Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

Apie zenseni skaiciau geru atsiliepimu smile.gif mat i si augala ieina fitoestrogenai,mokslininkai issiaiskino kad minimalus ju kiekis mazina celiulito pozymius:)tad as ir ismeginsiu si krema 4u.gif
Atsakyti
Kazkoks kosmaras, prasidejo apsirijimo vajus.. Sveikas celiulite ax.gif Nesuprantu, cia oro permainos ar kas , bet saldumynai kaip magnetas traukti pradejo ir ne tik jie blush2.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki,
Mano kova prasidejo taip, nors jis vos iziurimas tas geris pas mane, bet jauciu geriau raut pradzioj su saknim nei laukt... tei va, mano kovos priemones: intensyvus ir daznas sportas, pakeista mityba, nes paskutiniu metu buvau uzsisedejus ant vadinamo "junk food", nusipirkau garnier geltona pienely pastangrinimui, kury tepu ryte, o vakare nusveiciu ir pamasazuoju oda ir tepu garnier pienely hydrolock sumaishyta su migdolu aliejum bei kadagiu, levandu bei kiparisu et.eliejukais... Lyg matos, kad y gera... Beje ar galima oda masazuoti, jei yra ant pavirsiaus matomi kapiliarai, nes pastebjau nuo masazo man ju daugeja blink.gif kazkur skaiciau, kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 05 06, 23:28)
Kazkoks kosmaras, prasidejo apsirijimo vajus.. Sveikas celiulite ax.gif  Nesuprantu, cia oro permainos ar kas , bet saldumynai kaip magnetas traukti pradejo ir ne tik jie blush2.gif

Jop... man lygiai tas pats, norisi visko žvėriškai doh.gif Šiaip nuo BF ir nuo visų pilingų celiulitas beveik nepastebimas, bet kai suspaudžiu ranka tai kalnų kalneliai doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norejau paklausti apie GARNIER BODY TONIC liekniejimo programa, rinkini sudaro: anceliulitine zele ir "Roll on" serumas nuo celiulito. Gal kas pirko ar geras?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladinė @ 2009 05 06, 09:41)
Sveikos  4u.gif

Aš nuo celiulito naudoju Aldo Vandini kūno želę su ženčeniu ir kofeinu, man rezultatai pradėjo matytis po 3 savaičių naudojimo  mirksiukas.gif Pirkau Eurokos kaina man atrodo apie 30 lt, o jiem dažnai akcijos būna tai tada apie 20 lt kainuoja. Jis toks maloniai šaldantis
O šiaip man celiulitas labai išryškėja nuo gazuotų gėrimų, tai stengiuos visiškai jų negert  blush2.gif

cliulitas isryskeja nuo sutrikusios mdziagu apykaitos, kuri sutrikdo stresas ir mityba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(summergirl @ 2009 05 06, 16:03)
Apie zenseni skaiciau geru atsiliepimu smile.gif mat i si augala ieina fitoestrogenai,mokslininkai issiaiskino kad minimalus ju kiekis mazina celiulito pozymius:)tad as ir ismeginsiu si krema 4u.gif

celiulita naikina viskas kad skatina juseti medziagu apykaita, citrusai, kavos tirsciai ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 05 07, 01:28)
Kazkoks kosmaras, prasidejo apsirijimo vajus.. Sveikas celiulite ax.gif  Nesuprantu, cia oro permainos ar kas , bet saldumynai kaip magnetas traukti pradejo ir ne tik jie blush2.gif

sezono permainos, lengvas stresiukas, todel mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau turiu Eveline kremuka nuo celiulito rolleyes.gif dar vakar brangusis savo tobulom rankom istepe mane tuo kremuku, tai iskart isgrazejusi pasijutau lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(rencia1 @ 2009 05 07, 13:33)
Jau turiu Eveline kremuka nuo celiulito  rolleyes.gif  dar vakar brangusis savo tobulom rankom istepe mane tuo kremuku, tai iskart isgrazejusi pasijutau  lotuliukas.gif

sveikos smile.gif pas mane ta pati beda ira schmoll.gif per ziema valgiau kaip parsiukas blush2.gif tai priaugau 8 kg,baisu schmoll.gif atsirado tas grozis 2 stadijos.guziukai akivaizdziai matosi,slaunys ir sedmenys padidejo.tai emiau kovot greiztai mirksiukas.gif jokio cukraus,druskos, saldumynu , miltiniu patiekalu,kiaulienos labai retai valgau.jokiu gazuotu gerimu,kavos tik rite geriu. valgau daug darzoviu ir vaisiu,varske,zuvies.viska troskinta.vaiksciojau pas masaziste 6 kartus.kavos pylingai ,molius dedavau.guledavau vonioj su juros dumbliais.naudojau gera pylinga su raudonais pipirais.bet cia kantrybes reikejo,degina jisai schmoll.gif doh.gif .plius jau sprtuoju 7 savaites.pakeiciau stipriai savo givenima blush2.gif bet patenkinta esu rezultatais.jai turit klausimu ,padeciau.daug apie tai zinau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte33 @ 2009 05 07, 13:51)
smile.gif
sveikos smile.gif pas mane ta pati beda ira schmoll.gif per ziema valgiau kaip parsiukas blush2.gif tai priaugau 8 kg,baisu schmoll.gif atsirado tas grozis 2 stadijos.guziukai akivaizdziai matosi,slaunys ir sedmenys padidejo.tai emiau kovot greiztai mirksiukas.gif jokio cukraus,druskos, saldumynu  , miltiniu patiekalu,kiaulienos labai retai valgau.jokiu gazuotu gerimu,kavos tik rite geriu.    valgau daug darzoviu ir vaisiu,varske,zuvies.viska troskinta.vaiksciojau pas masaziste 6 kartus.kavos pylingai ,molius dedavau.guledavau vonioj su juros dumbliais.naudojau gera pylinga su raudonais pipirais.bet cia kantrybes reikejo,degina jisai schmoll.gif  doh.gif .plius jau sprtuoju 7 savaites.pakeiciau stipriai savo givenima blush2.gif bet patenkinta esu rezultatais.jai turit klausimu ,padeciau.daug apie tai zinau bigsmile.gif

kokius masazus pas masaziste dareisi? nes as noriu irgi ir nezinau koki pasirinkt smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal as cia ne i tema, bet... turiu kvietima i masazu ir kt proceduru salona (vilniuje) EastIsland uz 100 lt. Gal kas noretu perpirkti? As juo negaliu pasinaudoti, nes laukiuosi... parasykite daliosg@yahoo.com. Sukontaktuosim.
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(ugnet @ 2009 05 07, 13:54)
kokius masazus pas masaziste dareisi? nes as noriu irgi ir nezinau koki pasirinkt smile.gif

bandziau darytis vakumini masaza,bet uzteko vieno karto.sugadino kojas i virsu iskele visa bjaurasti schmoll.gif o skausmas baisu,savaite melynes buvo.tai ieskojaus kitos masazistes.kita man patare anticeliulitini ranku masaza,su visokias aliejais ir sildomais kremais smile.gif valandos kaina 60 lt .
Atsakyti
QUOTE(rencia1 @ 2009 05 07, 14:33)
Jau turiu Eveline kremuka nuo celiulito  rolleyes.gif  dar vakar brangusis savo tobulom rankom istepe mane tuo kremuku, tai iskart isgrazejusi pasijutau  lotuliukas.gif

brangiojo rankos geriausia pagalba biggrin.gif
Atsakyti