Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvai ir jų bėdos

Gal nelabai į temą.. Bet gal kas galit parekomenduoti kur pasitaisyti printerį? Jei konkrečiai, modelis Canon Pixma MP130 g.gif
Atsakyti
QUOTE(misste @ 2010 08 13, 12:05)
labuka,gal zinote,kur pigiai siauliuose butu galima isigyti originaliu HP rasaliniu kaseciu spauzdintuvui g.gif

www.skytech.lt turi uzsakomosios prekybos skyriu siauliuose, gali pamegint pas juos smile.gif
Atsakyti
Sveiki, iskilo porblemele su mano printeriu (Epson stylus color 580). Visada veike be problemu, tik karta jam bespausdinant, is elektos tinklo istraukiau jo laida ( sumaisiau su kito aparato...) ir - uzstrigo.... Dabar niekaip nebeiseina jo paleist is naujo - kompiuteris rodo klaida. Perinstaliavau is naujo, bet rezultato nera. Ka galetumet patart?
Atsakyti
Jei norite sutaupyti siūlau rinktis - www.lonata.lt jie pildo Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Geros kainos ir patikima kokybė, nes pats savininkas eismą reguliuoja.
Taip pat gausit ir pakaitinių kasečių geroms kainomis, patys pasiima ir pristato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tenderis: 09 rugsėjo 2010 - 12:33
Sveiki,

Noreciau jusu -ismananciu daugiau nei as smile.gif- patarimo:

Mano printeris canon i250, nespausdina, net nebando imti popieriaus, rasalo yra, spuasdinau paskutini karta vasara, dabar ijungus dega tai zalia tai oranzine (geltona) ir taip paeiliui 7 kartus, poto sekundes kelias dega vel zalia ir tada vel pardeda mirkseti (zalia-oranzine-zalia-oranzine)...
gal kas galite patarti, kame cia bus problema...gal kur zinote gerus meistrus Vilniuje?

Buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
sos,padekit,spausdintuvas man atprintina tik paveikslelius,o teksto ne schmoll.gif padekit prasau,ka man daryt...jau nervai nelaiko... schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas patars kokį nebaisiai brangų spausdintuvo modelį, kad būtų ir spausdinimas, ir kopijavimas, ir skenavimas.. Na toks, trys viename biggrin.gif turėjau va Canon Pixma MP 130, bet kai sugedo, nepataisomai doh.gif
Randu va panašų, tik naujesnį, MP 270, gal kas turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 rugsėjo 2010 - 08:14
Tai jie is tos pacios serijos, siek tiek greiciai skiriasi 270 truputi greitesnis.
Siaip tai dar epsonai is panasios klases labai neblogi yra ir irgi pigiai atsieina pildyt kasetes smile.gif
Atsakyti
gal kas gales padeti spausdintuvas HP deskjet F2180 nusipirkau nauja juodo rasalo kasete issidejau atsispausdinau 4 lapus ir tada ismete lapa, kuri reikia nuskanuoti, kad pataisyti print cartridges, nu ir niekaip as jo nenuskanuoju, mirksi raudona lempute, bet neskanuoja g.gif gali buti, del to, kad ant kitos puses buvo irgi spausdinta? taip pat spalvoto rasalo nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa12: 22 rugsėjo 2010 - 16:46
jau susitvarkiau, turejo buti tie bruksniukai ant svaraus lapo
Atsakyti
Sveiki!
Gal kas zinot kur Vilniuje superkami naudoti, taciau dar veikiantys rasaliniai spasdintuvai? ax.gif mirksiukas.gif Labai skubiai reikia! ax.gif
Atsakyti
Nepatikėkit spausdintuvų Printeros meistrams doh.gif
Atsakyti