Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas ir strijos. III dalis

as veido kremukus is Payot perku, labai efektyvus, tai susigundziau ir nuo celiulito bei striju priemone pabandyti, siandien pirma vakara pasitepiau, greitai isigeria, lauksiu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
ką manot apie šią priemonę? g.gif
Papildyta:
jau radau keletą jūsų atsiliepimų ax.gif eilinis muilo burbulas doh.gif
Atsakyti
Labai butu idomu suzinoti priemones sudeti
Atsakyti
kurios masazuojates tauremis,kaip masazuojat sedmenis,limfos tek.kryptim,tai kaip ,i virsu,ar sukamais,Ir kaip pilva?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 05 23, 17:27)
kurios masazuojates tauremis,kaip masazuojat sedmenis,limfos tek.kryptim,tai kaip ,i virsu,ar sukamais,Ir kaip pilva?

aga ir man idomu del pilvo nes jei su jomis masazuociau tai tik pilva, nes mano oda plona, tai manau, kad paskui sutrukinetu man kraujagysles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 05 23, 16:27)

as pilvo visai nemasazuoju blush2.gif tik slaunis...visaip darau ir sukamaisiais judesiais ir aukstyn zemyn mirksiukas.gif
Atsakyti

viska bandau limfos tekejimo kryptimi ir sukamaisiais judesiais.
Atsakyti

I virsu ir sukamaisiais judesiais smile.gif
O pilva, prilaikyk oda vienoje puseje ir vesk virs bambos, paskui prilaikyk apacioje ir vel vesk nuo rankos, zemiau bambos, kaip piesdama sypsenele po bamba ir pikta veiduka virs bambos biggrin.gif Labai profesionaliai paaiskinau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naura14: 23 gegužės 2009 - 19:26
o su taurėm kiek laiko (kelias min) masažuojat?ir kaip dažnai?

Atsakyti
dar radau diskutuojama,ar su plikytos kavos tirščiais daryt pilingą ar neplikytos g.gif

Aš bandžiau įvairiai,galutinai priėjau išvadą-spec. tą skirtą pilingui kiekį kavos užpilu nedideliu kiekiu verdančio vandens,įdedu medaus ir ta tiršta mase pilinguojuosi thumbup.gif
tai ir kofeinas vietoj ir užplikyta ir dar pasaldinta:D

o jei pirma išgeriam,po to darom pilingą-manau efektas sumažėja,juk kava skatina (geriama)celiulito atsiradimą,tai norint jo atsikratyt-reikėtų vengt jos gert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elvitė***** @ 2009 05 23, 22:54)
dar  radau diskutuojama,ar su plikytos kavos tirščiais daryt pilingą ar neplikytos g.gif

Aš bandžiau įvairiai,galutinai priėjau išvadą-spec. tą skirtą pilingui  kiekį kavos  užpilu nedideliu kiekiu  verdančio vandens,įdedu medaus ir ta tiršta mase pilinguojuosi thumbup.gif
tai ir kofeinas vietoj ir užplikyta ir dar pasaldinta:D

o jei pirma išgeriam,po to darom pilingą-manau efektas sumažėja,juk kava skatina (geriama)celiulito atsiradimą,tai norint jo atsikratyt-reikėtų vengt jos gert ax.gif

Va cia ir keisciausia, kava ji naikina is isores...o isvidaus sukelia...kazkaip nenormalu g.gif
Atsakyti
Tikrai idomu, kodel. Kodel kavos gerimas skatina celiulita? Kava kelia kraujospudi, hmmm
Atsakyti