Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

QUOTE(Fixa @ 2009 08 31, 11:22)
Labos 4u.gif
jungiuosi prie jūsų, bet ne dėl savęs, o dėl savo vyro. gruodžio mėnesį jį ištiko ūmus kasos priepuolis, ar kaip jį pavadint.
sėdžiu ir pergyvenu unsure.gif

Labutis
Reikia tiketis kad ne umus pankretitas, nes butu siaubingi skausmai ir dazniausiai reanimacijoj cool.gif
Kasos negalavimai sukelia daug komplikaciju, pleurita, peritonita ir dar galybes, istirs ir pritaikys gydima. Nesijaudinkit viskas bus gerai, mirksiukas.gif tik veliau turi daug ko atsisakyti-keisti gyvenimo iprocius, doh.gif netoks jau baisus tas musu gyvenimelis biggrin.gif tiesiog reikia iprasti, daug ka perprasti.. 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Siaip atrodo mano bedos jau baigia susitvarkyt, tik viduriukai dar durniuoja biski blush2.gif
O vakar vakare nesupratau kas buvo man. Jau miegot susiruosiau ir begulint taip eme dusint,spaust, trukt oro. bet tas dusulys ejo ten kur skrandis kepenys spaude dusino labai ten ir kakaip aukstyn kilo,galvoju kad uzdusiu
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O man šiąnakt šoną gėlė, bet sakyčiau taip stiprokai, jei pabudau. Bet susiriečiau į kamuoliuką, pagulėjau taip ramiai, ramiai ir praėjo stebūklingai bigsmile.gif
Matyt man jau paranoja biggrin.gif doh.gif O gal ir ne... g.gif Šiandien visą dieną jaučiuosi normaliai,buvo koks pusvalandukas ar valandėlė, kai pamaudė šoną,bet skausmas savaime liovėsi thumbup.gif Einu trumpam dviračiu palakstyti, nes energijos pas mane per daug wink.gif
Džiaugiuosi Vamora, kad tau jau geriau bigsmile.gif
Tikiuosi ir Fixa MB viskas bus o.k. rolleyes.gif

Tiesa, čia ne į temą, bet pasiguosiu- nesimokysiu turbūt verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nes pirma logistų grupė jau perpildyta, o antroje per mažai žmonių cry.gif
Aš taip norėjau mokytis... cry.gif Paskutinis šansas, jei kartais rugsėjo pradžioje kažkas mes studijas... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 31 rugpjūčio 2009 - 19:33
Labos,

QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 31, 20:33)
Tikiuosi ir Fixa MB viskas bus o.k. 

ačiū Tau, už vakarykštį greitą sureagavimą 4u.gif

na ką, kažkaip panašu, kad šį kartą visgi ne kasa sureagavo (tfu tfu tfu thumbup.gif ), nes Lazdynuose padarė rentgeną, paskui šiaip ne taip echo padarė - nieko nerado, pasakė, kad tikriausiai stuburas doh.gif ir liepė eiti pas savo šeimos daktarą. bet kadangi skausmas nesiliovė, tai važiavom į Druskininkus, kur pirmą kartą gulėjo ligoninėj, tai čia dar kartą darysis tyrimus, jau ir skrandį pažiūrės, ir stuburą, gal ras kame reikalas smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Tai su rugsejo 1-aja visas, su rudens pradzia

Jammin, neliudek, gal gi dar pasiseks mirksiukas.gif .Be to juk jauna esi, kitais galesi stot,siais butu sioks toks poilsiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamora: 01 rugsėjo 2009 - 12:21
Su rugsėjo pirmąją visas Jus ir Jūsų vaikučius 4u.gif

QUOTE(Fixa @ 2009 09 01, 12:01)
Labos,
ačiū Tau, už vakarykštį greitą sureagavimą 4u.gif

Tikrai nėra už ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamora @ 2009 09 01, 13:18)
Labutis 4u.gif
Tai su rugsejo 1-aja visas, su rudens pradzia
Jammin, neliudek, gal gi dar pasiseks mirksiukas.gif .Be to juk jauna esi, kitais galesi stot,siais butu sioks toks poilsiukas

