Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

QUOTE(Malena @ 2009 08 19, 14:29)

Is visu TIGI produktu sis paliko didziausia ispudi wub.gif Siandien palaikiau vos kelias minutes,daugiau visai nieko netepiau ir visa diena svaigstu nuo savo silkiniu plauku wub.gif

O čia kartais ne tas pats kaip šitas, tik kiekis didesnis? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Taip,tas pats,tik pagal kainos ir kiekio santyki maza pakuote man atrodo grynas nuostolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 19, 14:52)
Taip,tas pats,tik pagal kainos ir kiekio santyki maza pakuote man atrodo grynas nuostolis biggrin.gif

Aš tai pabandymui nusipirkau mažiuką, galvoju jeigu nebus poveikio, tai šakės tokį didelį pirkti... doh.gif Man visai irgi patiko, bet tooookio super efekto tai nepajutau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 19, 16:33)
Aš tai pabandymui nusipirkau mažiuką, galvoju jeigu nebus poveikio, tai šakės tokį didelį pirkti...  doh.gif Man visai irgi patiko, bet tooookio super efekto tai nepajutau  blush2.gif

Su mano plaukais nekiekvienas susitvarko,tai sis itiko,kas retai buna.
Kokie tau kondicionieriai/kaukes geriausi?
Atsakyti
O,taip,Malena,fantastiska priemone thumbup.gif nepaklusniems ir linkusiems garbaniuotis plaukams,juk as sakiau rolleyes.gif
Is kur ir uz kiek atsisiuntei didele pakuote?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 19, 18:49)
Su mano plaukais nekiekvienas susitvarko,tai sis itiko,kas retai buna.
Kokie tau kondicionieriai/kaukes geriausi?

Iš tigi kol kas naudojau šitą kaukę - na, jis nors ir vadinasi kondicionierius, bet aš jį suprantu kaip kaukę. O po šampūno visada naujoju ir paprastą kondicionierių, dabar turiu moisture maniac - gerulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 08 20, 00:48)
O,taip,Malena,fantastiska priemone thumbup.gif  nepaklusniems ir  linkusiems garbaniuotis plaukams,juk as sakiau  rolleyes.gif
Is kur ir uz kiek atsisiuntei didele pakuote?

Tavo rekomendacijom ir pirkau,gerulis 4u.gif Aciu 4u.gif Manau tau turetu patikt hempz hydrating mirksiukas.gif
QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 20, 08:22)
Iš tigi kol kas naudojau šitą kaukę - na, jis nors ir vadinasi kondicionierius, bet aš jį suprantu kaip kaukę. O po šampūno visada naujoju ir paprastą kondicionierių, dabar turiu moisture maniac - gerulis smile.gif

maniac kondiske nieko,bet poveikis per silpnas,kvapas man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 20 rugpjūčio 2009 - 11:30
QUOTE(Malena @ 2009 08 20, 12:30)
maniac kondiske nieko,bet poveikis per silpnas,kvapas man labai patiko wub.gif

Man kvapas tai nerealiausias S factor, bet poveikis tai menkas... Kai po jų pabandžiau moisture maniac, tai buvau nustebus kaip daug labiau veikia. Na, bent jau pirmi plovimai tai buvo nerealus, dabar jau plaukai iš esmės pasidarė švelnūs ir nėra tokio poveikio po kiekvieno plovimo. Bet pirmą kartą tai buvau apšalus thumbup.gif Kai baigsiu maniac, planuoju bandyti control freak arba headshot seriją. Neapsisprendžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 20, 12:45)
Man kvapas tai nerealiausias S factor, bet poveikis tai menkas... Kai po jų pabandžiau moisture maniac, tai buvau nustebus kaip daug labiau veikia. Na, bent jau pirmi plovimai tai buvo nerealus, dabar jau plaukai iš esmės pasidarė švelnūs ir nėra tokio poveikio po kiekvieno plovimo. Bet pirmą kartą tai buvau apšalus thumbup.gif  Kai baigsiu maniac, planuoju bandyti control freak arba headshot seriją. Neapsisprendžiu  blush2.gif

Kaip keista,man atvirksciai seriuos conditioner stipriau veikia.O jau svelnumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 20, 12:55)
Kaip keista,man atvirksciai seriuos conditioner stipriau veikia.O jau svelnumas wub.gif

As pakartosiu Dilgelyt klausima: is kur siunteisi didele pakuote ir kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 20, 12:55)

Na, aš čia turėjau galvoje paprastą S factor kondicionierių. O šitą serious dar tik vieną kartą bandžiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 08 20, 12:57)
As pakartosiu Dilgelyt klausima: is kur siunteisi didele pakuote ir kiek kainavo? blush2.gif

Nors ir ne manęs klausi, galiu atsakyti, nes mačiau: kainuoja 18.77 svaro.
http://www.escentual...igihaircare133/
Atsakyti
Uz mane jau atsake biggrin.gif

QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 20, 13:01)
Na, aš čia turėjau galvoje paprastą S factor kondicionierių. O šitą serious dar tik vieną kartą bandžiau smile.gif

Ka reiskia paprasta?Jie turi neviena kondicionieriu,tai geriau pavadinimus rasyk.
As turejus smoothing,ispudzio nepadare.Isvis nesu TIGI gerbeja,bet sis patiko.
Atsakyti