Įkraunama...
Įkraunama...

____Mūsų virtuvės____

Viskas apart gamyba ir montavima nelendu 4u.gif
bet pasiklausiu kas bus idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 05 28, 18:40)
Jblmami ten gartraukis  mirksiukas.gif Man jie tai labai faini, bet tokiuose reikia naudoti keičiamus filtrus, nes į angą nepajungsi... Praktiškumo atžvilgiu irgi ne kas, bet jei mano viryklė būtų nedaug naudojama, tikrai kabinčiau kažką panašaus  wub.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 05 28, 19:13)
nu, ir aš kabinčiau biggrin.gif

Tai geriau merginos lempa pasikabinkit kad ir tokia lempa, o ne gartrauki.
Mano puske lempa(panasia i ideta mano nuoroda) is svarovskiu kristalu tik diametras didesnis virs valgomo stalo pasikabino. Nu tai efektingai bigsmile.gif atrodo. Ir praktiska, nes taip daznai valyti nereikia. Nu dar neklausiau, ar po rakletinimosi nereikia jos sveisti lotuliukas.gif doh.gif .

QUOTE(Žanė @ 2009 05 28, 19:13)
o tie valikliai mano gartraukio tinkliuko tai nesugadino žinok, bet gal pas mane ne aliuminis?  g.gif

O tai gal galetum paziureti is kokio metalo pas tave smile.gif ?

QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 28, 20:20)
O kartais tas pypsiukas islindes nera sutraukimo detale g.gif  itariu tas susiraitojas vamzdelis atstoja gofra, o traukos mexanizmas kazkur kitur  unsure.gif
tai tik spejimas, kad vel manes neuzpultumet biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 28, 23:06)
o dabar rimtai klausiu, kas gal susidūrėt, ką galite pasakyti apie šitą

gartraukių gamintojai galingumą dažniausiai nustato remdamiesi tam tikrais standartais, pvz., galiojančiais Europos sąjungoje, bet ir šie standartai yra keli - rimčiausi gamintojai bandymus ir testus atlieka natūraliomis gartraukio naudojimo sąlygomis, t.y. - pastato viryklę, verda sriubą, kepa žuvį ir t.t., virš viryklės pakabina gartraukį ir prietaisais matuoja jo galingumą, filtrų užsiteršimą, anglies filtrų prisodrinimą, galios kitimą priklausomai nuo dūmų, garų kiekio, filtrų užterštumo ir t.t. tuo tarpu kiti gamintojai eina lengvesniu keliu, matuoja gartraukio galingumą tiesiog švarioje laboratorijos patalpoje, kur oras nėra prisodrintas garų, riebalų, aromatų ir t.t. suprantama, kad tokioje patalpoje jis traukia kur kas geriau ir galingiau.taip pat ir galios vienetai ne visada pasirenkami vienodi, bet čia jau labai techniniai dalykai, gal geriau nesigilinti smile.gif

o kodėl tas galingumas, nurodytas prie gartraukio, realiai neatitinka gamintojo puslapyje esančio, net neįsivaizduoju g.gif čia kažkokie vietinių pardavėjų triukai, matyt..
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2009 05 28, 22:56)
user posted image

Pypsiukas, t.y. svirtelė tikrai skirta valdymui - šį gartraukį mačiau gyvai  mirksiukas.gif

labai gražūs šie Elicos gartraukiai, tačiau tikrai, kas gamina nemažai, jie nepraktiški, daugiau dekoratyviniai, nors ištraukia ir ne taip mažai, kaip mums atrodo, tiesiog ten yra montuojami kitokio tipo filtrai, kartu su HEPA filtrais, kurie sugeria ir kvapus. idealu kabinti pvz.virš pietų stalo, kad ištrauktų susimaišiusius maisto kvapus, o ir tabako dūmus smile.gif o ir viengungio bute visai tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 28, 23:06)
o dabar rimtai klausiu, kas gal susidūrėt, ką galite pasakyti apie šitą modelį
user posted image

čia kubikai pameluoti, realiai yra 650, patikrinau gamintojo puslapyje.

