Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija, likimo skaičius

QUOTE(Gruodas @ 2013 10 01, 11:16)
Gal kas galetu padeti apibendrinti tai, kas man gavosi suskaiciavus? Skaitant reiksmes kiekvieno gavusio skaiciaus kazkaip sunku ka ir besuprast  g.gif

Tad:
* Mano gimimo datos skaicius gaunasi - 5
* Vardo skaicius - 1
* Mergautines pavardes skaicius - 3
* Dabartines pavardes skaicius - 7

Zodziu, skaitant 5-keto reiksme, tai siek tiek pataikoma apie mane, bet....
Tai va ir noreciau, kad kas paaiskintu ar padetu suprasti, kaip issiaiskinti ir kuo dugiau suzinoti apie kitus skaicius, esancius mano gyvenime.

O jei aplamai kalbant, tai mano gyvenime, pastebejau, kad daznai kartojasi skaicius 3 arba 9, dazniausiai 9.
Va kad ir pvz.:
* Mergautines pavardes raidziu suma lygi 9
* Dabartines  pavardes raidziu suma lygi 9
Cia tiesiog skaiciuojant kiek raidziu turi pavarde.

labai buciau dekinga  4u.gif

Tai gal kas galetu padeti? 4u.gif
Atsakyti
listen.gif mastau.gif
Atsakyti
sveiki,visur kalbama apie likimo skaicius. o apie pasikartojancius skaicius gimimo datoj niekur nerandu. gal ir nieko nereiskia,bet kai sunus gime 2009.9.29 19val 39min 209palatoj,tai kazkaip vercia susimastyt,ka tas 9 reiskia. Gal kas nors ka nors apie tai zino?
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 10 30, 18:49)
sveiki,visur kalbama apie likimo skaicius. o apie pasikartojancius skaicius gimimo datoj niekur nerandu. gal ir nieko nereiskia,bet kai sunus gime 2009.9.29 19val 39min 209palatoj,tai kazkaip vercia susimastyt,ka tas 9 reiskia. Gal kas nors ka nors apie tai zino?

Va va... ir man idomu, nes ir mano gyvenime skaicius 9 labai aktualu.
Atsakyti

Seniai bebuvau cia ir pastebejau gan keista fakta smile.gif ogi vaizgantes besireiskiancios nematau kazkaip... biggrin.gif Idomu...
Atsakyti
Siandien, tokia diena, Kuciu, gal kas pasakytu sasajas gyvenime su skaiciumi 9?
Jau net nejauku daros... ka bedaryciau, kur beeiciau - jei tai susije su skaiciais, zinau, kad bus 9, 19 ir pan. Kas tai? g.gif Gal ko nepadarau, o gal kaip tik ispejimai, o gal tiesiog tai mano sekmes skaicius?

Na, kaip pavyzdi pateiksiu:
Isidarbinus i nauja darba, nuo savo drabuziu spinteles rakta gavau su numeriu 19.
Pasirasant kokius nors dokumentus, pagal dokumento eiles nr. bunu 9.
I koncerta ejau, tai mano vieta buvo 9. (bilietus ne as pati pirkau, tad pasirinkt negalejau)
Gyvenau visad 9 bute.
Mano vaikas gime 1999 metu 19 d.
Vardinciau ir vardinciau... Cia tik keleta paminejau paskutinius ivykius. Tiesiog tikrai keista, kad sis skaicius visada salia. Kodel?
Papildyta:
QUOTE(Gruodas @ 2013 10 01, 11:16)
O jei aplamai kalbant, tai mano gyvenime, pastebejau, kad daznai kartojasi skaicius 3 arba 9, dazniausiai 9.
Va kad ir pvz.:
* Mergautines pavardes raidziu suma lygi 9
* Dabartines  pavardes raidziu suma lygi 9
Cia tiesiog skaiciuojant kiek raidziu turi pavarde.

labai buciau dekinga  4u.gif

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gruodas: 24 gruodžio 2013 - 12:47
Man irgi labaiiii maloOnu Jus susitikti ax.gif 4u.gif
...
DEVYNI

9 – visuotinės sėkmės simbolis. Tai pats didžiausias iš visų elementariųjų skaičių. Jis apibendrina visos grupės savybes, todėl jis yra kontroliuojantis. Kaip triskart pakartotas skaičius 3, devynetukas paverčia nepastovumą į siekį. Pagal numerologiją, 9 išreiškia aukščiausius dvasinius ir intelektualinius pasiekimus. 9 – paskutinysis ir didžiausias skaičius nuo 1 iki 9, todėl jis apibūdina “aukščiausias” savybes. Tai meilės skaičius, nes jame padidinta vyriška seksualinė trejetuko energija. Šio skaičiaus žmonės gali būti egocentriški, nes pats skaičius 9 yra toks. Jis nuolat grįžta prie savęs. Jeigu bet kokį skaičių padauginsime iš 9, tai sudėję sumos skaičius visada gausime 9.

Devyni – svarbus skaičius kinų astrologijoje. Egzistuoja 9 Budos dangūs, devynios pagrindinės planetos (Saulė, Mėnulis, Merkurijus, Venera, Marsas, Jupiteris, Saturnas, Rahu ir Ketu).

Daugiau info apie skaicius:
http://gyvenimo.lt/n...iciai-kinijoje/
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 12 24, 15:42)
Man irgi labaiiii maloOnu Jus susitikti  ax.gif  4u.gif
...
DEVYNI

9 – visuotinės sėkmės simbolis. Tai pats didžiausias iš visų elementariųjų skaičių. Jis apibendrina visos grupės savybes, todėl jis yra kontroliuojantis. Kaip triskart pakartotas skaičius 3, devynetukas paverčia nepastovumą į siekį. Pagal numerologiją, 9 išreiškia aukščiausius dvasinius ir intelektualinius pasiekimus. 9 – paskutinysis ir didžiausias skaičius nuo 1 iki 9, todėl jis apibūdina “aukščiausias” savybes. Tai meilės skaičius, nes jame padidinta vyriška seksualinė trejetuko energija. Šio skaičiaus žmonės gali būti egocentriški, nes pats skaičius 9 yra toks. Jis nuolat grįžta prie savęs. Jeigu bet kokį skaičių padauginsime iš 9, tai sudėję sumos skaičius visada gausime 9.

