Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

Laaila, tai rimtai jau bilietus turit? bigsmile.gif kaip dziaugiuosi! thumbup.gif ir pavydziu (baltai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2007 07 10, 17:15)
Laaila, tai rimtai jau bilietus turit?  bigsmile.gif  kaip dziaugiuosi!  thumbup.gif  ir pavydziu (baltai)  mirksiukas.gif

JAU! yahoo.gif
Euforija o tu dar nezinai kada vaziuoji?
Atsakyti
as per 3 metus lietuvoje buvau,gal jau metai su puse praejo,bet zadam su mama nuvaziuoti tik niekaip neiseina nuspresti kada.kita menesi teta atvaziuoja pas mus,o rugseji man egzaminai uzbaigemieji,o toliau jau salta tai net nesinori nieku maziuoti .taip kad nezinau ka daryti,nes mano mociute nori proniki pamatyti ir jau klausineja be erstojimo kada as grisiu ir jau kada pamatys pronuli(nes dar nei karto gyvai nemate) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 10, 16:55)
ooooo kaip faina! o ten nepavojinga per dykuma vaziuoti? is nuotrauku taip truputuka baisokai atrodo ax.gif ir nesupratau kodel arabai griuvesiuose gyvena  g.gif
Papildyta:

o ko ten baisu?keliai yra nutiesti smile.gif bet siaip sake vienoj vietoj buna kartais jordanieciai saudo i automobilius izraelietiskus...o ten jo,beduinai gyvena,aplink siuksles,taip pagailo man ten vaiku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 07 10, 18:21)
JAU!  yahoo.gif
Euforija o tu dar nezinai kada vaziuoji?

kai tik turėsiu bilietą rankose, būtinai brūkštelsiu 4u.gif

potkės eglincios labai patiko wub.gif

iš tiesų labai skiriasi arabų ir izraiiečių gyvenimo būdas..ir aplinka skiriasi...net pgal išvaizdą gali tuoj skirti, kur kas...aišku yra ir išimčių..o beduinų gaila....jie kaip ūsų čigonai, lūšnose gyvena verysad.gif
Atsakyti
Euforija, o ar tiesa ( girdėjau gandą blush2.gif ), kad jei pase yra žymos, jog lankeisi Izraelyje, sudėtinga vėliau įvažiuoti į kai kurias kitas šalis? unsure.gif Pvz. Emiratus
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 07 10, 22:08)
o ko ten baisu?keliai yra nutiesti smile.gif bet siaip sake vienoj vietoj buna kartais jordanieciai saudo i automobilius izraelietiskus...o ten jo,beduinai gyvena,aplink siuksles,taip pagailo man ten vaiku... unsure.gif

Nu, šakės! Man baisu būtų vien pamačius ginkluotus kareivius.... g.gif o jei dar apšaudo.... Kažkaip neramu pasidarė!
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 10:07)
Euforija, o ar tiesa ( girdėjau gandą blush2.gif ), kad jei pase yra žymos, jog lankeisi Izraelyje, sudėtinga vėliau įvažiuoti į kai kurias kitas šalis? unsure.gif  Pvz. Emiratus

Elinut, aš taip pat esu girdėjusi panašių gandų, bet kiek klausinėjau agentūrose, tokių problemų nėra buvę 4u.gif

QUOTE(Laaila @ 2007 07 11, 11:37)
Nu, šakės! Man baisu būtų vien pamačius ginkluotus kareivius.... g.gif o jei dar apšaudo.... Kažkaip neramu pasidarė!

Šiaip man ir teko girdėti apie kelis tokius atvejus..bet važinėjome mes tais keliais nė vieną kartą...manau čia daugiau atsitiktinumai, negu taisyklės, nejaučiau jokio nerimo ar baimės biggrin.gif Tiesiog įvairios kalbos dar būnant toli sukelia panašų nerimą, realiai vietoje viskas kitaip smile.gif be to Jordanija draugiškas šalis Izraeliui 4u.gif
Papildyta:
Laaila o ginkluotus kareivisu matysi Izraelyje visur biggrin.gif ne dėl to, kad karinė padėtis, o tiesiog tarnaujančių armijoje labai daug ir juos namo paleidžia su ginklais 4u.gif aišku gal čia mada pasipuokuoti jais mieste, maniškis pasakojo, kad jis savo ginklą visad namie palikdavo smile.gif iš kitos pusės jie atsakingi už tuos ginklus, tad jeigu kas pavogtų ar pan tektų atsakyti jiems asmeniškai smile.gif
juokingiausia tai man būdavo matyti mažutes, storuliukes merginas su automatais per petį, vos ir taip paeinančias per tuos karščius, o čia dar toks svoris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 11 liepos 2007 - 09:58
QUOTE(Elina @ 2007 07 11, 09:07)
Euforija, o ar tiesa ( girdėjau gandą blush2.gif ), kad jei pase yra žymos, jog lankeisi Izraelyje, sudėtinga vėliau įvažiuoti į kai kurias kitas šalis? unsure.gif  Pvz. Emiratus

Girdejau atvirkstini varianta, kad turint pase zyma kad lankeisi USA , i Izraeli vargu ar pateksi. Mano pazystamas, pries vykdamas i komandiruote i Izraeli keitesi pasa butent del tos priezasties ir tai 2 valandas aerouoste turejo aiskintis ko atvaziavo..

Atsakyti
na mes su mama turim USA galiojancias vizas,bet jokiu problemu patekt i Izraeli nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(daikiri @ 2007 07 11, 17:51)
Girdejau atvirkstini varianta, kad turint pase zyma kad lankeisi  USA , i Izraeli vargu ar pateksi. Mano pazystamas, pries vykdamas i komandiruote i Izraeli keitesi pasa butent del tos priezasties ir tai 2 valandas aerouoste turejo aiskintis ko atvaziavo..

keista...maniškio tėvai pastoviai kursuoja JAV Izraelis kasmet ir jokių problemų, maniškis irgi buvo 4u.gif iš JAV irgi ten labai daug kas važiuoja ir turistų daug smile.gif o aiškintis oro uoste Izraelyje visada reikia labai ilgai, ypač jeigu važiuoji pirmą kartą ( nesvarbu kur tu prieš tai esi buvęs ) 4u.gif
aš, beje, irgi planuoju važiuoti į JAV ateityje ir paso tikrai nesikeisiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2007 07 11, 19:45)
na mes su mama turim USA galiojancias vizas,bet jokiu problemu patekt i Izraeli nebuvo...

o kokių dokumentų reikia JAV ambasadai, norit gauti vizą? aš norėčiau irgi gauti ateičiai 4u.gif
Atsakyti
tai kad nepamenu,senai daremes jau,susitarem del pokalbio,sumokejom 100 dolcu kazkur berods ir laukem pokalbio dienos
Atsakyti