Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

doh.gif doh.gif doh.gif

na, tai nors dabar neieskosiu to ko neesu pametusi.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2010 03 12, 15:51)
Mano patarimas, neskit ten kur pirkot, tegul pakeicia, ar garzina pinigus, su tais pakeitalais(neorigenalios) taip buna.ten jei neklistu mikroschemos yra, del tuo ir durnioja.

Papildyta:

tai, del tuo

aisku,supratau,aciu 4u.gif
Atsakyti
laba,

turiu dar viena beda...
spausdintuvas vienas, kompiuteriai keli, tarpusavy sujungti i vietini tinkla. vienas is ju nenori draugauti su spausdintuvu. ismasciau, kad gal reiktu perinstaliuoti spausdintuva. bet pasimete spausdintuvo kompaktas. ika taokias atvejais galima padaryti?

aciu 4u.gif

spausdintuvas SAMSUNG SCX-4100 Series.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 18, 14:35)
laba,

turiu dar viena beda...
spausdintuvas vienas, kompiuteriai keli, tarpusavy sujungti i vietini  tinkla. vienas is ju nenori draugauti su spausdintuvu. ismasciau, kad gal reiktu perinstaliuoti spausdintuva. bet pasimete  spausdintuvo  kompaktas. ika taokias atvejais galima padaryti?

aciu  4u.gif

spausdintuvas SAMSUNG SCX-4100 Series.

pajeskokit internete draiwriu
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2010 03 18, 21:25)
pajeskokit internete draiwriu

aciu.

paieskosiu dar. nes kiek teko matyt yra 2000 Windowsams.

pas mane 2002 Professional, ar tai neturi reiksmes?
Atsakyti
Laba, dar syki 4u.gif

gal galetumet padeti ax.gif

1.darbe stovi du kompai (skirtinguose kabinetuose) ir vienas spasdintuvas Samsung SCX 4100. vienas stacionarus kitas laptopas. interneto rysis laptope yra tik tuomet kai ijungtas stacionarus kompas.
printeris pajungtas prie stacionaraus kompo tiesiogiai (per laida). klausymas: kokie turetu buti nustatymai printerio lentelese kompiuteriuose, kad antrasis - laptopas galetu draugauti su printeriu. kol kas niekaip nepavyksta (nors kazkada draugavo).

2. gal galetumet parekomenduoti nebrangu juodai balta arba lazerini printeri arba rasalini. tik dokumentu spausdinimui.

aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 30 kovo 2010 - 14:22
QUOTE(janna @ 2010 03 30, 14:19)
Laba, dar syki  4u.gif

gal galetumet padeti  ax.gif

1.darbe stovi du kompai (skirtinguose kabinetuose) ir vienas spasdintuvas Samsung SCX 4100. vienas stacionarus kitas laptopas. interneto rysis laptope yra tik tuomet kai ijungtas stacionarus kompas.
printeris pajungtas prie stacionaraus kompo tiesiogiai (per laida). klausymas: kokie turetu buti nustatymai printerio lentelese kompiuteriuose, kad antrasis - laptopas galetu draugauti su printeriu. kol kas niekaip nepavyksta (nors kazkada draugavo).

2. gal galetumet parekomenduoti nebrangu juodai balta arba lazerini printeri arba rasalini. tik dokumentu spausdinimui.

aciu.

jau atsakiau kitoj temoj- reik įjungti printerio "Sharing" funkciją tame kompe kur USB laidu printeris pajungtas.
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 03 30, 16:58)
jau atsakiau kitoj temoj- reik įjungti printerio "Sharing" funkciją tame kompe kur USB laidu printeris pajungtas.

ijungtas, bet neveikia g.gif
Atsakyti
Sveiki!
Turiu tokia problema. Turiu toki spausdintuvauser posted image
Pries kuri laika per neatsarguma nuo kasetes sioje vietoje kur zalia
user posted image
nuluzo toks juodas dangtelis
user posted image
Ant jo net parasyta "do not open the cover or touch the PC Drum".
Papildziau kasete, taciau ji tarnavo nepilnus 3 menesius, nors spausdinau tikrai nedaug. Pazistamas pasake kad to priezastimi gali biti nuluzes tas juodas dangtelis...
Gal ka galetumete patarti? Ar imanoma ta dangteli sutaisyti? Kiek mazdaug kainuotu? Kur kreiptis del taisymo?
Buciau labai dekinga uz komentarus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 13 balandžio 2010 - 18:02
Sveikos, turiu tokį Canon printerį
user posted image
šiandien pirmą kartą papkeičiau kasetę, bet man neparodė jokios lentelės, kad pažymėti, jog dažai pakeisti. Kai turėjau seną printerį irgi Canon visad pažymėt reikėdavo. O dabar ne ir vis tiek man rodo kad Ink is running low. Gal pagelbėt galit? Gal yra kur nors, kur reik pažymėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 04 13, 19:01)
Sveiki!
Turiu tokia problema. Turiu toki spausdintuvauser posted image

turbut butu paprasciau nusipirkti kita kasete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2010 04 13, 18:38)
Sveikos, turiu tokį Canon printerį
user posted image
šiandien pirmą kartą papkeičiau kasetę, bet man neparodė jokios lentelės, kad pažymėti, jog dažai pakeisti. Kai turėjau seną printerį irgi Canon visad pažymėt reikėdavo. O dabar ne ir vis tiek man rodo kad Ink is running low. Gal pagelbėt galit? Gal yra kur nors, kur reik pažymėti? smile.gif

Jei neoriginali kasetė, tai ir nerašys kiek joje yra likę dažų. O jei spausdina nesiožiuodamas, neverta ir jaudintis dėl to "running low".
Atsakyti