Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

QUOTE(Diija @ 2009 05 09, 19:43)
laba laba  smile.gif
Aš dar neturiu virtuvinio, bet jau išsirinkus juodą granitą  smile.gif

aš ir neturiu virtuvės bet išsirinkusi žydrą granitą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 09, 20:27)
aš ir neturiu virtuvės bet išsirinkusi žydrą granitą  lotuliukas.gif

skamba egzotiškai bigsmile.gif kokios spalvos bus fasadas?
Atsakyti
Žiūrinėjau aš talviršius ir jų apdirbimą pas LT pardavėjus ir "pjaustytojus".. Man nepatiko kraštų apdirbimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 09, 17:12)
pagalvojau, kad dar gi lukštas (faneruotė) yra natūraliau ir ne taip brangu, kartais apylygiai su medžio dulkių plokšte, priklausomau nuo spalvos žinoma.

iš esmės, tai ir man paprastai faneruotė atrodo natūraliau, bet nebūtinai - mes žiūrėjom pvz INTERSPAN šviesaus ąžuolo laiminuotą medžio drožlių plokštę, tai žinokit net parsinešėm namo pridėt palygint prie savo natur ąžuolo baldų - tikrai kokybiška ir atrodo ne ką blogiau, iš esmės net gali būtų derinti su natūraliu medžiu.

QUOTE(Diija @ 2009 05 09, 19:43)
laba laba  smile.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 05 09, 20:27)
aš ir neturiu virtuvės bet išsirinkusi žydrą granitą  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif na, jūs pavarot. aš irgi noriu juodai - žydros - baltos virtuvės blush2.gif

QUOTE(kristik @ 2009 05 10, 01:16)
Žiūrinėjau aš talviršius ir jų apdirbimą pas LT pardavėjus ir "pjaustytojus".. Man nepatiko kraštų apdirbimas  schmoll.gif

o ką turi omeny apdirbimas - laminavimas?
mes pas baldzius.lt viską darėmės, net užapvalintas baro kampas mums thumbup.gif atrodo. parduotuvėj turi visus pavydžius kraštų laminavimo, taigi, galima ir pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 05 09, 20:35)
skamba egzotiškai  bigsmile.gif  kokios spalvos bus fasadas?

balta pieno arba vanilės.
pas mane virtuvė su svetaine, na, virtuvė taip "už kampo", bet vistiek kartu. o svetainėje viena siena žydru tapetu bus, tai va, čia "susišauks". nu man žodžiu labai wub.gif
nu kaip, jis aišku bus negrynai žydras, nes juk akmuo turi savo atspalvius...
radau artimus žydrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 10 gegužės 2009 - 09:31
QUOTE(anikute @ 2009 05 09, 15:39)
Labai labai ačiū už išsamų paaiškinimą. Jau spėjau susirast daug gerų žodžių tam sintetiniam akmeniui. Iš visokių aprašų atrodo, kad jis tikrai geriau už natūralų, na nebent iš principo norisi natūralaus daikto.  Na, bet kainos, tai joooooo  doh.gif
O dar iškilo klausimas dėl tų laminatų, kaip su jų atsparumu karščiui? Gal turit patirties?

mes naudojamės beveik metus Egger firmos, tai aišku nededu puodų ką tik nuo kaitlentės nukeltų ant stalo ir nelaikau, bet visko pasitaiko, kad prisiliečia, padedu ir puodų dangčius karštus ant stalviršio trumpam, kol kas stalviršis kaip naujas.

ir peilio šiek tiek retkarčiai tenka, na, nepjaustau tiesiai ant stalviršio, bet nesu tokia jau super atsargi ir skrupulinga, tai visko būna, tai kol kas jokių subraižymų thumbup.gif

nesu tikra kokį pirko anytą stalviršį, bet man rodos lenkų gamybos - tai deja, nors ir margas, nesimato iš pirmo žvilgsnio, bet subraižymų per pora metų daaaug.... sad.gif

šiaip pati esu natūralaus akmens labiau mėgėja, tik kad mums iš esmės reikėjo matinio paviršiaus, ir bent jau kaip man paaiškino, tai kuo labiau akmuo impregnuojamas ir pan., tuo labiau blizga, tai dėl to paskui ir nebeieškojom. nežinau ar tiesa.

o laminato tokia maža kaina, kad po kiek laiko, jie jau tikrai nusibos ar susigadins, galėsim pasikeist.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 10, 10:27)
balta pieno arba vanilės.
pas mane virtuvė su svetaine, na, virtuvė taip "už kampo", bet vistiek kartu. o svetainėje viena siena žydru tapetu bus, tai va, čia "susišauks". nu man žodžiu labai  wub.gif
nu kaip, jis aišku bus negrynai žydras, nes juk akmuo turi savo atspalvius...
radau artimus žydrai...

