taigi visteik ne ant sausos odos darai, ir ant sudrekinto kuno + shilto..na nzn kiekvienam savo
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 22, 14:40)
taigi visteik ne ant sausos odos darai, ir ant sudrekinto kuno + shilto..na nzn kiekvienam savo
Silto kuno kavos uzplikinimui neuzteks

QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 22, 13:30)
o is neplikytos kavos kofeinas neisiskiria 
As apskritai manau ,kad abejais atvejais tai tik fainas ir pigus kuno pilingas

As apskritai manau ,kad abejais atvejais tai tik fainas ir pigus kuno pilingas
kodel ? na, gal kazkiek ir issiskiria, bet kai isgeri kava, taigi visa ta geri tikrai isgeri. juk antra karta nebeuzplikysi kavos (na, jei uzplikysi, tai ji bus tik vos vos ruda, bet skonio tai jokio), tai todel ir isgeriam ta kofeina

QUOTE(tauskalyte @ 2009 05 22, 14:54)
kodel ? na, gal kazkiek ir issiskiria, bet kai isgeri kava, taigi visa ta geri tikrai isgeri. juk antra karta nebeuzplikysi kavos (na, jei uzplikysi, tai ji bus tik vos vos ruda, bet skonio tai jokio), tai todel ir isgeriam ta kofeina 

as rigi manau, kad geriau neplikyta, nes vonioj pas mane ruda buna po kavos skrabo, tai kad..
bet sakau kiekvienai savo metodas geriausiais, svarbiausiai kad nuo to oda tik grazeja
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 22, 14:03)
as rigi manau, kad geriau neplikyta, nes vonioj pas mane ruda buna po kavos skrabo, tai kad..
bet sakau kiekvienai savo metodas geriausiais, svarbiausiai kad nuo to oda tik grazeja
labai taikliai pasakyta

anksciau trindavausi trindavausi tais isgertos kavos tirsciais ir nieko, oda lygi, svelni ir viskas. o dabar ir apimtys kazkaip pamazejo, nes po to pylingo pasimazuoju dar. reiks va, medaus nusipirkt savaitgali, tai tada su medum maisysiu kava

QUOTE(tauskalyte @ 2009 05 22, 14:54)

o kai isgeri kava tirsciai lieka sausi sausi? ne juk, butent lieka skyscio su isiskyrusiu kofeinu

Papildyta:
QUOTE(Cheeky_B @ 2009 05 22, 15:03)
Nu ir po plikytos kavos vonai lieka ruda ruda

Kavą galima užplikyti nedideliu kiekiu verdančio vandens, kad sudrėktų tirščiai ir palaikyti šiltai, tuomet kofeinas labiau išsiskirs. 
Papildyta:
Patarti sunku, reikia natūroje visą tai pamatyti.

Papildyta:
QUOTE(bituteanna @ 2009 05 22, 12:38)
Gal galetum patarti kaip pasidaryti pacioms masaza, kad celiuitas dar labiau neisrysketu? Butu aciu!
Patarti sunku, reikia natūroje visą tai pamatyti.
QUOTE(tauskalyte @ 2009 05 22, 14:13)
bet juk kai isgeri kava, nebelieka kofeino, o celiulito priesas butent jis, a
kiek skaiciau, tai su celiulitu kovojant reikia trintis negerta kava, jei triniesi jau isgertos kavos, tai tik nupilinguoji oda, ji buna svelni, bet poveikio kovoje su celiulitu nebuna 

QUOTE(ashmanti @ 2009 05 22, 17:02)
as net neesu nescia ir neesu buvusi stora..visad sveriu 60 64 kg, but turiu stijas..skaiciau siek tiek kad neimanoma ju isnaikinti, bet bent sumazinti???patarkit..plz 

pasiskaityk visa temuke nuo pat pradzios,1 ir 2dali taip pat perzvelk,rasi info

Kai kava plikai aparate , jau slapia isimi ir tikrai su kofeinu..
pas mane strju nemazai,bet kas keiciausia,jos pradejo rastis 9men,o isplito po gimdymo,nes staigiai krito svoris,o savrbiausia nieko nedarant
ypac nervuoja kojos iki pat blauzdu ju yra
apskritai isvagojo mane visa ir krutine ir sonus ir kojas
tepliojuos visokiais kremukais,einu i vakuumini masaza,kazkiek padeda.sakau gal pabandyt koki tepala nuo randu
gal kas bandet?