Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

QUOTE(..vijana.. @ 2009 11 18, 15:22)
Sveikuciai, man iskilo tokia problemele,
norint instaliuoti spausdintuvo setupa ismeta toki uzrasa  "PROCESSING CAN NOT BE CONTINUED BECAUSE THE PRINT SPOOLER SERVICE HAS BEEN STOPPED. RESTART THE COMPUTER TO START THE PRINT SPOOLER SERVICE AND TRY AGAIN.
Restartavau kompiuteri, bet nepadeda. Spausdintuvas mano canon pixma mp600.
Gal kas gali paaadeti unsure.gif

man ta pati problema... ir niekaip neimanoma sutvarkyti g.gif
o bandete taip daryti:
1. Start - Control Panel.
2. Administrative Tools - Services.
3. susirandat the Printer Spooler service, ant jo paspaudi du kartus, startup type nustatyti automatic ir paspausti start.

man sitas nepadejo, bet buvau gavus toki patarima smile.gif

gal kas zinot ka dar butu galima padaryti g.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur gauti printerio bugna uz normalia kaina? I az galima. OKi.
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 11 27, 18:21)
sveiki. matau cia yra nusimananciu apie spausintuvus ax.gif  gal galetumete kas nors pasakyti, kaip suzinoti ar pildomos kasetes ar ne? turejom HP 3in1, bet jis numiro-atitarnavo savo, pildydavoms namie, budavo pigi eksplotacija.ziuriu sis pausdintuva, bet kazi ar jo kasetes pildomod  g.gif   http://www.markit.eu...er/v2p687847c50

Seiki,
na, sio spausdintuvo kasetes yra dideles talpos, spausdinimo resursas ganetinai didelis, bet kad kasetes butu pildomoms tai labai abejoju, o tuo labiau namie kad pavyktu uzsipildyt tai tikrai netikiu. Nauju kaseciu kaina butu nuo 40 iki 80 lt. Na, manau - nepigu schmoll.gif , tuo labiau, kad yra atskiros kasetes kiekvienai spalvai.
Jei domina, tai galeciau rekomenduoti rinktis is situ modeliu CANON: PIXMA iP3600; PIXMA iP4600; PIXMA MP540; PIXMA MP620; PIXMA MP630; PIXMA MP980; I sita spausdintuva dedasi CLI-521 kasetes, jos irgi yra atskiros visoms spalvoms, resursas didelis, kolkas nepildomos, bet ateityje turetu buti pildomos, kaina bus manau apie 12 lt, o naujos kainuoja apie 25 mirksiukas.gif

Siaip kur anksciau minejau modeliukus su CLI 8 kasetem, tai cia butu dar geresnis variantas, bet siti aparatai jau nebegaminami, prekybije vargu ar rastumet jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurasta2: 16 gruodžio 2009 - 09:26
Sveiki,gal gali kas nors paaiskinti kokiu budu gali susibraizyt kasetes bugnas?Buvo taip,kad baigesi dazai,nunesiau i firma,kur uzpilde kasete,parsinesiau namo,idejau spausdint,ogi ziuriu,kad taskus deda.Paziurejau,kad pabraizytas bugnas,nors iki to laiko nieko panasaus nebuvo.Nunesiau,kad pakeistu bugna,pakeite,buvo viskas gerai.Spausdinau daug darbu,pradejo neryskiai spausdint,norejau isimt kasete ir beimant man ji issiarde,iskrito varztukai.Aisku,nunesiau,kad sutvarkytu,bet atsiemiau vel su ibreztu bugnu ir vel man deda taskus.Nenoriu as tos firmos kaltint,bet kaip kitaip man gali ji susibraizyt?Pigiau iseitu nauja kasete nusipirkt. doh.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas susidūrėt ar žino kodėl taip yra. Kai spausdinu kokį paveikslą ar nuotrauką, man palieka tuščios vietos krašte, nors aš užpildau ir spausdinant rodo, jog pilnas lapas, be tuščios vietos. Tikrinau nustatymus, bet nesuprantu kur gali būti klaida doh.gif
Va taip atrodo ta tuščia laisva vieta dėšinėj lapo pusėj:
user posted image
Atsakyti
Manau Ausra,kad tavo nuotraukos formatas tiesiog toks ir kitaip nebus.Pabandyk padidint pacios nuotraukos formata ir paskui spausdink. smile.gif
Atsakyti
Labai reik pagalbos , gal zinot kaip pravalyti spausdintuva? Maniskis HP C3180. spalvotai spauzdina, o vat juodai niekaip, nors jau ir kasete pakeiciau.
Atsakyti
Labutis smile.gif

gal kas brūkšteltų kokį lazerinį spausdintuvą nusipirkti į namus? kad kaina nesikandžiotų ir kasetes pildyti nebūtų bais brangu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 01 27, 14:38)
Labutis smile.gif

gal kas brūkšteltų kokį lazerinį spausdintuvą nusipirkti į namus? kad kaina nesikandžiotų ir kasetes pildyti nebūtų bais brangu? 4u.gif

