Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

QUOTE(Renaataa @ 2010 04 21, 18:24)
labai reikia pagalbos ax.gif ,nusipirkau epson naujas kasetes,bet ne originales, ir ju spausdintuvas nepriima  doh.gif ka reikia daryti, neisivaizduoju,
Labaiiiiiiiiiiiiiii prasau kas nors atsakykit, nes as tam reikale esu zalia, o prie viso to dar ir blondine  biggrin.gif  smile.gif

spausdintuvas rasalinis ar lazerinis. jei turit ceki nuneskit i parduotuve kur pirkot, tegul pakeicia.
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2010 04 21, 18:54)
spausdintuvas rasalinis ar lazerinis. jei turit ceki nuneskit i parduotuve kur pirkot, tegul pakeicia.

rasalinis spausdintuvas, pirma kart pirkau pakeitimui, dar nebuvo jos keistos ir nupirkau neoriginalias doh.gif , ar tai gali buti spausdintuvo kalte, nes nurodyta ant dezuciu, kad tinka sio spausdintuvo modeliui DX4450
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2010 04 21, 19:52)
rasalinis spausdintuvas, pirma kart pirkau  pakeitimui, dar nebuvo jos keistos ir nupirkau neoriginalias  doh.gif ,  ar tai gali buti spausdintuvo kalte, nes nurodyta ant dezuciu, kad tinka sio spausdintuvo modeliui DX4450

neskit i parduotuve
Atsakyti
Sakykit, kodel mano spauzdintuvas (HP, Photosmart 3C180) kaskart ji ijungus spauzdina kontrolini lapa (tas juodas linijas ir taskelius...): ar bloga kasete ar niurkyti spauzdintuva (perinstaliuoti...) g.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2010 04 24, 13:17)
Sakykit, kodel mano spauzdintuvas (HP, Photosmart 3C180) kaskart ji ijungus spauzdina kontrolini lapa (tas juodas linijas ir taskelius...): ar bloga kasete ar niurkyti spauzdintuva (perinstaliuoti...)  g.gif

Dažniausia tai kalibravimo lapas. Spausdintuvą reikia sukalibruoti, instrukcijoje rašoma kaip tai atlikti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2010 04 24, 14:45)
Dažniausia tai kalibravimo lapas.  Spausdintuvą reikia sukalibruoti, instrukcijoje rašoma kaip  tai atlikti.

Dėkui, bandysiu skaityti 4u.gif
Atsakyti
Įsigijau spausdintuvą, bet negaliu nieko atspausdint.. Rodos ir viskas instaliuota, ir kopijas daro, bet nespausdina. Kur galėtų būt problema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisandra @ 2010 05 04, 21:57)
Įsigijau spausdintuvą, bet negaliu nieko atspausdint.. Rodos ir viskas instaliuota, ir kopijas daro, bet nespausdina. Kur galėtų būt problema? blush2.gif

Laidas tikiuosi geras ir pajungtas. O kompas spausdintuvą mato? O control panel prie spausdintuvų ir faksu jusų spausdintuvas pažymėtas kaip pagrindinis?
O siunčiant spaudinti išmeta kokias nors lenteles?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2010 05 05, 14:31)
Laidas tikiuosi geras ir pajungtas. O kompas spausdintuvą mato? O control panel prie spausdintuvų ir faksu jusų spausdintuvas pažymėtas kaip pagrindinis?
O siunčiant spaudinti išmeta kokias nors lenteles?

Laidas pajungtas. Spausdintuvas pažymėtas kaip pagrindinis ir kompas jį tikrai mato. Kai paleidžiu spausdint, nieko neišmeta, jokių lentelių, kad kažkas negerai.. unsure.gif
Atsakyti
Padekit nesuprantu, kodel man nesusinstaliuoja driver, smart panel suinstaliuoja, o driver ne. Parsiveziau is garantinio ir va kazkas nutiko.... Gal kas turite kokiu minciu kodel taip nutiko? gal kaip nors imanoma issiversti be vezimo i garantini vel?
Atsakyti
Neveikia spausdintuvas. Paspaudziu spausdinti issaugota Worda, taciau vietoj to, kad spausdintų man išmeta lentelę Save As. Toj lentelėj leidžia man dokumentą išsaugoti (Save As type) tik kaip Microsoft Document Imaging Format (*.mdi). Kai paspaudžiu toj išmestoj lentelėje mygtuką Save ir vėl paspaudžiu spausdinti man vėl išmeta lentelę Save as. Ir taip neina man atsišviesti dokumento. Padėkit...Ką daryt verysad.gif
Atsakyti
Yra bendra tema - Spausdintuvai ir jų bėdos.
Atsakyti