Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

QUOTE(Silwa @ 2010 10 16, 16:57)
Spausdintuvas nelabai dar senas...draiverius kaip ir randu,bet nesisieka suinstaliuoti..Nors ir raso,kad pavyko suinstaliuoti, taciau kai bandau spausdinti,tai nesigauna kazkodel,nesispausdina,o ismeta lentele tipo,kad saugoti dokumenta biggrin.gif  doh.gif

aga, didele beda biggrin.gif spausdintuva pasikeisk spausdinimo lape biggrin.gif
Atsakyti
Spausdintuvas nelabai dar senas...draiverius kaip ir randu,bet nesisieka suinstaliuoti..Nors ir raso,kad pavyko suinstaliuoti, taciau kai bandau spausdinti,tai nesigauna kazkodel,nesispausdina,o ismeta lentele tipo,kad saugoti dokumenta biggrin.gif doh.gif

Eik į valdymo skydą > įrenginiai ir spausdintuvai, ir ant savo spausdintuvo uždedi varnelę "Nustatyti kaip pagrindinį spausdintuvą".
Atsakyti
sveiki,
skaičiau temukę, bet gal ką praleidau smile.gif

jei nesunku atsakykit --- 4u.gif

mano spausdintuvas rašalinis hp photosmart, bet tai gal klausimui ne esmė. Pasibaigė geltona spalva. Viską spausdina, bet ten kur reikalinga geltona spalva, tai būna balta, kur rožinė, tai raudona, žalia - ganasi mėlyna ir tt. Žodžiu įtarimas - nėr geltonos spalvos. Nuvežiau kasetę. Papildė visas spalvas. Įkišu spausdinti. Rezultatas nulinis. Kaip nebuvo geltonos spalvos, taip jos ir nėra. papurtau kasetę, pūstelnu į tą skylutę, kur pila geltoną rašalą, tai tada lašiukai susidaro ant tos plokštelės. atsargiai nusausinau. Įkišau atgal. bandau spausdint. Tai kiek ten ant kasetės buvo lašiukų, tai paspausdina kokį brūkšniuką geltonai, o toliau vėl nieko.

KĄ MAN DARYTI? kiek skaičiau iš komentarų, tai kasetės išmesti neturėčiau. Kažkur skaičiau, kad mirkyti vandenyje, ar kažkokiuose tirpaluose. bet tada manau ir mėlyna su raudona išplauks iš kasetės doh.gif ar kažkaip atgaivinti pati galėčiau, ar nunešus atgal man ją atgaivintų? g.gif

labai dėkoju
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2010 10 21, 18:03)
sveiki,
skaičiau temukę, bet gal ką praleidau smile.gif

jei nesunku atsakykit  ---  4u.gif

mano spausdintuvas rašalinis hp photosmart, bet tai gal klausimui ne esmė. Pasibaigė geltona spalva. Viską spausdina, bet ten kur reikalinga geltona spalva, tai būna balta, kur rožinė, tai raudona, žalia - ganasi mėlyna ir tt. Žodžiu įtarimas - nėr geltonos spalvos. Nuvežiau kasetę. Papildė visas spalvas. Įkišu spausdinti. Rezultatas nulinis. Kaip nebuvo geltonos spalvos, taip jos ir nėra. papurtau kasetę, pūstelnu į tą skylutę, kur pila geltoną rašalą, tai tada lašiukai susidaro ant tos plokštelės. atsargiai nusausinau. Įkišau atgal. bandau spausdint. Tai kiek ten ant kasetės buvo lašiukų, tai paspausdina kokį brūkšniuką geltonai, o toliau vėl nieko.

KĄ MAN DARYTI? kiek skaičiau iš komentarų, tai kasetės išmesti neturėčiau. Kažkur skaičiau, kad mirkyti vandenyje, ar kažkokiuose tirpaluose. bet tada manau ir mėlyna su raudona išplauks iš kasetės  doh.gif ar kažkaip atgaivinti pati galėčiau, ar nunešus atgal man ją atgaivintų? g.gif

labai dėkoju

gal galit tikslu kasetes modeli parasit, ar printerio? ax.gif o saip patarimas vienas, jei patis nemokat to darti neliskit, ipac jei buvot nuvezes kad jums pailditu, tai siuliciau ten gris ir pareisk kad kasete nespausdina, tegul sutvarkis, jus gi pinigu uz tai mokejit.
Atsakyti
QUOTE(artech @ 2010 10 21, 20:57)
gal galit tikslu kasetes modeli parasit, ar printerio? ax.gif  o saip patarimas vienas, jei patis nemokat to darti neliskit, ipac jei buvot nuvezes kad jums pailditu, tai siuliciau ten gris ir pareisk kad kasete nespausdina, tegul sutvarkis, jus gi pinigu uz tai mokejit.