mmmmmmm happy.gif pakvipo provansu smile.gif bent pagal spalvų derinius iškarto prieš akis iškyla provanso virtuvė su raižytom durelėm ir daug daug žydų gelyčių ant palangės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 05 08, 16:33)
Man asmeniškai taip pat arčiau širdies natūralus akmuo - tokį ir rinksiuos. Sintetinį atmečiau ir dėl to, kad jo negamina visiškai juodos spalvos (aš išsirinkus juodą granitą). Tačiau nemažai virtuvės gamintojų man minėjo, kad vis dėl to geriau sintetinis akmuo  g.gif  ir spalvų jis jokių neįgeria (kaip kad marmuras). Dėl plautuvės ir kitko, tai iš natūralaus akmens visą laik liks susdurimo siūlės, o sintetinio  - ne.  smile.gif  Bet čia jau rinktis kiekvienai pagal skonį. Man priimtiniau natūralus akmuo  ax.gif

QUOTE(1000inis @ 2009 05 08, 22:22)
Mums irgi taip aiskino, kad dirbtinas akmuo geriau uz naturalu prieziuros aspektu, jis kietesnis- geriau issivalo isigerimai. Be to naturalus yra margi, o man reikejo balto. Labai bijojau, bet  thumbup.gif Nors kriaukles atsisakiau- nerizikavau 4u.gif
o siaip , manau, kad jie abu vienodi gerumu- ziurekit kaina ir grozi 4u.gif

QUOTE(anikute @ 2009 05 09, 14:39)
Labai labai ačiū už išsamų paaiškinimą. Jau spėjau susirast daug gerų žodžių tam sintetiniam akmeniui. Iš visokių aprašų atrodo, kad jis tikrai geriau už natūralų, na nebent iš principo norisi natūralaus daikto.  Na, bet kainos, tai joooooo  doh.gif
O dar iškilo klausimas dėl tų laminatų, kaip su jų atsparumu karščiui? Gal turit patirties?

Na karsciui dirbtinis jis tikrai neatsparus. Ir spalvos i ji isigeria jei ilgesnism laikui palieki. Viena forumiete kazkada buvo ikelusi reklamini rolika apie dirbtini akmeni. Tai man pyktis eme, kaip jie ten "muilino" akis schmoll.gif . O be siuliu ir naturalu akmeni padaro(is vieno gabalo isskaptuoja su plautuve). Tik pinigeliu turek.

QUOTE(Žanė @ 2009 05 09, 15:41)
jis geriau už natūralų tik vienu vieninteliu kriterijų - nėra siūlių. o daugiau visa kita yra grynas melas wink.gif
patys gamintojai baldų parodoje stende mano kolegei neblogai išsidavė, pasakojo, kaip lengva juos atnaujinti jeigu ką: "viena klientė neatsargiai paliko karštą puodą, tokį storu dugnu, kuris ilgai laiko karštį.... tai viršus išsilydė, gavosi toks įdubimas, ir ką - žinokite labai lengva atnaujinti, mes atvažiavom, įliejom naujo, nušlifavom - ir nė žymės". TAIGI, kad natūralus akmuo niekada neišsilydys. tik rinktis reikia granitą, ne marmurą, kuris porėtas, todėl įgeria spalvotus skysčius.
aišku, čia kiekvieno reikalas, kas jam patogiau, tačiau tie pagyrimai sintetiniui mane jau ima nervinti, ypač, kai jie pasisako, kad yra ekologiški. ekologiški polimerai  lotuliukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

QUOTE(Diija @ 2009 05 09, 18:43)
laba laba  smile.gif

O as turiu jau juoda granita(beveik) ax.gif

QUOTE(FedeSperanza @ 2009 05 10, 09:40)
šiaip pati esu natūralaus akmens labiau mėgėja, tik kad mums iš esmės reikėjo matinio paviršiaus, ir bent jau kaip man paaiškino, tai kuo labiau akmuo impregnuojamas ir pan., tuo labiau blizga, tai dėl to paskui ir nebeieškojom. nežinau ar tiesa.

o laminato tokia maža kaina, kad po kiek laiko, jie jau tikrai nusibos ar susigadins, galėsim pasikeist.

Gaminamas ir matinis naturalus akmuo. Paprasciausiai jo pavirsius deginamas(nezinau ar geras vertimas). Turiu tokius laiptus wub.gif .
O blizga jie del slifavimo, o ne del impregnavimo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 05 10, 09:22)

o ką turi omeny apdirbimas - laminavimas?
mes pas baldzius.lt viską darėmės, net užapvalintas baro kampas mums  thumbup.gif atrodo. parduotuvėj turi visus pavydžius kraštų laminavimo, taigi, galima ir pažiūrėt.

