Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

kiek zinau pavasari buna dazniausiai hamsim sezonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Otava @ 2006 11 21, 11:59)
Vat as ir norejau rasyti, kad i sabra panasi, bent jau nuotraukose biggrin.gif Uztat kalba greiciau ismoksi, jei su vietiniais bendrausi mirksiukas.gif
Karscio as nebijau cool.gif Vat chamsin yra baisiau, o tu, Euforija, kaip tik tada ten ir pakliudavai, jei rudeni ar pavasari vaziuodavai unsure.gif

Aš pavasarį ten nebūdavau, tik rudenį arba žiemą ax.gif
Atsakyti
tai kada gi jau atvaziuosi visam laikui?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 11 23, 20:04)
tai kada gi jau atvaziuosi  visam laikui?
g.gif

planuoju 2007 vasarą...arba rudenį, ten jau kaip suspėsiu čia savo reikalus susitvarkyti rolleyes.gif
Atsakyti
tai jei reikes kokios pagalbos parasyk,o kai tik cia atostogausi,uzsuk ir i arieli,nuosirdziai kvieciame!
o tavo vyras ka nors tvarko del tavo atvaziavimo?as zinau labai gera advokata,jis gali patarti
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 11 24, 19:40)
tai jei reikes kokios pagalbos parasyk,o kai tik cia atostogausi,uzsuk ir i arieli,nuosirdziai kvieciame!
o tavo vyras ka nors tvarko del tavo atvaziavimo?as zinau labai gera advokata,jis gali patarti

ačiū tau labai wub.gif 4u.gif norėčiau aš ir į Ariel užsukti, tik nežinau, kaip bus galimybė reali, nes maniškis neturės atostogų, dirbs doh.gif
o dėl tvarkymo, tai jis buvo nuėjęs į kažkokią įstaigą, kad mūsų santuoką įteisintų, tai jam pasakė, kad kol aš ten neatvažiuosiu jie nieko nedarys doh.gif tai jaučiu užtruks viskas paskui ten labai ilgaai smile.gif
Atsakyti
mes darem taip:as visus dokumentus reikiamus isverciau ir uzdejau apostiles vilniuje.tada nereikia nieko daryti tik susikrauti daiktus ir vaziuoti ten kaip turistei,vat tada pradeti tvarkyti dokumentus.nepamirsk nei vienos nuotraukos ar kokio zaisliuko,netanijoje labai bjaurios sedi,as ten du metus vaiksciojau.nenuliusk jei tau duos is pradziu darbo viza,cia tik i gera pause
Atsakyti
meile dar kartelį didelis dėkui už info 4u.gif norėjau dar patikslinti, ar nepameni kokius būtent dokumentus verteisi? aš kol kas su apostile tik santuokos liudijimą turiu ax.gif o diplomą verteisi? ir kur jam dedama apostilė būtų? smile.gif
Įsivaizduoju, kad ilgai teks vaikščioti, nes esu girdėjus apie sistemos biurokratizmą doh.gif
O žaisliukas tai joms kaip dovanėlė būtų?? blush2.gif
Atsakyti
issiimk is policijos kad nieko blogo nesi padarius nei pries santuoka nei po jos,santuokos liudijima,gimimo liudijima ir dar kazkas
o del diplomo tai taip ar taip tau reikes patvirtinti cia,o cia ir galima isversti ir viska patvirtinti.o tau vyras sake,jei lietuvoje ka nors baigsi tai reikia cia persimokyti,nes to diplomo nepripazista?
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 11 28, 17:40)
issiimk is policijos kad nieko blogo nesi padarius nei pries santuoka nei po jos,santuokos liudijima,gimimo liudijima ir dar kazkas
o del diplomo tai taip ar taip tau reikes patvirtinti cia,o cia ir galima isversti ir viska patvirtinti.o tau vyras sake,jei lietuvoje ka nors baigsi tai reikia cia persimokyti,nes to diplomo nepripazista?

aiškumas, žinau, kad reikės persimokinti smile.gif dar daugiau, vyras sakė, kad geriausiai man hebrajų kalba bus ten mokintis, kad jau ją galutinai gerai išmokčiau doh.gif na jis ir optimistas biggrin.gif
Atsakyti
ok,as prisesiu penktadieni ir pasiziuresiu kokie dokumentai pas mus su apostilemis ir tau parasysiu.ir dar paieskosiu telefono numerio to advokato,jis viska paaiskina,ko reikia ir ka daryti
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 11 28, 19:39)
ok,as prisesiu penktadieni ir pasiziuresiu kokie dokumentai pas mus su apostilemis ir tau parasysiu.ir dar paieskosiu telefono numerio to advokato,jis viska paaiskina,ko reikia ir ka daryti

meile trūksta žodžių, ką be tavęs daryčiau wub.gif
Atsakyti