NA TIKIUOSI PATAISYS ax.gif nors dar prieš pildant geltonos spalvos jau nebebuvo...spausdinau foto ir pusė foto su geltona spalva o pusė be doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

gal kas iš Jūsų turi daugiafunkcinį spausdintuvą HP Deskjet 1050 ir norėtumėt pasidalinti kur galima rasti rašalo kasečių jam? Arba kasečių papildų, na, kad namie galėtume patys pasipildyti. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
labai prasau patarti kokio gamintojo lazeriniai printeriai geresni. Spausdinsime ne per daugiausiai. Butu privalumas jeigu veiktu nuotoliniu budu.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(dianoshius @ 2010 11 05, 22:16)
Sveiki,
labai prasau patarti kokio gamintojo lazeriniai printeriai geresni. Spausdinsime ne per daugiausiai. Butu privalumas jeigu veiktu nuotoliniu budu.

Aciu

mano patarimas butu paprastas smile.gif
reiktų atkreipti dėmesį į tai kiek kainuoja toneris (miltukai užpildyui kasetės) ir kiek su juo galima atspausdinti lapų bei kiek kainuoja pats būgnas nes jį reikės keisti kažkada jei daug spaudinsite (bet tai nėra aktualu). spalvoti lazerinai kolkas iš igesnių variantų nėra labai kokybišk, reiktų dar palaukti keletą metų. vien lazerinio nepatarčiau pirkt, geriau multifunkinį (spausdinimas, skanavimas, kopijavimas) brangesni apie 100lt (nors seniai domėjausi). jei bus įdomu galėčiau susti žurnaų apie lazerių testų palyginimus.
Atsakyti
Aciu labai uz patarima. O tie bandymai butu labai idomu smile.gif
Atsakyti
Ir vėl pasijungiau savo epsoniuką iš naujo, prieš tai buvau kitą spausdintuvą pasistačius, o dabar vėl EPSONą. Turėjau ir prieš tai aš problemų su jo prirašymu, bet jau pamiršau, kaip tai sprendžiau.

Spausdintuvo modelis: EPSON DX7450. Atrodo visus laidus sujungiau tinkamai, bet išmeta tokią problemos priežastį: The product cannot be recognized.

Gal yra ir sprendimas, bet aš nelabai suprantu, kas čia parašyta
When the USB device is recognized as an Unknown device
For Windows Me or 98, some USB devices can be recognized as an Unknown device under the USB tree in the Device Manager window. If this error occurs, execute EPUSBUN.EXE on the software CD-ROM as follows:

Abort the driver installation.
Right-click on the software CD-ROM icon, and select Explore to display the files.
Double-click on the WIN9X folder.
Double-click on the EPUSBUN.EXE icon.
Eject the software CD-ROM, then re-insert the software CD-ROM into your CD/DVD-ROM drive, and follow the on-screen instructions for the driver installation.

Ir ką man dbr daryti?
g.gif unsure.gif Padėkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 11 09, 00:40)
Ir vėl pasijungiau savo epsoniuką iš naujo, prieš tai buvau kitą spausdintuvą pasistačius, o dabar vėl EPSONą. Turėjau ir prieš tai aš problemų su jo prirašymu, bet jau pamiršau, kaip tai sprendžiau.

Spausdintuvo modelis: EPSON DX7450. Atrodo visus laidus sujungiau tinkamai, bet išmeta tokią problemos priežastį: The product cannot be recognized.

Gal yra ir sprendimas, bet aš nelabai suprantu, kas čia parašyta
When the USB device is recognized as an Unknown device
For Windows Me or 98, some USB devices can be recognized as an Unknown device under the USB tree in the Device Manager window. If this error occurs, execute EPUSBUN.EXE on the software CD-ROM as follows:
Abort the driver installation.
Right-click on the software CD-ROM icon, and select Explore to display the files.
Double-click on the WIN9X folder.
Double-click on the EPUSBUN.EXE icon.
Eject the software CD-ROM, then re-insert the software CD-ROM into your CD/DVD-ROM drive, and follow the on-screen instructions for the driver installation.

Ir ką man dbr daryti?
g.gif  unsure.gif Padėkit ax.gif

pabandyk pirma tvarkykles (driver'ius) įsirašyti, štai nuoroda: ftp://download.epson-europe.com/pub/downl...son324559eu.exe
Atsakyti
Labutis,
turiu beda. Išsitraukiau savo senuką Epson DX7450 iš spintos. Nupirkau jam dažų.Bet vat bėda kompakto instaliuoti neberandu doh.gif Atsisiunčiau kažkokia,lyg tai veikia,bet vat bėda.Rodo ,kad visos 4 spalvos yra,o juodo net nespausdina doh.gif Bandžiau atspausdintį tekstą kuriame yra juodos ir mėlynos raidės,Tai vat visos mėlynos atsispausdino,o juodų nė vienos blink.gif Pabandžiau ištraukt grynai juodą tekstą,pagal garsą spausdina,o išlenda baltas popierius. Kas ką galite patart.Kur ieškot bėdos verysad.gif gal kažką reik nustatymuose pataisyt,bet vėl bėda ten EN kalba,o aš ne žodžio nežinau verysad.gif
Atsakyti