Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

uzdare musu temele smile.gif cia senoji tema:
http://www.supermama...howtopic=418195

QUOTE(bonza @ 2009 04 20, 18:46)
as ir nerandu, ieskom kartu  bigsmile.gif

yra keletas modeliu:
http://www_dovanucen...00-p-61364.html
http://www.imk.lt/or...i-fga-07-w.html
http://www.electrolu.../catalog/11/63/
http://213.226.162.2...1...t&type=list

o cia apskritai apie virykles:
http://www.neriba.lt...d65489.84109000

o cia kaip atsiliepia kai kurie zmones smile.gif
<<Viryklės su dujine orkaite yra pačios pigiausios ir skirtos varguoliams, nes turi esminį trūkumą - neįmanoma orkaitėje tolygiai paskirstyti šilumos, apačia visada bus įkaitusi stipriau, todėl dujinėse orkaitėse VISKAS SVYLA! Dėl šitos priežasties nors kiek rimtesnis gamintojas dujinę viryklę visada komplektuoja ELEKTRINE ORKAITE, kurioje atsiveria nuostabios galimybės maisto gamybai: apatinis ir viršutinis kaitinimas, vien tik apatinis, ar vien tik viršutinis, grilius, karšto oro ventiliatorius, tikslus termostatas ir dar ten visko būna pridėta. Be to - ir nelabai brangu: rimtas gamintojas deda rimtą termoizoliaciją, todėl elektrą naudoja tik įkaisdama ir po to termostatas trumpam įjungia tik palaikyti šilumai.>>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 20 balandžio 2009 - 19:32
QUOTE(Diija @ 2009 04 20, 15:13)
Nu ir gerai kad skirtingų žmonių su skirtingomis nuomonėmis, nes kitaip būtų nuobodu gyventi  biggrin.gif  O man patinka minimalizmas - viskas, kas gali būti paslėpta, man turi būti paslėpta  blush2.gif  nemėgstu jokių lentynėlių prikrautų vazelėmis ir žvakelėmis  doh.gif  Pagal mane tai - dulkių  ir riebalų rinkykla virtuvėje  ax.gif

Aš irgi už minimalizmą drinks_cheers.gif
Beje, tos, kurios ruošiatės šaldytuvus įmontuoti, būtinai pasidomėkite dėl lankstų, ant kurių tvirtinasi fasadinė plokštė. Dabar visų niuansų nepamenu, bet žinau, kad vienokie yra labai geri, o kitokie su laiku išsiklaipo (čia ne apie gamintoją kalbu, o apie pačių lankstų formą, tvirtinimo principą) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 04 20, 14:36)
Ach bet  kaip vaizdą gadina nemontuojamas šaldytuvas......  blush2.gif

Jau ne viena čia parašė, bet ir man jis negadina, greičiau atvirkščiai, įdomiau, jaukiau, stilingiau ir ne taip banalu. Be to dabar kaip tik labai madinga ir šiuolaikiška nemontuoti šaldytuvų, juos paversti virtuvės akcentu ar dizaino elementu wink.gif Pati taip pat ateityje žadu statyti dviejų durų stilingą neįmontuojamą šaldytuvą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 04 20, 13:30)
Gražu, bet aš pamąsčiau, kad šitai spalvai atsibodus, galima sienas perdažyti, o virtuvė ir vėl naujai atrodys  ax.gif Be to MB nepasirašė ant salotinių baldų, nors buvo ir tokių minčių  biggrin.gif

thumbup.gif virtuvė. O koks stalviršis? aukšto slėgio laminatas? baltas baltas kaip nuotraukoj?

ir kaip tie baltų plytelių tarpai? lb noriu šviesių grindų, bet atbaido mane greitai besitepnatys tarpeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2009 04 20, 20:37)
thumbup.gif  virtuvė. O koks stalviršis? aukšto slėgio laminatas? baltas baltas kaip nuotraukoj?

ir kaip tie baltų plytelių tarpai? lb noriu šviesių grindų, bet atbaido mane greitai besitepnatys tarpeliai  4u.gif

Nežinau iš kokios medžiagos stalviršis blush2.gif Bet jis visiškai baltas.

Dar neilgai turim virtuvę, tai dėl tarpelių teplumo nieko negaliu pasakyti. Tačiau mes dengėm apsauga, kad ne taip greitai jie purvintųsi. Tačiau šviesios grindys reikalauja priežiūros doh.gif Bet kadangi virtuvės plotas nėra didelis, tai nesigailiu tokias sudėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 04 20, 20:30)
o cia kaip atsiliepia kai kurie zmones smile.gif

Aš dar skaičiau straipsniuką, nežinau tiesa ar ne unsure.gif , kad išvis geriau butuose dujines virykles keisti elektrinėmis, nes gamtinės dujos degdamos išskiria nuodingas medžiagas ir mes jas sukvėpuojame g.gif Kadangi pas mus namuose pravestos dujos ir nelabai jų atsisakysi (kažin iš viso ar įmanoma g.gif ), tai palikau tik kaitlentę dujinę, o orkaitės nebenorėjau schmoll.gif Orkaitė bus elektrinė, tik aišku dėl tų galingumų ir pan. reiks konsultuotis su elektriku g.gif Dar nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 20, 20:35)
Jau ne viena čia parašė, bet ir man jis negadina, greičiau atvirkščiai, įdomiau, jaukiau, stilingiau ir ne taip banalu. Be to dabar kaip tik labai madinga ir šiuolaikiška nemontuoti šaldytuvų, juos paversti virtuvės akcentu ar dizaino elementu wink.gif Pati taip pat ateityje žadu statyti dviejų durų stilingą neįmontuojamą šaldytuvą rolleyes.gif

