Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

na, su pinigais viskas aisku smile.gif dabar sakykit gal kartais rugsejo men nusimato kokia nors svente? Labai noretusi is arciau pazvelgt i tradicijas ir kaip liaudis linksminasi lotuliukas.gif
Atsakyti
kiek zinau nusiamato izraelieciu naujieji metai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2007 07 14, 15:16)
kiek zinau nusiamato izraelieciu naujieji metai!  4u.gif

spuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurgos biggrin.gif
Atsakyti
ai,spurgos,oi ju reikes prisipirkti.mano mama irgi domisi izraelio sventemis ir su nekantrumu laukia nauju,nes jai labai idomu g.gif kaip si tauta prisilaiko tradiciju 4u.gif
Atsakyti
Cia kada tiksliau tie Naujieji? Per Naujus metus reikia valgyt spurgas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 15, 14:13)
Cia kada tiksliau tie Naujieji? Per Naujus metus reikia valgyt spurgas?  lotuliukas.gif

niaaa, spurgos gruodį, per jų Kalėdas, o rugsėjo gale Naujametis ax.gif bet aš labai mėgstu spurgas, tai man ir per Naujametį labai blush2.gif

Laaila nuoširdžiai siūlau ten būtinai ragauti šviežių vaisių visokius kokteilius, taip pat iš šaldytų vaisių ledus ( ten daro pagal tavo ingridijentų pasirinkimą ), labai skanu, su mūsų nepalyginsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 07 16, 09:48)
niaaa, spurgos gruodį, per jų Kalėdas, o rugsėjo gale Naujametis  ax.gif  bet aš labai mėgstu spurgas, tai man ir per Naujametį labai  blush2.gif

Laaila nuoširdžiai siūlau ten būtinai ragauti šviežių vaisių visokius kokteilius, taip pat iš šaldytų vaisių ledus ( ten daro pagal tavo ingridijentų pasirinkimą ), labai skanu, su mūsų nepalyginsi  rolleyes.gif

Tai jau apie vietini maista tiek pagirimu girdejau, kad jauciu priaugsiu svorio viska ragaudama ax.gif Ar rasiu ten koki restoraneli nacionaliniu valgiu (tipo musu cili kaimo)?
O kadangi vis delto vaziuosim be vaiko, tai noreciau ir i koki naktini kluba nulekt alc.gif
Dar sakykit kaip ten zmones rengiasi per karscius? Jei uzsidesiu trumpa sijona nesokiruosiu aplinkiniu? Ar gal ten taip tik laisvo elgiasi merginos rengiasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 16, 11:22)
Tai jau apie vietini maista tiek pagirimu girdejau, kad jauciu priaugsiu svorio viska ragaudama  ax.gif Ar rasiu ten koki restoraneli nacionaliniu valgiu (tipo musu cili kaimo)?
O kadangi vis delto vaziuosim be vaiko, tai noreciau ir i koki naktini kluba nulekt  alc.gif
Dar sakykit kaip ten zmones rengiasi per karscius? Jei uzsidesiu trumpa sijona nesokiruosiu aplinkiniu? Ar gal ten taip tik laisvo elgiasi merginos rengiasi? blush2.gif

biggrin.gif jeigu būsi Eilate būtinai apsilankykite pube "3 monkeys" pats pačiausias ten thumbup.gif o dėl aprangos, tai jeigu ir be sijono būtum vargu ar ką šokiruotum biggrin.gif jau tolerancijos ten daug daugiau negu Lt 4u.gif
beje laisvo elgesio merginos rengiasi kaip tik kukliai, džinsai, palaidinukės ax.gif teko matyti viešbūtyje blush2.gif
Atsakyti
Per Roz Hasana -naujameti -zydai ten zuvi su galvomis valgo,siaip 4u.gif O dar rekomenduoju Jemeno zydu virtuve -man tai nuostabiausias maistas pasaulyje. wub.gif
Atsakyti
mes kai buvom eilate nerealiai skaniai pavalgem el gaucho,prinese visokiu mesu ax.gif ir dar palmese juros gerybes skanios blush2.gif
Atsakyti
Apie Naujameti teko skaityti, kad i upe reikia viska iskratyti is kiseniu lotuliukas.gif tai tipo simbolizuoja atsikratyma visokiausiu blogybiu.
Tik ne viska supratau ka aprasete ax.gif Kaip man rasti ta Jemeno virtuve?
O is Englincijos tai dar nuotrauku laukiam! mirksiukas.gif
Atsakyti
Jemenas-tokia salis,Jemeno zydai -sefardai -turi savo virtuve,zinoma,jei megsti astriau,tai paklausk vietiniu arba gidu,as tai Natanijoj radau bent tris ju restoranelius,manau,kad kitur irgi ju pilna,juk Izraelyje jau ko ko,bet restoranciku -bet kam,bet kokiu.
Atsakyti