Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

ariel yra gal 20 km nuo petak tikvos.cia mazas tylus miestelis. thumbup.gif
pries tai gyvenom netanya,bet del sveikatos problemu teko kraustytis cia,bet mums cia patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek zinau Israeli visa galima apvaziuoti per viena diena smile.gif gal netycia zinot kur interneta galima butu rasti Israelio zemelapi su atstumais? ax.gif
Atsakyti
netanyjoje zinau budavo kavines interneto ir maciau petak tikvoje tokiu.ar tu turejai kitka omenyje?
jei ka atvaziuokit pas mus ir naudokites kiek tik noritn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 25, 17:01)
ariel yra gal 20 km nuo petak tikvos.cia mazas tylus miestelis.  thumbup.gif
pries tai gyvenom netanya,bet del sveikatos problemu teko kraustytis cia,bet mums cia patinka  mirksiukas.gif

o kokių problemikių turėjote? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 22, 15:28)
seksualinis priekabiavimas viduri baltos dienos
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
a stai ir musu saika
user posted image

vat ir musu nuotraukytes  drinks_cheers.gif

vajeee potkėėsssss labai mielos wub.gif
Atsakyti
ne taip išsireiškiau lotuliukas.gif norėjau paklaust gal žinot internetinį puslapį su Israelio atstumais? Ba man kažkaip nesiseka rasti... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 26, 06:43)
netanyjoje zinau budavo kavines interneto ir maciau petak tikvoje tokiu.ar tu turejai kitka omenyje?
jei ka atvaziuokit pas mus ir naudokites kiek tik noritn drinks_cheers.gif

ale kokie jūs draugiški ax.gif dėkui už pakvietimą 4u.gif (jei čia man adresuota tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 26 gegužės 2007 - 10:02
QUOTE(Laaila @ 2007 05 26, 12:02)
ne taip išsireiškiau  lotuliukas.gif norėjau paklaust gal žinot internetinį puslapį su Israelio atstumais? Ba man kažkaip nesiseka rasti... doh.gif
Papildyta:

ale kokie jūs draugiški  ax.gif dėkui už pakvietimą  4u.gif (jei čia man adresuota  tongue.gif )

aišku tau, tu gi ieškai ten interneto biggrin.gif aš, deja nežinau puslapio su atstumais verysad.gif su internetu ten tikrai nebus problemų, dėl atstumų...tai iš dentro į pačius pietus nuvažiuojame per keturias penkias valandas, taigi viso per dieną nepervažiuosi, kelias išvargins, juolab ten tokie serpantininiai keliai, susikusk glava biggrin.gif
Atsakyti
tokio man atrodo nera.yra labai geras saitas apie israel rusu kalba http://www.israelinfo.ru/,o taip nezinau,net mano vyras nezino,o jis apie izraelio zemelapius viska zino,zino kur kas randasi
Atsakyti
vacation4.gif Norėčiau prie negyvosios jūros
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 05 26, 17:12)
tokio man atrodo nera.yra labai geras saitas apie israel rusu kalba http://www.israelinfo.ru/,o taip nezinau,net mano vyras nezino,o jis apie izraelio zemelapius viska zino,zino kur kas randasi

Visai neblogas puslapis tongue.gif Man patiko 4u.gif
Atsakyti
pakeitem bilietus savaite veliau,matyt nudvesiu kaip karsta bus...
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 06 05, 13:33)
pakeitem bilietus savaite veliau,matyt nudvesiu kaip karsta bus...

Jeigu būsit Eilate, tai tikrai nepavydžiu, tas karštis vargina nerealiai, plius patalpose kondiškės, o iškišus nosį laukan pasijauti lyg pirtin patekus doh.gif
aš pamenu buvau rugsėjo gale - spalį ir tai dieną niekur nosies nekišdavom iš viešbučio, tik vakarop išsliūkindavom į miestą smile.gif
Atsakyti
Va va! Todel mes ir pasiplanavom vaziuoti rudeni! Koki spalio men.... Kad vasara pratesti lotuliukas.gif
Atsakyti