Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI Bed Head

QUOTE(Honey @ 2009 08 15, 18:11)
Merginos, gal kuri bandėt šitą priemonę? Labai akys kliūna, bet abejoju, ar verta
user posted image

man si priemone labai patiko thumbup.gif labiau uz Superstar purskikli. tikrai pakelia plaukus nuo saknu, papurina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 20, 14:09)
Uz mane jau atsake biggrin.gif
Ka reiskia paprasta?Jie turi neviena kondicionieriu,tai geriau pavadinimus rasyk.
As turejus smoothing,ispudzio nepadare.Isvis nesu TIGI gerbeja,bet sis patiko.

Color Savvy. Paprastas - tai turiu galvoje kondicionierius, kuris eina kartu su šampūnu, o tas Serious tai jau labiau kaip kaukė ir neturi šampūninės poros. smile.gif
Atsakyti
Gal kas uzsakines greitu laiku is www.escentual.com? prisijungiciau ir as 4u.gif
Atsakyti
Prisijungciau ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 08 20, 20:19)
Gal kas uzsakines greitu laiku is www.escentual.com? prisijungiciau ir as 4u.gif

QUOTE(aiste.uko @ 2009 08 24, 11:29)

as irgi norejau, bet niekas nenori i kompanija imti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 08 24, 11:58)
as irgi norejau, bet niekas nenori i kompanija imti  verysad.gif

O as pabandysiu vel per tarpininke, vistiek pigiau gaunas nei pvz. salon+
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 08 20, 20:19)

QUOTE(aiste.uko @ 2009 08 24, 11:29)

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 08 24, 12:58)
as irgi norejau, bet niekas nenori i kompanija imti  verysad.gif

Uzsisakom kartu, jei jus vilnietes 4u.gif Galiu apsiimti, tik parasykite konkreciai ko ir kiek norite man i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 08 24, 13:58)
Uzsisakom kartu, jei jus vilnietes  4u.gif Galiu apsiimti, tik parasykite konkreciai ko ir kiek norite man i AZ  4u.gif

O Kauniečių nepriimsite? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 24, 15:15)
O Kauniečių nepriimsite?  bigsmile.gif

Priimsime, jei pasiruosusios siuntima apsimoketi, kodel gi ne ax.gif
Atsakyti
Vis dar parduodu Tigi Dream drops (70 Lt).
Esu Vilniuje, bet galiu siųsti.

user posted image
Atsakyti
Sveikučiai;D
Turiu klausima.
Reikia man tokio purškiamo daikto kuris apsaugotu plaukus nuo karščio. Kiekvieną dieną plaunu galvą ir džiovinu fenu. Tai jau visai suvariau plaukus. Norėčiau ką nors iš Tigi įsigyti. Esu dažytais plaukais, blondinė. Kaip manot, kas man čia geriausiai tiktų? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 08 25, 00:02)
Sveikučiai;D
Turiu klausima.
Reikia man tokio purškiamo daikto kuris apsaugotu plaukus nuo karščio. Kiekvieną dieną plaunu galvą ir džiovinu fenu. Tai jau visai suvariau plaukus. Norėčiau ką nors iš Tigi įsigyti. Esu dažytais plaukais, blondinė. Kaip manot, kas man čia geriausiai tiktų?   g.gif   4u.gif

Aš apsaugai naudoju šitą: S Factor Flat Iron Shine Spray Heat Defender, tiek kai fenu džiovinu, tiek kai lyginu žnyplėm.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_nematoma: 25 rugpjūčio 2009 - 07:35