Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(Kasos uždegimas)

Gero savaitgalio visoms 4u.gif
Išlekiuuuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 22, 10:19)
Gero savaitgalio visoms  4u.gif
Išlekiuuuuuuu  bigsmile.gif

Sekmes tau essen.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos kasininkes 4u.gif
Stai ir baigesi mano atostogos biggrin.gif priskrudau dabar grazi ir visai nebesimato mano gelsvumo, galiu rami ziureti i veidrodi.. flirt.gif
Jammin1 smagu kad viskas sukasi i geraja pusia 4u.gif
Uzjauciu visas bekovojancias su pankretitine pabaisa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 08 23, 11:27)
Sveikos kasininkes  4u.gif
Stai ir baigesi mano atostogos  biggrin.gif  priskrudau dabar grazi ir visai nebesimato mano gelsvumo, galiu rami ziureti i veidrodi..  flirt.gif
Jammin1 smagu kad viskas sukasi i geraja pusia  4u.gif 
Uzjauciu visas bekovojancias su pankretitine pabaisa  verysad.gif

Sanitaaaaaaaaaaa 4u.gif
Sveika sugrįžus smile.gif
Turbūt geros atostogos buvo, tokios iiiiilgos smile.gif Kaip sveikatėlė?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kaip sveikateles jusu?
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 23, 18:05)
Sanitaaaaaaaaaaa  4u.gif
Sveika sugrįžus  smile.gif
Turbūt geros atostogos buvo, tokios iiiiilgos smile.gif Kaip sveikatėlė?

Atostogos geras dalykas, MB palepina biggrin.gif
Sveikatele noreciau kad butu geresne, ax.gif bet negaliu skustis. Va tik kaip kas tai rase savijauta kaip pensininkes doh.gif bet dziugu jau prie juros ne tik striuke bet ir megstini galejau sau leis nusivilkt, miegu jau su viena kaldra o budavo net trim, vyras juokdavosi-gal ir kailinius atnest. lotuliukas.gif Truputi kartais pasilepinau wub.gif vel naktim nebemiegu/vadinasi prisidirbau.. blush2.gif
Nieko biggrin.gif namie susiimsiu ir vel bus didis.gif

Labai dziugu kad tu taip neblogai judi smile.gif ir jauciasi kad daug perpratai apie siu lygeliu puokstes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mergytės 4u.gif

Na, atsibudau šiandien sveikut sveikutėlė, nors per šventę neatsilaikiau- paragavau ir torčiuko ir šiaip visokių gėrybių. Bet visko labai atsargiai ir su saiku smile.gif Išskyrus torto biggrin.gif doh.gif Nežinau kas man darosi, bet saldumynai traukia siaubingai. Labai labai doh.gif
Bet namie valdausi, o vat per šventę jau nelabai ax.gif

Na va, Sanita.. Vėl skausmeliai aplankė? doh.gif Pirma mintis, kai paskaičiau, kad prisižaidei, tai pagalvojau apie nėštumą biggrin.gif

Kaip tu, Vamora laikaisi?
Atsakyti
Siaip jau gerai,nebeskauda, viduriai susitvarke blush2.gif ax.gif . Tik va su tais saldumynais tai ir man blogai tokius skanius saldainius tiesiog rijau per savaitgali,na negaliu atsispirt. Paimu viena,sakau viskas viskas,o paskui nenaudele dar ir dar viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 08 24, 17:09)
Siaip jau gerai,nebeskauda, viduriai susitvarke blush2.gif  ax.gif . Tik va su tais saldumynais tai ir man blogai tokius skanius saldainius tiesiog rijau per savaitgali,na negaliu atsispirt. Paimu viena,sakau viskas viskas,o paskui nenaudele dar ir dar viena doh.gif

Tai va, dabar žinau kad šaldytuve pyrago gabalas guli, tai negaliu ramiai nusėdėti biggrin.gif doh.gif
Suprantu, kad geriau būtų jo neliesti, bet organizmas rėkia "NORRRRRRRIU" doh.gif
Och, kaip sunku.
Atsakyti
Jammin 1, ir kaip atsilaikei ar zuvo pyragas tavo skrandelyje? lotuliukas.gif
Mergaites ar jums nebuna taip tai laisvi viduriai, tai taip uzkieteja kad uiiii, man daznai
Atsakyti
Žuvo lotuliukas.gif Tik pasirodo ne pyrago turėjau, o keksą su vaisiais bigsmile.gif Tai šiek tiek ramiau aš jį sudorojau ax.gif
Na o su viduriais man visuomet viskas ok buvo(išskyrus po operacijų), gyd net stebėdavosi, kad nelaisvi viduriai ax.gif Aš ankščiau linex'ą vartojau, poto lepicol'į, tai manau kad dėka jų turėjau normalius vidurius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 08 25, 16:13)
Mergaites ar jums nebuna taip tai laisvi viduriai, tai taip uzkieteja kad uiiii, man daznai

Su tuo wc reikaliuku man pastovei bedos.. nors ir probiotikus naudoju ir ''lepicol'' , ''cordyceps'' g.gif buna visko bet dazniau skysti, zali.. dry.gif kavos jei tik isgeriu, tai wc svarbu kad butu laisvas biggrin.gif bo nespesiu lotuliukas.gif
Atsakyti