Devyni – svarbus skaičius kinų astrologijoje. Egzistuoja 9 Budos dangūs, devynios pagrindinės planetos (Saulė, Mėnulis, Merkurijus, Venera, Marsas, Jupiteris, Saturnas, Rahu ir Ketu).

Daugiau info apie skaicius:
http://gyvenimo.lt/n...iciai-kinijoje/

Aciu 4u.gif
Internete skaiciau apie 9 skaiciu. Bet ko gero reiks kreiptis i koki numerologa, kad smulkiau pabandytu man nupasakoti konkreciai ka reiskia mano gyvenime, ivykiuose sis skaicius. Siaip atseku, kad kazkokia seka yra, tam tikri ivykiai buna po to, kai 9-ta aptinku tam tikrose situacijose.
Atsakyti
Stai cia - kiek daugiau informacijos:
(Pokalbyje su numerologe Galina Šmidt aptariami žmonėms kylantys klausimai, ar verta ieškoti prasmės besikartojančiuose, tarsi „persekiojančiuose“ skaičiuose, raidžių deriniuose.) http://www.alfa.lt/a...iciai-ir-raides

Ten ir lentele yra:
09.09 -
Permainų laikotarpis atėjo. Palanku atsikratyti visko, kas trukdo bet kokioje gyvenimo srityje.
19.19 -
Jei turite planų – pirmyn. Sėkmė garantuota.

Atsakyti
Sveikos, mergaites,

As irgi siek tiek domiuosi numerologija, bet gal neprofesionaliai. Is savo patirties pastebejau lb idomu dalyka, kad ne tiek lb likimo skaicius valdo zmogus (tas sudetinis), bet butent diena, kada jisai gime. Cia mano nuomone, nes procesa stebiu jau keleta meteliu, pvz.:
1,10,28 - butu lb linke i karjera, visada nori pirmauti ir buti nenugalimi;
2,20, 11 - labai jautrus, dvasingi, geri is prigimties, nemokantys naudotis kitais;
3,12,30 - irgi karjeristai, bet ne tokie lb dideli, jiems svarbia vieta uziima seima
4, 13, 22, 31 - seimos zmones, tokie neblogi
5, 14, 23 - ypatingi ekstravertai, lb patinka buti su draugais ir ju apsuptyje.
6, 15, 24 - irgi ekstraversiski, ypatingai stipriu bruozu nepastebejau, man pasirode tokie vidutinybes.
7, 16, 25 - patys seimyniskiausi, jiems seima nr. 1 gyvenime del jos galetu padaryti viska, visada lb jos nori. Moterys lb moteriskos, geros.
8,17,26 - tikrasis pinigu myletojas, viska paaukotu apart pinigu ir seima ir partneri, viska. Rodos tai galia, kuri juos valdo, svenciau nieko nera. Net neturi suvokimo, kad ta meile prazutinga.
9,18, 27 - labai dvasingi, ramus, saziningi, seima irgi labai svarbi.

Cia mano asmeninis pastebejimas, kuris manau veikia stipriau nei likimo skaicius. Mane asmeniskai lb domina namo skaiciau energija, kuriame gyventi tenka, pvz., as gyvenu nr. 1., o LT 91 = 1. Ar siuo atveju tai lyderystes skaicius, ar vienatves?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2014 09 08, 11:49)
Sveikos, mergaites,

As irgi siek tiek domiuosi numerologija, bet gal neprofesionaliai. Is savo patirties pastebejau lb idomu dalyka, kad ne tiek lb likimo skaicius valdo zmogus (tas sudetinis), bet butent diena, kada jisai gime. Cia mano nuomone, nes procesa stebiu jau keleta meteliu, pvz.:
1,10,28 - butu lb linke i karjera, visada nori pirmauti ir buti nenugalimi;
2,20, 11 - labai jautrus, dvasingi, geri is prigimties, nemokantys naudotis kitais;
3,12,30 - irgi karjeristai, bet ne tokie lb dideli, jiems svarbia vieta uziima seima
4, 13, 22, 31 - seimos zmones, tokie neblogi
5, 14, 23 - ypatingi ekstravertai, lb patinka buti su draugais ir ju apsuptyje.
6, 15, 24 - irgi ekstraversiski, ypatingai stipriu bruozu nepastebejau, man pasirode tokie vidutinybes.
7, 16, 25 - patys seimyniskiausi, jiems seima nr. 1 gyvenime del jos galetu padaryti viska, visada lb jos nori. Moterys lb moteriskos, geros.
8,17,26 -  tikrasis pinigu myletojas, viska paaukotu apart pinigu ir seima ir partneri, viska. Rodos tai galia, kuri juos valdo, svenciau nieko nera. Net neturi suvokimo, kad ta meile prazutinga.
9,18, 27 - labai dvasingi, ramus, saziningi, seima irgi labai svarbi.

Cia mano asmeninis pastebejimas, kuris manau veikia stipriau nei likimo skaicius. Mane asmeniskai lb domina namo skaiciau energija, kuriame gyventi tenka, pvz., as gyvenu nr. 1., o LT 91 = 1. Ar siuo atveju tai lyderystes skaicius, ar vienatves?

mano irgi 1 pagal gimimo data
Atsakyti