Turiu omeny tas vietas kur baigiasi plokštė šonuose ir susijungia šoninis laminavimas su viršutiniu-priekiniu.. Ten matosi toks sudūrimo kantelis.. Žiūrėjau ir baldžiuje, tai jie irgi taip daro..
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 05 10, 13:39)
mmmmmmm  happy.gif pakvipo provansu  smile.gif  bent pagal spalvų derinius iškarto prieš akis iškyla provanso virtuvė su raižytom durelėm ir daug daug žydų gelyčių ant palangės  biggrin.gif

na, stengsiuos tokį "modern" provansą daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 05 10, 22:11)
Gaminamas ir matinis naturalus akmuo. Paprasciausiai jo pavirsius deginamas(nezinau ar geras vertimas). Turiu tokius laiptus wub.gif .
O blizga jie del slifavimo, o ne del impregnavimo doh.gif .

na, aš buvau išsirinkusi vieną, tai kai man parodė kaip jis atrodo po impregnavimo, man nepatiko, jau nebepamenu smulkmenų schmoll.gif o jei mažiau apdirbta, tai pagąsdino, kad įsigers nešvarumai... tai vat, taip ir baigėsi mano ieškojimai, juolab kad tiesiog radau laminatus akmens imitaciją ir pagalvojau, kad nepasiruošus mokėti kelių tūktančių vietoj kelių šimtų... doh.gif
čia aišku, kaip kam. žinau, kad natūraliu akmeniu kas naudojasi, tikrai džiaugiasi.

QUOTE(kristik @ 2009 05 10, 22:13)
Turiu omeny tas vietas kur baigiasi plokštė šonuose ir susijungia šoninis laminavimas su viršutiniu-priekiniu.. Ten matosi toks sudūrimo kantelis.. Žiūrėjau ir baldžiuje, tai jie irgi taip daro..

nežinau apie baldines plokštes, bet tu lyg apie stalviršius klausei - man tikrai pakanka kokybės, negražu ten, kur visas kraštas perlaminuotas, bet juk jei tiesus, jis laminuotas gamykliškai, taigi neneįsivaizduoju, kur ten gali būti sudūrimai biggrin.gif

vat tik ten kur, šonai ar užapvalinti kampai laminuojama vietoj, bet pas mus kas padaryta, tikrai padaryta skrupulingai ir siūlės matosi jei pasilenki specialiai pastudijuot. man tik negražu ten, kur būna pjautas visas gamyklinis laminavimas ir perlaminuojamas, tai šito tikrai gražaus nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2009 05 09, 15:39)

[quote=Žanė,2009 05 09, 16:41]
jis geriau už natūralų tik vienu vieninteliu kriterijų - nėra siūlių. o daugiau visa kita yra grynas melas wink.gif
patys gamintojai baldų parodoje stende mano kolegei neblogai išsidavė, pasakojo, kaip lengva juos atnaujinti jeigu ką: "viena klientė neatsargiai paliko karštą puodą, tokį storu dugnu, kuris ilgai laiko karštį.... tai viršus išsilydė, gavosi toks įdubimas, ir ką - žinokite labai lengva atnaujinti, mes atvažiavom, įliejom naujo, nušlifavom - ir nė žymės". TAIGI, kad natūralus akmuo niekada neišsilydys. tik rinktis reikia granitą, ne marmurą, kuris porėtas, todėl įgeria spalvotus skysčius.
aišku, čia kiekvieno reikalas, kas jam patogiau, tačiau tie pagyrimai sintetiniui mane jau ima nervinti, ypač, kai jie pasisako, kad yra ekologiški. ekologiški polimerai lotuliukas.gif

kiekvienam daiktui sugadinti rasime irankiu ar veiksmu, bet normaliam buitiniam naudojimui dirbtinas akmuo, manau, vos ne idealus, kaip ir daugumas kitu, (uzaugau ant paprasto balto medinio stalvirsio tarybiniu laiku- net jis man labai geras buvo) O dabar, kita karta, kai staigiai vienu kartu reik ka atpjauti, tai net lenteles napasidedu- tiesiai ant stalvirsio blush2.gif O demes tik melyniu, tiek burokeliu, tiek dazu audiniams (kiausinius daziau)- visos issivale be jokiu probl
Taigi, minusu po kol kas nepastebejau, nors stalvirsis ir baltas. O vat natur. akmuo ju turi is karto -siules ... 4u.gif O, kair rase, jei atsiras duobe- jos neuztaisysi- stai ir antras 4u.gif biggrin.gif Bet as ne pries ji, pati, jei butu tikes, buciau dejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 10 gegužės 2009 - 22:10