Mane irgi tai domina,gal patarsit? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinot, ar tiktu hp 1350 printeriui 20 numerio rasalo kasete? g.gif
Atsakyti
Sveiki. Man taip pat reiktų Jūsų pagalbos. Turim Canon pixma MP210 spausdintuvą. Juo naudojames jau porą metų. Bet kaip tik neseniai pakeitus juodą rašalą, nebespausdina. Spalvotas rašalas jau seniai buvo baigesis, kadangi neprireikė daugiau, tai ir nekeitėm, spausdinom tik su juodu ir viskas būdavo gerai. Bet dabar pakeitus juodo rašalo kasetę, kai noriu spausdinti išmeta tokią lentelę, kurioje rašo:
dažnai šitos spalvos kurias norite spausdinti baiginejasi, pakeiskit kartredza. jei spausdinimas nebaigtas norite pratesti, paspauskit ir laikykit ne maziau kaip 5 sekundes stop arba numesti ant printerio palikite ideta ar irengta kartredza, po to spausdinkit. funcija kuri nustato kiek dažu liko bus atjungta. pakeiskit tuscia kartredza iš karto po to kai baigsit spausdinimą. galutiniai popieriai kurios spausdinate nebus geros kokybes todel, kad spausdinate su pasibaiginejanciu kartredzu.
Aš čia kaip ir viską suprantu, bet kodėl man meta šitą lentelę? Anksčiau niekada nemesdavo. Aš net nenorėjau spausdinti su spalvotu rašalu, o čia meta, kad būtent spalvoto rašalo nėra, net paveikslėlį išmeta, kuriame rodo, kad spalvoto rašalo kastę įdėčiau. Labai prašau, padėkit, patarkit, ką šiuo atveju daryti? (čia vertimas yra iš rusų kalbos ta instrukcija, o aš jos nemoku, tad jei kas netiksliai, nepykit blush2.gif . Ir šiaip sunku su tuo visu spausdintuvo meniu man, nes nemoku rusų kalbos blush2.gif blush2.gif blush2.gif ). Tikiuosi aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 02 21, 21:06)
Sveiki. Man taip pat reiktų Jūsų pagalbos. Turim hp 1350 spausdintuvą. Juo naudojames jau porą metų. Bet kaip tik neseniai pakeitus juodą rašalą, nebespausdina. Spalvotas rašalas jau seniai buvo baigesis, kadangi neprireikė daugiau, tai ir nekeitėm, spausdinom tik su juodu ir viskas būdavo gerai. Bet dabar pakeitus juodo rašalo kasetę, kai noriu spausdinti išmeta tokią lentelę, kurioje rašo:
dažnai šitos spalvos kurias norite spausdinti baiginejasi, pakeiskit  kartredza. jei spausdinimas nebaigtas norite pratesti, paspauskit ir laikykit ne maziau kaip 5 sekundes stop arba numesti ant printerio palikite ideta ar irengta kartredza, po to spausdinkit. funcija kuri nustato kiek dažu liko bus atjungta. pakeiskit tuscia kartredza iš karto po to kai baigsit spausdinimą. galutiniai popieriai kurios spausdinate nebus geros kokybes todel, kad spausdinate su pasibaiginejanciu kartredzu.
Aš čia kaip ir viską suprantu, bet kodėl man meta šitą lentelę? Anksčiau niekada nemesdavo. Aš net nenorėjau spausdinti su spalvotu rašalu, o čia meta, kad būtent spalvoto rašalo nėra, net paveikslėlį išmeta, kuriame rodo, kad spalvoto rašalo kastę įdėčiau. Labai prašau, padėkit, patarkit, ką šiuo atveju daryti? (čia vertimas yra iš rusų kalbos ta instrukcija, o aš jos nemoku, tad jei kas netiksliai, nepykit  blush2.gif . Ir šiaip sunku su tuo visu spausdintuvo meniu man, nes nemoku rusų kalbos  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ). Tikiuosi aiškiai parašiau  4u.gif

o jus judo kasete pirkot uzpildita ar originala? pas jus raso kad spalvota ar joda beigesi?
Atsakyti