Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

QUOTE(dilgelyt @ 2009 04 30, 21:52)
Siuo metu Eurokoj Garnier anticeliutinis rinkinys- gelis ir rutulinis serumas ,vietoj 70 kazkeliu litu tekainuoja 30kazkeli litai...Gal kas bande, kuri nors?
o maximoj loreal priemonem -25%, tai su masazuokliu,Perfect slim lift , vietoj 59 butu`45 smile.gif
Akcijos neblogos ,bet jei celiulita veikia tik nuolatiniai musu masazai pradejus naudoti kremus ir odos drekinimas, tai gal visai neverta leist tokiu sumu, o uztenka tu pigiuju po 10lt -  Eveline,Vitex, Rasa..

man atrodo, neverta. isbandziau daug lorealio kremu nuo celiulito. daugiau jauciasi poveikis masazuoklio, o ne kremo. paziurek kokio pigesnio- bet geros sudeties, su kofeinu ir pan. as nusipirkau nes man 10E kainavo. o vat be akcijos kainuoja 19euru, tai tikrai nebuciau pirkus. dabar jau kremo neliko, tai naudoju tik masazuokli, o krema is Nivea, kuri pirkau uz 5E, su 70% akcija, nes siaip kainuoja 18E. buvo ir maisto papildas ir kremas. dabar bandau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 01 gegužės 2009 - 15:16
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 01, 12:55)
eveline 17-20??? nesu tokiu kainu macius, seip po 12 kazkur ,per  akcija prisipirkau po 8-10, visus isbandziau turbut,maloniai saldo thumbup.gif

na as pirkausi va toki:
user posted image
sitas uz 17

ir toki

user posted image

sutas irgi 17

bet amciau pardei dar ir brangesni uz 19 ar 20 lt

user posted image

o kur tu operki juos taip pigiai?
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 05 01, 16:14)
man atrodo, neverta. isbandziau daug lorealio kremu nuo celiulito. daugiau jauciasi poveikis  masazuoklio, o ne kremo. paziurek kokio pigesnio- bet geros sudeties, su kofeinu ir pan. as nusipirkau nes man 10E kainavo. o vat be akcijos kainuoja 19euru, tai tikrai nebuciau pirkus. dabar jau kremo neliko, tai naudoju tik masazuokli, o krema is Nivea, kuri pirkau uz 5E, su 70% akcija, nes siaip kainuoja  18E. buvo ir maisto papildas ir kremas. dabar bandau blush2.gif

oki nepirksiu drinks_cheers.gif
bet va ta loreali uz 45lt nusipirkus ir liktu masazuoklis,kuri tu dabar naudoji ir dziaugies(?)
Turejau nivea ,maloniai naudojos,bet va uz tokius be masazuoklius ir visai probrangius (20-30),tai man asmeniskai, tikrai geriau rusiski visokie,o beje ant ju visu raso,kad su kofeinais,druskom ir pan, bet tai tiket kiek nzn..
prisipirkau eteriniu alieju lasinsiu i kremus citrinu,cinamono, rozmarino,visi neva stimuliuoja ir pan..
Papildyta:
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 01, 16:22)
na as pirkausi va toki:
user posted image
sitas uz 17

ir toki

user posted image

sutas irgi 17

bet amciau pardei dar ir brangesni uz 19 ar 20 lt

user posted image

o kur tu operki juos taip pigiai?

na dezutei nemaciau bet seip tai jo tokie, Eurokoj,pirkau per akcija iki 10lt berods visi buvo,dar kakzoki rudinanti smile.gifo kitas net ne kremas o serumas neva smile.gif
Atsakyti
jo serumas,
na tik dabar atkreipiau demesi kad tu is kito miesto, tai as tik tokiom kainom vln maciau..gal kur yra pigiau pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 01, 16:31)
jo serumas,
na tik dabar atkreipiau demesi kad tu is kito miesto, tai as tik tokiom kainom vln maciau..gal kur yra pigiau pas mus g.gif

Bet eurokoj juk kainos tospacios tiek Vln tiek kaune..
o tu skirtuma nors minimalu tarp tu eveliniu radai? as ne..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 01, 16:40)
Bet eurokoj juk kainos tospacios tiek Vln tiek kaune..
o tu skirtuma nors minimalu tarp tu eveliniu radai? as ne..

skirtumas: vieni saldo kiti sildo lotuliukas.gif
Eurokose? na maciau ten, bet ne tokiu kaip pirkau, cia as pirkau tokioj pardej rusiskos kosmetikos...
Atsakyti
pasiskaiciau ir ramiau,o maniau kad jau viena kenciu nuo celiulito.Pabandysiu jusu isgirtus kremus,nors nelabai as jais tikiu.Bet kazin ar galima masazuot kai venos issiplete?
Atsakyti
Man tai pats paciausias aliejus nuo celiulito BIODROGA contouring oil, pradejau jau trecia profesionalia (300ml) pakuote bigsmile.gif rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 01, 12:10)
siaip Eveline turi lb geru kremu nuo celiulito, tikrai superiniu, na kainos apie 17-20 lt

o kur perkate siuos kremus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 05 01, 16:58)
pasiskaiciau ir ramiau,o maniau kad jau viena kenciu nuo celiulito.Pabandysiu jusu isgirtus kremus,nors nelabai as jais tikiu.Bet kazin ar galima masazuot kai venos issiplete?

Negalima, taip pat ir sildanciu kremu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 05 01, 16:58)

pas mane tynsta blauzdos tai as tik slaunis ir sedmenis masazuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 05 01, 17:01)
o kur perkate siuos kremus? 4u.gif

PC "Parkas" Siaures mestely,
Siaip erokose maciau-bet ten mazesnis pasirinkimas
Atsakyti