QUOTE(misste @ 2010 08 13, 12:05)
labuka,gal zinote,kur pigiai siauliuose butu galima isigyti originaliu HP rasaliniu kaseciu spauzdintuvui 

www.skytech.lt turi uzsakomosios prekybos skyriu siauliuose, gali pamegint pas juos

Sveiki, iskilo porblemele su mano printeriu (Epson stylus color 580). Visada veike be problemu, tik karta jam bespausdinant, is elektos tinklo istraukiau jo laida ( sumaisiau su kito aparato...) ir - uzstrigo.... Dabar niekaip nebeiseina jo paleist is naujo - kompiuteris rodo klaida. Perinstaliavau is naujo, bet rezultato nera. Ka galetumet patart?
Jei norite sutaupyti siūlau rinktis - www.lonata.lt jie pildo Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Geros kainos ir patikima kokybė, nes pats savininkas eismą reguliuoja.
Taip pat gausit ir pakaitinių kasečių geroms kainomis, patys pasiima ir pristato.
Taip pat gausit ir pakaitinių kasečių geroms kainomis, patys pasiima ir pristato.
Sveiki,
Noreciau jusu -ismananciu daugiau nei as
- patarimo:
Mano printeris canon i250, nespausdina, net nebando imti popieriaus, rasalo yra, spuasdinau paskutini karta vasara, dabar ijungus dega tai zalia tai oranzine (geltona) ir taip paeiliui 7 kartus, poto sekundes kelias dega vel zalia ir tada vel pardeda mirkseti (zalia-oranzine-zalia-oranzine)...
gal kas galite patarti, kame cia bus problema...gal kur zinote gerus meistrus Vilniuje?
Buciau dekinga.
Noreciau jusu -ismananciu daugiau nei as

Mano printeris canon i250, nespausdina, net nebando imti popieriaus, rasalo yra, spuasdinau paskutini karta vasara, dabar ijungus dega tai zalia tai oranzine (geltona) ir taip paeiliui 7 kartus, poto sekundes kelias dega vel zalia ir tada vel pardeda mirkseti (zalia-oranzine-zalia-oranzine)...
gal kas galite patarti, kame cia bus problema...gal kur zinote gerus meistrus Vilniuje?
Buciau dekinga.

gal kas gales padeti spausdintuvas HP deskjet F2180 nusipirkau nauja juodo rasalo kasete issidejau atsispausdinau 4 lapus ir tada ismete lapa, kuri reikia nuskanuoti, kad pataisyti print cartridges, nu ir niekaip as jo nenuskanuoju, mirksi raudona lempute, bet neskanuoja
gali buti, del to, kad ant kitos puses buvo irgi spausdinta? taip pat spalvoto rasalo nera.