream Drops. Naudoti reikia ant slapiu plauku ir ant sausu. Taip pasieksi maksimalu rezultata mirksiukas.gif

Tokio tipo plaukams siulyciau Moisture Maniac linija arba ta pati superstara.
Superstara drasiai gali naudoti kasdiena, jis yra be sulfatu, kurie sausintu plauka, apsaugo plauku spalva, sudetyje turi proteinu, kurie maitina ir suteikia spindesio, taip pat sudetyje esantys aliejai tiesina plauka ir tuo paciu plaukams suteikia apimties. mirksiukas.gif
Atsakyti
kam pavyko nusipirkti is beautybay.com? man atmete jie uzsakyma...
Atsakyti
QUOTE(undiniukas @ 2009 07 15, 16:12)

Sampuno reikia ispausti viena paspaudima isemulguoti tarp delnu ir deti i suslapintus plaukus, jeigu norisi labiau putojimo tada dadekite vandens bet ne priemones. Antra karta plaunant tas pats tik as jau paspausciau puse paspaudimo ir su vandeniu praskiesciau.

Neįsivaizduoju kaip gali užtekti vieno paspaudimo visai galvai.... Gal tų didelių butelių vienas paspaudimas didesnis? nes mano tas 400ml butelaitis, tai niekaip niekaip, o plaukai tikrai ne ilgi, tik iki pečių... g.gif Norėčiau aišku, kad užtektų vieno, būtų taupiau, bet man taip nepavyksta. Tarp rankų patrinu šampūną, bet vis tiek visi plaukai neišsimuiluoja, o kiek po to vandens bepilčiau, vis tiek neužtenka visai galvai. O jau ką kalbėti apie pusę... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 20, 07:21)
Neįsivaizduoju kaip gali užtekti vieno paspaudimo visai galvai.... Gal tų didelių butelių vienas paspaudimas didesnis? nes mano tas 400ml butelaitis, tai niekaip niekaip, o plaukai tikrai ne ilgi, tik iki pečių...  g.gif Norėčiau aišku, kad užtektų vieno, būtų taupiau, bet man taip nepavyksta. Tarp rankų patrinu šampūną, bet vis tiek visi plaukai neišsimuiluoja, o kiek po to vandens bepilčiau, vis tiek neužtenka visai galvai. O jau ką kalbėti apie pusę... schmoll.gif

Mano butelis didelis, bet ir man neuztenka schmoll.gif visaip babdziau skiest tuo vandeniu ir niekaip.
Atsakyti