Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

Turiu prasymeli blush2.gif (bet manau, jis ir kitiems pravers rolleyes.gif )

Gyvenantys ar kada nors lankesi cia gal galetu pasidalinti informacija ir ispudziais (nebutinai su nuotraukom, jei ju nera smile.gif ) apie grazias, idomias ir visokias kitokias Izraelio vietas (ir nebutinai "turistines" tongue.gif ), kur verta nuvaziuoti? unsure.gif
Atsakyti
ajas, parašym man į až savo emeilą, atsiųsiu gražių ir lankytinų vietų foto pps formate 4u.gif
Atsakyti
tik galiu pasakyti,kad tau reikia dabar paduoti pareiskima i policija,kad neturi nei jokiu nusizengimu ir panasiai,nes tai uztrunka menesi ar kelis gauti sita dokumenta.o apostiles reikia deti uzsienio reikalu ministerijoje vilniuje.visus dokumentus ir galima sakyti isduoda vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 11 30, 17:51)
ajas, parašym man į až savo emeilą, atsiųsiu gražių ir lankytinų vietų foto pps formate  4u.gif

Parasiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
ok,va ir prisiruosiau viska perversti
kaip tik radau vidaus reikalu ministerijos visus duomenis(ten kur apostiles deda:
adresas - sventaragio g. 2(ne pagrindinis iejimas,o is sono rasi tai ko tau reikia)
tel.852718655
fax.852718921
emeilas: ird@vrm.lt
versti:
santuokos liudijimas
is policijos duota lapa apie neteistuma,tavo mergautine ir jau sutuoktine pavarde(turi buti du lapai)isversk ir savo gimimo liudijima,bet nedek apostiles,tai nebutina.atsviesk tevu gimimo liudijimus
geriausia visus svarbius dokumentus isversti ir uzdeti apostile,tik neversk ten tokiu kaip laisku ar emeilu.
o del advokato,tai kazkur nukisau jo kortele bekeitinedama pinigines blink.gif
tikiuosi nors kiek padejau,nors ir paveluotai ax.gif
Atsakyti
meile, ačiū tau labai 4u.gif visai nepavėluotai, aš kaip tik pradėsiu tik dėlioti reikiamus dokumentus 4u.gif vajei kas man su ta rašyba doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 06 gruodžio 2006 - 14:20
sekmes thumbup.gif
as dar paieskosiu to advokato numerio,nors siuo atveju nieko nepazadu
Atsakyti
labai gražios foto, niekad nebūčiau pagalvojus, kad Izraelyje taip gražu, aš galvojau, kad ten dykumos ir rabinai ir dar arabai su automatais dantyse čia toks mano lietuviškas požiūris, bet gal kas galit man paaiškint, kas yra tie sabrai ir gijuro labai man įdomu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai gražios foto, ir fotografės neblogos biggrin.gif Važiuoju ten kovo pabaigoje.Kaip ten orai, nebus dar karšta? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
pats karstis prasides apie geguzes menesi.pas mus,kalnuose,vakar buvo audra,tai sniego buvo biggrin.gif mano vyras visa nakti svajojo,kad kai atsikels eis slidineti,bet atsikeles sniego jau nerado schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 01 06, 12:14)
pats karstis prasides apie geguzes menesi.pas mus,kalnuose,vakar buvo audra,tai sniego buvo  biggrin.gif  mano vyras visa nakti svajojo,kad kai atsikels eis slidineti,bet atsikeles sniego jau nerado  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai jus kalnuose dabar gyvenat ar tik atostogaujat?
Atsakyti
gyvenam kalnuose,bet dirbam po visa izraeli.dabar prasidejo lietaus sezonas blink.gif
Atsakyti