Manau, čia grynai skonio reikalas - kas vienam jauku, kitam gali būti betvarkė, kas vienam įdomu, kitam atrodo visiškas elementarumas, banalumas kiekvienam skirtingai pagal tai kiek esame su tuo susidūrę, stiliaus pojučiai taip pat skirtingi, na o mada laikinas dalykas ax.gif
Jei mano virtuvė būtų uždara aš taip pat tikriausiai statyčiau dvidurį šaldytuva, tiek dėl talpumo, tiek dėl to, kad man jie kol kas labai patinka (gal todėl, kad ne taip jau ir seniai atsirado įdomesnių variantų), bet šiaip esu labiau prijaučianti "paslėptiems" dalykams, o ir virtuvė bus kartu su svetaine, todėl be dvejonių šaldytuvas bus "aprengtas" rolleyes.gif
Atsakyti
Diax, ir as prisidedu prie pagyru jusu virtuvei 4u.gif
Noriu paklausti, gal zinote, per kiek laiko uzkaista jusu orkaites grilius. Mes neseniai nusipirkome tokia, bet galvoju, kad kazkas negerai, nes siandien laukiau puse valandos, o jis vos vos pasilo. O kai perjungiau virsutini ir apatini kaitinima+karstas oras uzkaito per 10 min. Manau, kad grilius neveikia verysad.gif O kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Cherry Lips @ 2009 04 20, 21:56)
Diax, ir as prisidedu prie pagyru jusu virtuvei 4u.gif
Noriu paklausti, gal zinote, per kiek laiko uzkaista jusu orkaites grilius. Mes neseniai nusipirkome tokia, bet galvoju, kad kazkas negerai, nes siandien laukiau puse valandos, o jis vos vos pasilo. O kai perjungiau virsutini ir apatini kaitinima+karstas oras uzkaito per 10 min. Manau, kad grilius neveikia  verysad.gif  O kaip pas jus?

Grilio dar nebandėm. Galėsiu į AŽ parašyt kai išbandysim, bet nepažadu, kad tai greitai bus blush2.gif
Atsakyti
Aciu, labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Savaitgali buvom Rygoje, tai vienam salone uzmaciau tokia virtuvike user posted image
ir man labai patiko toks spalvu derinys. Lillita,gal gali pasakyt kokia cia spalva? Kiek mums pavyko issiaiskinti, tai azuolo faneruote. Kazin kaip man baldininkui nupasakoti ko as noriu? Kur anksciau buvau idejus savo tamsios virtuvytes projektuka, tai baigiu save itikinti,kad suvargsiu as su ta tamsia plokste. Ciupnejau toki virtuvini, tai visi pirstai matosi. O as nenoriu jo blizginti kas savaite biggrin.gif Noreciau kokiam pusmeciui toki darba pamirsti biggrin.gif O ant tos tamsybes manau,kad ir pirstai, ir vandens lasai matysis. Ka manot?
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2009 04 20, 12:58)
Grazu!!!!!  4u.gif  thumbup.gif

O as svajoju apie tokios spalvos kaip sienos pati virtuvini  blush2.gif

Janna, cia tau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 04 20, 22:45)
Savaitgali buvom Rygoje, tai vienam salone uzmaciau tokia virtuvike user posted image
ir man labai patiko toks spalvu derinys. Lillita,gal gali pasakyt kokia cia spalva? Kiek mums pavyko issiaiskinti, tai azuolo faneruote. Kazin kaip man baldininkui nupasakoti ko as noriu? Kur anksciau buvau idejus savo tamsios virtuvytes projektuka, tai baigiu save itikinti,kad suvargsiu as su ta tamsia plokste. Ciupnejau toki virtuvini, tai visi pirstai matosi. O as nenoriu jo blizginti kas  savaite biggrin.gif Noreciau kokiam pusmeciui toki darba pamirsti biggrin.gif O ant tos tamsybes manau,kad ir pirstai, ir vandens lasai matysis. Ka manot?

kazkaip man neatrodo, kad cia azuolas g.gif panasiau butu i vysnia, tika, palisandra, merbau, jotoba, na, bet gal nelabai iziuriu. jei tai azuolas, tai, be abejo, beicuotas tokia ryzoka spalva (beicu pasirinkimas tikrai didelis, galima is to paties azuolo isgauti koki nori atspalvi). bet jei zadat deti luksta, tai nulakavus pusiau matiniu laku tie pirstu antspaudai nesimato, na, bent jau pas mane tai tikrai nesimato (o kur idejau blizgu MDF, tai doh.gif , bet nors gerai valosi smile.gif)
Atsakyti