Įkraunama...
Įkraunama...

Israel

QUOTE(Euforija @ 2006 11 10, 17:16)

drinks_cheers.gif

dar Negevo dykumos wub.gif

user posted image

Vaizdelis Jeruzaleje smile.gif

user posted image

o tokie milziniski vezliai gyvena Alexander upeje blink.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai labai dykuma patiko, ir dar ta miesto nuotrauka labai liuks 4u.gif
nepasikuklinkit, idekit dar blush2.gif
Atsakyti
as ir prisidesiu prie nuotrauku dalybu
cia vaisdas pro musu balkona user posted image
Papildyta:
o cia prie negyvosios juros,draugas is Lietuvos ir as su vyru
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o prie pat vidurzemio juros mes gyvenom,del truksmo tik persikrausteme i ariel

tokie vaizdai buvo pro musu buto langa
user posted image

user posted image

[/IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o23/meile0409/2005-02-254.jpg[/IMG]
Atsakyti
labai gražios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu,kai nebuvo musu angeliuko tai galejom pakeliauti,o dabar mazylis dar per mazas kelionems ir lietaus sezonas prasidejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 11 15, 06:54)
labai aciu,kai nebuvo musu angeliuko tai galejom  pakeliauti,o dabar mazylis dar per mazas kelionems ir lietaus sezonas prasidejo schmoll.gif

paaugs thumbup.gif mes visur kur benuvyktume matome labai daug porų su vaikučiais įvairiausio amžiaus thumbup.gif
Atsakyti
As irgi galvoju, kad vaikai kelionems ne stabdis mirksiukas.gif , zinoma, jei sveiki ir viskas tvarkoj smile.gif Tik kelioniu pobudis, marsrutai gali skirtis...

Mes su saviskiu nuo 1,5 men jau keliavom pilnu tempu -vaziavom i Briuseli, 4 men - skridom i Tunisa thumbup.gif , o vietiniu vienos dienos kelioniu - net neskaiciuoju tongue.gif Vadindavom ji - "varliuku keliauninku" lotuliukas.gif
Atsakyti
euforija,o kada jau jus planuojate tureti mazyli? biggrin.gif
as nesigailiu kad turiu savo angeliuka,nu ir kas kad naktimis nemiegu,o po to dar i darba traukiu.as myliu ji ir matau savo vyra kai mes buvom mazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2006 11 16, 20:39)
euforija,o kada jau jus planuojate tureti mazyli? biggrin.gif
as nesigailiu kad turiu savo angeliuka,nu ir kas kad naktimis nemiegu,o po to dar i darba traukiu.as myliu ji ir matau savo vyra kai mes buvom mazi  wub.gif

biggrin.gif ma visų pirma mums reikia apsigyventi kartu, va laukiam kol baigsiu šiemet mokslus ir galėsiu išvykti iš LT biggrin.gif
nors kartais man atrodo, kad dar aš nepasiruošusi vaikiuko gimimui blush2.gif
Atsakyti
pas mus ir galima sakyti gavosi netyciuka.as ir buvau isitikinusi kad nesu pasiruosus motinystei ir kai man pasake kad reikia nutraukti visus vaistus kuriuos naudoju vaistus,kad pradeti astmos gydyma ir to pasekme buvo kad pastojau.
as negalejau patiketi kad esu niescia,kad kazkas manyje auga juda,o kai dar pajutau judesius,tai viskas,to man uzteko
dabar turiu angeliuka,mano skadnika thumbup.gif
Atsakyti
linkejimai visoms mamytems 4u.gif

Ajas, aciu uz nuotraukeles, man kaip tai dykumos labai patiko. Labai noretusi kada ir man sventa zeme aplankyt...
Atsakyti