Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

QUOTE(ugnet @ 2009 05 04, 18:40)
gal kuri bandet kosmetini moli celiulitui ,,golubaja''? sian uzmaciau eurokoj tai prisipirkau,bandysiu tepliotis smile.gif

as bandziau, nes tikiu kazkodel, kad padeda biggrin.gif bet dar tik keleta kartu dariau ir tai nereguliariai, tai efekto nesiimu matuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 04, 19:22)
as bandziau, nes tikiu kazkodel, kad padeda biggrin.gif bet dar tik keleta kartu dariau ir tai nereguliariai, tai efekto nesiimu matuotis biggrin.gif

o darai viska kaip ten ir parasyta? ar turi koki savo receptuka gal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 05 04, 19:24)
o darai viska kaip ten ir parasyta? ar turi koki savo receptuka gal? smile.gif

panasiai - sumaisau su vandeniu, uztepu ir apsivynioju plevele. Ir bunu pusvalandi biggrin.gif dar cia mamytes patare dumbliu i ji pridet, bet neradau ju pirkt dar blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes..na tas niekadejas celiulitas..kazkuriam forume skaiciau apie obuoliu acta..jog juo issimasazavus ir ant odos palikus valanda laiko, tada nuplovus, jau po savaites matyt rezultatas, o po menesio celiulitui galima sakyti ate.. g.gif gal kas bandete? kazin efektyvu ar nea..na logiskai mastant juk daukur eina i tabletes lieknejimui obuoliai ir pns...labai daug geru atsiliepimu apskritai apie obuoliu acta prisiskaiciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduliux @ 2009 05 04, 20:02)
Sveikutes..na tas niekadejas celiulitas..kazkuriam forume skaiciau apie obuoliu acta..jog juo issimasazavus ir ant odos palikus valanda laiko, tada nuplovus, jau po savaites matyt rezultatas, o po menesio celiulitui galima sakyti ate.. g.gif  gal kas bandete? kazin efektyvu ar nea..na logiskai mastant juk daukur eina i tabletes lieknejimui obuoliai ir pns...labai daug geru atsiliepimu apskritai apie obuoliu acta prisiskaiciau... g.gif

Tikrai nerizikuociau ir tokios procesuros nesidaryciau schmoll.gif beto dar ir jautria oda turiu, tai ne tik celiulitas nueitu unsure.gif nelabai tikiu kad po menesio vien nuo acto dingsta celiulitas schmoll.gif kitaip nereiketu nei dietu, nei sporto, nei masazu unsure.gif
Atsakyti
as pleksnodavausi maistiniu obuoliu actu,viskas ten normaliai,jo net neuplaudavau, palikdavau, ir ant odos svelnumas tik likdavo smile.gif Bet lb nepatogu ,jis gi taskosi, liejasi, todel meciau naudojima nespejus ka ir pastebeti..dabar jei naudociau tai susipilciau i purkstuva butinai.
Atsakyti
Paskaitykit dietologu pasisakymus- dietos nepadeda, nes vos tik pradedi valgyti kaip iki tol svoris sugrizta. Pats paprasciausias dalykas- sunaudoti maziau kaloriju negu sudegini. Tada svoris krinta. Valgyti reikia visko, kad organizmui nepristigtu maistiniu medziagu. Nezinau nieko kvailiau, negu sriubos dieta, ar kokia japonu. Reikia paprasciausiai sureguliuot mityba ir valgyt sveikai- mesos, zuvies, daug vaisiu ir darzoviu, nenaudoti riebalu ir saldymunu...Viskas paprasta ir aisku.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 05 05, 00:02)
Paskaitykit dietologu pasisakymus- dietos nepadeda, nes vos tik pradedi valgyti kaip iki tol svoris sugrizta. Pats paprasciausias dalykas- sunaudoti maziau kaloriju negu sudegini. Tada svoris krinta. Valgyti reikia visko, kad organizmui nepristigtu maistiniu medziagu. Nezinau nieko kvailiau, negu sriubos dieta, ar kokia japonu. Reikia paprasciausiai sureguliuot mityba ir valgyt sveikai- mesos, zuvies, daug vaisiu ir darzoviu, nenaudoti riebalu ir saldymunu...Viskas paprasta ir aisku.

kodel sakai nieko kvailiau nwegu sriubos dietas? mano drauge taip 25 kilus numete,valgydavo vien sriubas,bet jas vyrdavo ir su mesa ir t.t.ir pavalgai ir greit suvyrskina,lengvas maistas smile.gif
Atsakyti
striju niekada neturejau, tik va pries kelias dienas pamaciau kad padidejo "sonai", kuriu taip pat anksciau nebuvo, ir kai kuriose vietose atsirado striju! nors nepriaugau nei 1 kg.... schmoll.gif tik va jos dar beveik nematomos, ilgai tyrinejau kol supratau kad ten strijos. esu girdejus kad jas galima isnaikinti, kol vos matosi, taigi, gal zinote kaip? laukiu atsakymu, kol nevelu.....
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2009 05 05, 08:34)
striju niekada neturejau, tik va pries kelias dienas pamaciau kad padidejo "sonai", kuriu taip pat anksciau nebuvo, ir kai kuriose vietose atsirado striju! nors nepriaugau nei 1 kg....  schmoll.gif  tik va jos dar beveik nematomos, ilgai tyrinejau kol supratau kad ten strijos. esu girdejus kad jas galima isnaikinti, kol vos matosi, taigi, gal zinote kaip? laukiu atsakymu, kol nevelu.....

pasiskaityk temas apie strijas nuo pat pradziu,rasi tikrai daug info.sekmes kovojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 03, 21:34)
na matai jei noriu ko nors tokio, tai valgau rytais, o dietu niekada nesilaikiau, nes baigdavosi ta apti vakara...tai kad cia vienintelis budas, kuriuo pavyko atsikratuti nereikalingu kg

Zinai, ikvepei tu mane, bandysiu ir as ziureti, kasip seksis, nes nusipurtau kg., nuvaziavus pas mama i kaima vel uzsidedu, taip nervina, sakiau jau gireztai susiimsiu, nes per mazai tu nevalgomu vakaru verysad.gif Nors is kitos puses gerai, kad svoris po 2-3 kg, priauga, o ne po 10-15 kaip seniau..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš nuo celiulito naudoju Aldo Vandini kūno želę su ženčeniu ir kofeinu, man rezultatai pradėjo matytis po 3 savaičių naudojimo mirksiukas.gif Pirkau Eurokos kaina man atrodo apie 30 lt, o jiem dažnai akcijos būna tai tada apie 20 lt kainuoja. Jis toks maloniai šaldantis
O šiaip man celiulitas labai išryškėja nuo gazuotų gėrimų, tai stengiuos visiškai jų negert blush2.gif
Atsakyti