QUOTE(saturno_sesely @ 2009 07 29, 22:49)
na gal pasikarsciavus parasiau, apimta pykcio.
skirtis pradejom ne del to, bet kadangi jis taip pradejo elgtis atseit is skyrybu streso tai man pasidare viskas aisku.
kavas ir energetikus gerdavo ne pora i diena o belenkiek.
pastoviai dvigubas kavos, dvigubas kavos, energetiniai gerimai, stipri zalia, juoda arbata. normalios arbatos isvis negere jis
vis tiek narkomanai kaip uzdelsto veikimo bombos, bet jusu seimai linkiu kad tai butu isimtis
skirtis pradejom ne del to, bet kadangi jis taip pradejo elgtis atseit is skyrybu streso tai man pasidare viskas aisku.
kavas ir energetikus gerdavo ne pora i diena o belenkiek.
vis tiek narkomanai kaip uzdelsto veikimo bombos, bet jusu seimai linkiu kad tai butu isimtis
as irgi noreciau kad mano vyras butu tas vienas is 100 pagal statistika, kuris neatkristu
o jum linkiu nepaluzti, ir nepamirsti kad gyvenimas eina i priek, ir viskas kas turi buti gerai jusu tik laukia
QUOTE(Misslylu @ 2010 01 15, 11:42)
pritariu visu 100 %. Nesvaistyk savo gyvenimo.. 100 kartu girdejau tos pacius pazadus apie metima ir naujo gyvenimo pradejimo apie stebuklinga rytoju, BET.. niekas nesikeicia. heroinas nepaleidzia. Ypac jei zmogus per silpnas.. tik be reikalo tiek metu padovanojau zmogui kuris to nebuvo vertas.
o jus kartu dar su juo?
mastau, dabar taip sakau, jei maniskis neduok D atkristu su juo viskas butu baigta. jis ta zino, bet ne is baimes nevartoja, jsi tiesiog nenori. tikiuosi tai bus visada...
QUOTE(KaZantipA @ 2010 01 15, 16:18)
as galiu pasakyt savo subjektyvia nuomone, vienas mano giminaitis yra narkomanas, jo seima labai nuo jo prisikentejo gyveniime, viska ta zinodama as draugavau ilgai su irgi buvusiu narkomanu, jis svarus buvo 6 metai, bet galiu pasakyt tik viena, tie zmones yra su pazesta psihika, beto jie neturi nieko sventa, ir viena diena tai isaiskes, jau tas dalykas - kad jis nuslepe toki svarbu dalyka, jau parodo zmogaus veida, juk zinodami pries pastojant kad jis buves narkomanas, tikriausiai butumet padare issamesnius analizus ir pan., kad tai nekentetu vaikams ir pan ., na nesakyciau nieko, jeigu nebuciau taip su narkomanais susidurusi
tai ta nuomone jusu zinot...as irgi daug galiu pasakyti tarkim apie gyvenima su smurtautoju ar pns, bet negyvendama tokio gyvenimo as ir nerasau. mano mamos geriausios drauges vaikas narkomana,s kaimynes 20m heroina leidziasi. zinau as ka reikskia vartojantis. bet jsu labai neteisi kad visus i viena klise ivedat. yra labai daug nevartojanciu n kurie nei neitartum kad turejo tokiu bedu. taip, kai n vartoja, jsi neturi sazines ir t.t. ir pns. kada gi zmogus svarus, jis susigrazina visus jausmus, jei mano vyras butu be sazines ir t.t. jis nedirbu, taciau jis dirba, ir ji krizes metu ruosiasi paaukstint, namie pinigai nedingst, taip, pridare jis, bet laiko atgal nepasuksi, o is vaiko atiminet tevo nenoriu, juolab jis tikrai geras ir tevas ir vyras. tai kodel tureciau ji palikti, kad kazkada iki manes jis nuvo n? bet jis svarus jau 8-9m.ir jsi visiskai normalus zmogus, apie psichika, tai visi mes su priciudais, savo vyre nepastebiu nieko tokio labai pazeisto, kad ziema irzlesnis, tai zinot, as budama nepriklausoma kartais tokia ragana bunu kad baisu.
kad jis nuslepe nuo manes jau raisua, tiesiog bijojo prarsti. ir taip butu ir buve, nes as buvau tokio pat sablonisko ir siauro mastymo kaip jus, bet atsitiko kaip atsitiko, istekejau, pagimdziau, gyvenu...jei buciau suzinojusi nescia, nepulciau daryt tyrimu (siaip ir nezinodama tyriausi), BET BUCIAU OPASIDARIUSI ABORTA. IR NEZINAU KOKS MANO GYVENIMAS DABAR BUTU ISSISKYRUS SU DABARTINIU VYRU, IR ISSIABORTAVUS.
bet as jus suprantu, jum gi tik pavyzdys to vartojancio vaikino ir ju iskaidintu giminiu, be to teko draugauti su siaip kazkokiu kaip raset pazeista psichika, gal net ir iki narkomanijos jis toks buvo. bet as pasidariau stipro, ir amn jusu nuomone subjektyvi visai nieko nereiskia. as neardysiu savo seimos del to kad vyra padare klaidu. visi mes ju darome, zinia ne su aureolem esame. ir kol mano vyras laikysis, bus normalus sveikas vyra, tol mes puoselesim ir turesim seima. juk prie altoriaus daviau izadus var=geir dziaugsme...isardyti labai lengva, o va sukurti kazka...tebunie as ex n zmona, tebunie , vadinasi toks mano likimas.tik darysiu viska kad jis ir liktu ex n.
o sena parasysiu knyga apie savo vyro gyvenima, nuo pradzios "karjeros" iki pabaigos, ir kaip sekesi jam gyvent gyvenima svaru. taps bestsel;eris ir uzdirbsiu milijona, atidarysiu narkomanu gydykla, ir aukosiu piniogus sunu prieglaudom ir vaiku namam....uzsisvajojau