pries tai gyvenom netanya,bet del sveikatos problemu teko kraustytis cia,bet mums cia patinka
kiek zinau Israeli visa galima apvaziuoti per viena diena
gal netycia zinot kur interneta galima butu rasti Israelio zemelapi su atstumais?
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 25, 17:01)
ariel yra gal 20 km nuo petak tikvos.cia mazas tylus miestelis.
pries tai gyvenom netanya,bet del sveikatos problemu teko kraustytis cia,bet mums cia patinka
o kokių problemikių turėjote?
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 22, 15:28)
seksualinis priekabiavimas viduri baltos dienos

a stai ir musu saika

vat ir musu nuotraukytes

a stai ir musu saika

vat ir musu nuotraukytes
vajeee potkėėsssss labai mielos
ne taip išsireiškiau
norėjau paklaust gal žinot internetinį puslapį su Israelio atstumais? Ba man kažkaip nesiseka rasti... 
Papildyta:
ale kokie jūs draugiški
dėkui už pakvietimą
(jei čia man adresuota
)
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 26, 06:43)
netanyjoje zinau budavo kavines interneto ir maciau petak tikvoje tokiu.ar tu turejai kitka omenyje?
jei ka atvaziuokit pas mus ir naudokites kiek tik noritn
jei ka atvaziuokit pas mus ir naudokites kiek tik noritn
ale kokie jūs draugiški
QUOTE(Laaila @ 2007 05 26, 12:02)
ne taip išsireiškiau
norėjau paklaust gal žinot internetinį puslapį su Israelio atstumais? Ba man kažkaip nesiseka rasti... 
Papildyta:
ale kokie jūs draugiški
dėkui už pakvietimą
(jei čia man adresuota
)
Papildyta:
ale kokie jūs draugiški
aišku tau, tu gi ieškai ten interneto
tokio man atrodo nera.yra labai geras saitas apie israel rusu kalba http://www.israelinfo.ru/,o taip nezinau,net mano vyras nezino,o jis apie izraelio zemelapius viska zino,zino kur kas randasi
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 26, 17:12)
tokio man atrodo nera.yra labai geras saitas apie israel rusu kalba http://www.israelinfo.ru/,o taip nezinau,net mano vyras nezino,o jis apie izraelio zemelapius viska zino,zino kur kas randasi
Visai neblogas puslapis
pakeitem bilietus savaite veliau,matyt nudvesiu kaip karsta bus...
QUOTE(eglincia @ 2007 06 05, 13:33)
pakeitem bilietus savaite veliau,matyt nudvesiu kaip karsta bus...
Jeigu būsit Eilate, tai tikrai nepavydžiu, tas karštis vargina nerealiai, plius patalpose kondiškės, o iškišus nosį laukan pasijauti lyg pirtin patekus
aš pamenu buvau rugsėjo gale - spalį ir tai dieną niekur nosies nekišdavom iš viešbučio, tik vakarop išsliūkindavom į miestą
Va va! Todel mes ir pasiplanavom vaziuoti rudeni! Koki spalio men.... Kad vasara pratesti