Na bandau save guosti, kad dar gal kaipnors įsiprašysiu rolleyes.gif
Šiaip gaila bus prarastų metų. Jau vienus metus ir taip "prapoilsiavau" ligoninėse doh.gif Kita vertus poilsiauti irgi gerai ax.gif Bet kažkaip reiks darbelio kokio pasidairyti turbūt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 01 rugsėjo 2009 - 13:01
labutis kasininkes 4u.gif
ir kaip besigyvena?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 04, 15:56)
labutis kasininkes 4u.gif
ir kaip besigyvena?smile.gif

Labutis 4u.gif

Aš puikiai laikausi smile.gif Man kaip visada vakarais šoniukus pamaudžia, bet įpratau į tai žiūrėti pro pirštus smile.gif
Šiandien mamytės gimtadienis, padėjau suruošti daugybę užkandžių, nes rytoj darbe vaišins bendradarbes ax.gif Aišku gaminant reikia viską paragauti, kad netiekti ant stalo betko, tai mano skrandis ir kasa šiandien išbandymą turi blush2.gif
O dar tuoj lėksim į Trakus, į kavinę, gali visko būti, kad ir ten kažko paragausiu blush2.gif
O kaip tu, Vamora laikaisi?
Kaip visos kitos? smile.gif
Atsakyti
Labutis,
egegle, nejuokaukt tu savo sveikata, eik issitirk.Su kasa juokaut negalima.
O mano sveikatele normali kol kas. Valgau viska,na passaugodama zinoma, bet ko nekisu.Saldainius ryju, negaliu atsispirt is va matos jau rezultatas verysad.gif svoris auga.
Teks susiimt, nes kitaip dar susprogsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 07, 10:53)
Labutis,
egegle, nejuokaukt tu savo sveikata, eik issitirk.Su kasa juokaut negalima.
O mano sveikatele normali kol kas. Valgau viska,na passaugodama zinoma, bet ko nekisu.Saldainius ryju, negaliu atsispirt is va matos jau rezultatas verysad.gif svoris auga.
Teks susiimt, nes kitaip dar susprogsiu lotuliukas.gif

Labutis,Vamora smile.gif
Faina girdėti, kad jautiesi gerai 4u.gif
Man su saldumynais irgi bėda, nors tu spyną ant spintelės kabink, kad nesigundyti doh.gif
Vakar gal kokių dešimt raffaelų sukirtau blush2.gif doh.gif
Bet svoris nė krust pas mane-koks buvo po operacijų, beveik toks ir liko ax.gif
Na, gal dėl to, kad sportuoju kasdien, net nežinau... g.gif

Atsakyti
doh.gif Ojei doh.gif
Tai jau tikrai, kad česnakiukas "savo darbą padarė" doh.gif
Kai paskutinį kartą gulėjau ligoninėj, tai irgi atvežė moteriškę, kuri išsikepė ir suvalgė tik du gabaliukus keptos duonos su česnaku ir "gavo" pankreatito paūmėjimą...
Tiesą pasakius aš ir pati vakar vos vos česnako paragavau(nes pjausčiau vištienos pyragėliams gardinti), tai iškart susuko skrandžio skausmai, išsigandus jau buvau,kad neprasidėtų koks didelis blogis, staigiai išgėriau almagelio ir po penkių minučių vėl jaučiausi normaliai smile.gif Bet taip daugiau nejuokausiu... blink.gif

O ką gydytojai sakė? Ko suleido? Ar liovėsi skausmai/vėmimas? Ar turėjai temperatūros?

Šiandien Leliūnas KT darysis, konsultuosis su gastroenterologe. Labai lauksim naujienų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 07 rugsėjo 2009 - 10:59
Cesnakas juk baisu... Brrrr...Buna,kad neatsispiriu jam,o yac kai pasako, kad sveika, bet jis mano skrandukui tikrai nesveikas. Tada taip degint ir skaudet ima skrandi,kad nei kur detis.Ligonis bunu
Atsakyti