Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

Sveikuciai, man iskilo tokia problemele,
norint instaliuoti spausdintuvo setupa ismeta toki uzrasa "PROCESSING CAN NOT BE CONTINUED BECAUSE THE PRINT SPOOLER SERVICE HAS BEEN STOPPED. RESTART THE COMPUTER TO START THE PRINT SPOOLER SERVICE AND TRY AGAIN.
Restartavau kompiuteri, bet nepadeda. Spausdintuvas mano canon pixma mp600.
Gal kas gali paaadeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 11 18, 15:22)
Sveikuciai, man iskilo tokia problemele,
norint instaliuoti spausdintuvo setupa ismeta toki uzrasa  "PROCESSING CAN NOT BE CONTINUED BECAUSE THE PRINT SPOOLER SERVICE HAS BEEN STOPPED. RESTART THE COMPUTER TO START THE PRINT SPOOLER SERVICE AND TRY AGAIN.
Restartavau kompiuteri, bet nepadeda. Spausdintuvas mano canon pixma mp600.
Gal kas gali paaadeti unsure.gif

unsure.gif Niekas nezino verysad.gif
Atsakyti
sveiki. matau cia yra nusimananciu apie spausintuvus ax.gif gal galetumete kas nors pasakyti, kaip suzinoti ar pildomos kasetes ar ne? turejom HP 3in1, bet jis numiro-atitarnavo savo, pildydavoms namie, budavo pigi eksplotacija.ziuriu sis pausdintuva, bet kazi ar jo kasetes pildomod g.gif http://www.markit.eu...er/v2p687847c50
Atsakyti
labas vakaras pasibaige spausdintuve kaseciu dazai.siandien pirkome bet tik juodus dazus idejome kasete ir net lapu neima spausdintuvas.ar reikia butinai abi kasetes keisti .ir norejau dar paklausti kodel spausdintuvo diskas nesinstaliuoja ,windausai naujausi 7 ar gali buti del to.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 12 04, 00:42)
labas vakaras pasibaige spausdintuve kaseciu dazai.siandien pirkome bet tik juodus dazus idejome kasete ir net lapu neima spausdintuvas.ar reikia butinai abi kasetes keisti .ir norejau dar paklausti kodel spausdintuvo diskas nesinstaliuoja  ,windausai naujausi 7 ar gali buti del to.

o spalvota spausdintuve yra? nes jei tik viena juda, gali buti del tuo kad nera spalvotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artech: 06 gruodžio 2009 - 09:55
QUOTE(evitele @ 2009 12 03, 23:42)
labas vakaras pasibaige spausdintuve kaseciu dazai.siandien pirkome bet tik juodus dazus idejome kasete ir net lapu neima spausdintuvas.ar reikia butinai abi kasetes keisti .ir norejau dar paklausti kodel spausdintuvo diskas nesinstaliuoja  ,windausai naujausi 7 ar gali buti del to.

Pas mane irgi taip buna, jei truksta kokios nors spalvos tai neveikia spausdintuvas, neinstaliuojasi diskas gal ir del to, kad jei Windausai neseniai instaliuoti, reikia padaryti, kad butu instaliuojama rankiniu budu (t.y nuimti nustatymuose kazkur varnele) ar uzdeti smile.gif Tiksliai nepasakysiu, nes MB ten tvarke smile.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Gal kas padėsit išspręst mano bėdą ax.gif Kai bandau spausdinti "išmeta" lentelę, kad blogai įdėta spalvoto rašalo kasetė. Gal kas buvot susidūrę su tokiu reikalu? smile.gif Kasetė tuščia jau senokai, nes viską spausdinu tik juodai. Gal tai gali turėtį įtakos?
Spausdintuvas Canon Pixma iP1800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruzyte: 07 gruodžio 2009 - 18:14
QUOTE(lauruzyte @ 2009 12 07, 19:13)
Labas vakarėlis  4u.gif

Gal kas padėsit išspręst mano bėdą  ax.gif Kai bandau spausdinti "išmeta" lentelę, kad blogai įdėta spalvoto rašalo kasetė. Gal kas buvot susidūrę su tokiu reikalu?  smile.gif Kasetė tuščia jau senokai, nes viską spausdinu tik juodai. Gal tai gali turėtį įtakos?
Spausdintuvas Canon Pixma iP1800

jei rasot kad svausdinot su tuscie, tai anksciau tokios bedos nebuvao?
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2009 12 07, 19:18)
jei rasot kad svausdinot su tuscie, tai anksciau tokios bedos nebuvao?

nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2009 12 07, 22:05)

pakeiskit kaseta spalvota smile.gif
Atsakyti
Laba,

Kaip nunulint Canon MP600?

Papildžiau kasetę, įdetu, o visvien rodo, tipo, tuščia..
Girdėjau, kad reikia ten pačiam printery kažkaip nunulint kasetes.. Gal kas žino, kaip tą padaryt?

Bėda ta, kad net po meniu negaliu landžiot - neleidžia, kol kasetė nepakeista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 12 10, 11:36)
Laba,

Kaip nunulint Canon MP600?

Papildžiau kasetę, įdetu, o visvien rodo, tipo, tuščia..
Girdėjau, kad reikia ten pačiam printery kažkaip nunulint kasetes.. Gal kas žino, kaip tą padaryt?

Bėda ta, kad net po meniu negaliu landžiot - neleidžia, kol kasetė nepakeista  doh.gif

jau kasete pildet pati? ten mikroschema reike keist
Atsakyti