gamintojas rašo, kad max 800 m3 mirksiukas.gif

QUOTE(jblmami @ 2009 05 28, 23:29)
Mano puske lempa(panasia i ideta mano nuoroda) is svarovskiu kristalu tik diametras didesnis virs valgomo stalo pasikabino. Nu tai efektingai bigsmile.gif  atrodo. Ir praktiska, nes taip daznai valyti nereikia. Nu dar neklausiau, ar po rakletinimosi nereikia jos sveisti lotuliukas.gif  doh.gif .
O tai gal galetum paziureti is kokio metalo pas tave smile.gif ?
lotuliukas.gif  doh.gif  4u.gif

Vat, o lempos tokios nenorėčiau ax.gif Čia matai, veža pati idėja, kad gartraukis a lia llempa rolleyes.gif Bet gal visai fainai atrodytų, jei kabėtų ir gartraukis, ir lepa tokia bigsmile.gif
Atsakyti
ir vel doh.gif na negi Jus negalit nepulti sad.gif Juk pripazinau, kad Jus teisios ar Jus is is to jauciate pasitenkinima ar kaip? g.gif
p.s. net is apmastymo pasijuokimas, na tikrai linksma su jumis, gaila pasipesti nera kur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 05 28, 23:42)
gamintojas rašo, kad max 800 m3  mirksiukas.gif
Vat, o lempos tokios nenorėčiau  ax.gif Čia matai, veža pati idėja, kad gartraukis a lia llempa  rolleyes.gif Bet gal visai fainai atrodytų, jei kabėtų ir gartraukis, ir lepa tokia  bigsmile.gif

Nu ne schmoll.gif . Manau, butu jau sviestas sviestuotas schmoll.gif .

QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 28, 23:43)
ir vel doh.gif  na negi Jus negalit nepulti sad.gif Juk pripazinau, kad Jus teisios ar Jus is is to jauciate pasitenkinima ar kaip? g.gif
p.s. net is apmastymo pasijuokimas, na tikrai linksma su jumis, gaila pasipesti nera kur cool.gif

Taigi balioneli taip pat dadejau smile.gif .
Atsakyti
Na balioniuka tikrai pasprogdinti uzsimaniau 4u.gif
O kodel vis dar nemiegama?
Ar tokia esate darboholike, ar siaip?
Idomu kur ir ka dirbate nes info turite moterys cia daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas BALDAI: 29 gegužės 2009 - 00:25
QUOTE(Tadas BALDAI @ 2009 05 29, 00:24)
Na balioniuka tikrai pasprogdinti uzsimaniau 4u.gif
O kodel vis dar nemiegama?
Ar tokia esate darboholike, ar siaip?
Idomu kur ir ka dirbate nes info turite moterys cia daug 4u.gif

Taigi pas mane kitas laikas. ax.gif Bet mes cia ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2009 05 29, 01:33)
Taigi pas mane kitas laikas. ax.gif  Bet mes cia ne i tema 4u.gif

o tai neatsakymas wink.gif valanda atgal nieko ipatingo, bet kokia profesija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 05 28, 21:51)
Va dar siu gartraukiu grozybiu
Gartraukiai-groziai

kadangi daug susidiuriate su buitine technika, tai norėjau paklausti, kaip ištikrųjų su Elica gartraukių galingumais? sako kad jie gerokai padidinti nei iš tikrųjų? Jūsų nuomone, ar užtektų mums Elica OM 80 gartraukio jei bendra erdvė - apie 80kv?
Jūsų puslapy šio medlio neradau, galima būtų sužinot kokia jo kainas pas jus?
QUOTE(jblmami @ 2009 05 29, 00:29)
Mano puske lempa(panasia i ideta mano nuoroda) is svarovskiu kristalu tik diametras didesnis virs valgomo stalo pasikabino. Nu tai efektingai bigsmile.gif  atrodo.

Pas mano draugę kabo svetainėj tokie trys skirtingo diametro thumbup.gif tikrai įspūdingai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sove mintis daryti bara tarp virtuves ir svetaines is plytu ir ploksciu, ir tikrai viena mama panasu daresi ir buvo idejusi nuotraukele, o as vistele tada neissisaugojau. gal kuri turite? Nu buciau laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 29, 10:53)
Sove mintis daryti bara tarp virtuves ir svetaines is plytu ir ploksciu, ir tikrai viena mama panasu daresi ir buvo idejusi nuotraukele, o as vistele tada neissisaugojau. gal kuri turite? Nu buciau laaabai dekinga  4u.gif

Gal cia cia rasi. Forumieciu virtuves. Nezinau ar Dute papilde smile.gif .
Atsakyti