Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

nu vo ir sugalvojo cia seima varyt atostogaut,jei vasara ir LT bus karsta,tai ten isvis uzdusiu iskepsiu,saslykas busiu lotuliukas.gif bet tik vasara yra atostogos...
Atsakyti
As tai va noreciau paklausti kokia tarptautine kalba galeciau susisneketi, tarkim viesose vietose? Anglu, rusu ar dar kokia....
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 06 07, 14:23)
As tai va noreciau paklausti kokia tarptautine kalba galeciau susisneketi, tarkim viesose vietose? Anglu, rusu ar dar kokia....

na kiek man teko susidurti, tai čia jų silpnoji vieta...šiaip yra rusakalbių nemažai, bet jeigu aptarnaujantis personalas ne rusų kilmės, tai rusiškai nesusikalbėsi..problema ta, kad ir angliškai jie nelabai...už tai kai viena vaikščiodavau tai prisimūčijau vaje dėl to doh.gif
šiaip jeigu matai europietiškos išvaizduos žmogų greičiausiai jis kalbės rusiškai...maniškis tai specialiai pastoviai ima ir pradeda rusiškai žmones kalbinti, aš vis klausdavau, taigi ant kaktos neparašyta, kad rusakalbis, o jis man: aš iš akių matau biggrin.gif tai buvo gal tik vieną kartą suklydęs biggrin.gif
Atsakyti
as tai nemanau, kas susisneketi cia problema schmoll.gif . As jau du metus gyvenu ir pilnai uztenka anglu-rusu, hebraju taip ir neismokau (ir nesiruosiu mokytis tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 07, 21:12)
as tai nemanau, kas susisneketi cia problema  schmoll.gif . As jau du metus gyvenu ir pilnai uztenka anglu-rusu, hebraju taip ir neismokau (ir nesiruosiu mokytis  tongue.gif )

o kodėl nesiruoši? negyvensi ten ilgai? 4u.gif
aš tai be hebrajų labai nejaukiai jaučiausi...aš jiems angliškai, jie man hebrajų atsakydav ir dažnai taip...nes jie nerasavo žodžių angliškai kaip paaiškinti, ne specialiai čia, nes žmonės tikrai geranoriški 4u.gif
na jeigu kas rusiškai kalbėdavo tai aišku be problemų smile.gif
tai aš nusprendžiau mokytis hebrajų, man labai atinka kalbėti ta kalba, kuria kitiems žmonėms patogiau bendrauti, tada jautiesi saviakas biggrin.gif
Atsakyti
oi jo,jei nemoki kalbos jautiesi nejaukei.
pas mus geriausi draugai israelieciai ir kai pasakoja nuotikius tai pasakoja ju kaba,is pradziu man buvo nepatogu,bet dabar as viska suprantu,aisku dar vis sunkokai kalbu,bet ka sakau jie supranta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 06 07, 20:50)
o kodėl nesiruoši? negyvensi ten ilgai?  4u.gif

negyvensiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 07 birželio 2007 - 21:40
niekada nesakyk niedada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 07, 22:20)
negyvensiu  schmoll.gif

a tai nepatinka labai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 06 09, 20:02)
niekada nesakyk niedada  schmoll.gif

4u.gif

QUOTE(Laaila @ 2007 06 09, 21:47)
a tai nepatinka labai?  tongue.gif

kodel, patinka, tik kitu planu turiu tongue.gif
Atsakyti
o ka veiksit kita penktadieni?
g.gif
Atsakyti
Dar pasakykit man ar yra Izraelyje Hipp vaikisko maisto?
Ir ar rugsejo pabaigoj vis dar butu labai karsta? Ba labai jau noriu kuo greiciau nuvaziuot as ten.... 4u.gif
Atsakyti