[ idomu kiek tai kainuotu?
[/quote]
Kas konkreciai domina?
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 19, 15:11)
As čia nepagaunu kampo
QUOTE(OB-si-DEIZE @ 2012 01 28, 02:34)
i saskaita nusiusciau pinigus. idomu kiek tai kainuotu?
Gal kas galite paaiskinti, ar nukreipti pas zmogu, kuris TIKRAI galetu paaiskinti, kodel mane jau kuris laikas "persekioja" vienas skaicius? (jis - mano g.dienos skaicius). Tai vyksta jau kelis menesius- matau ji visur, valandose, tv, kompiuteryje,net kasos cekyje...ir visur,netikeciausiose vietose... na nupasakot situacija jau sunku, bet tai garantuotai kazkoks man siunciamas zenklas, tik as niekaip jo neissiaiskinu, o tai jau pradeda varginti ir vercia sunerimti
aciu uz bet kokia pagalba!
QUOTE(D*L*K @ 2013 01 30, 11:55)
Gal kas galite paaiskinti, ar nukreipti pas zmogu, kuris TIKRAI galetu paaiskinti, kodel mane jau kuris laikas "persekioja" vienas skaicius? (jis - mano g.dienos skaicius). Tai vyksta jau kelis menesius- matau ji visur, valandose, tv, kompiuteryje,net kasos cekyje...ir visur,netikeciausiose vietose... na nupasakot situacija jau sunku, bet tai garantuotai kazkoks man siunciamas zenklas, tik as niekaip jo neissiaiskinu, o tai jau pradeda varginti ir vercia sunerimti
aciu uz bet kokia pagalba!
užsiciklinai ties tuo skaičiumi ir tiek. Negalvok apie tai ir nematysi. Man kartais taip būna. Matau vienodus arba tą patį besikartojantį laiką 11:11 12: 12, šiandie vaistinėje vaistai 22 ,22 lt, nuolaida gavau 2,22
QUOTE(Pabaiga @ 2013 01 30, 14:04)
užsiciklinai ties tuo skaičiumi ir tiek. Negalvok apie tai ir nematysi. Man kartais taip būna. Matau vienodus arba tą patį besikartojantį laiką 11:11 12: 12, šiandie vaistinėje vaistai 22 ,22 lt, nuolaida gavau 2,22
. Kai pradedu gilintis tai tik skaičius ir tematau. Tik pastebėjau vieną dalyką, kada blogai jaučiuosi, o ypač kai užeina niūrios ar piktos mintys - vėl tie skaičiai rodosi.
Ir manote,kad tai tiesiog paprastas uzsiciklinimas? As irgi taip maniau,bet per daug sutapimu,o kai pasakau sau,kad nesamone,demesio nekreipsiu,isvis neimanoma-iki beprotybes i akis lenda.Bandziau pas bureja uzklaust,neleido manyt,kad tai uzsiciklinimas ir perspejo,kad jei bandysiu vengt-dar labiau i akis lis
Sveiki! pastaruoju metu sudomino numerologija. Vienas pazistamas sake, kad lankesi pas numerologe kazkur Zveryne ir buvo apstulbes kaip viska tiksliai apie ji, esama situacija papasakojo ir apie ateiti. Deja jau nebeatsimena vardo nei jokiu kontaktu. Gal pazistat gera numerologe/astrologe Vilniuje? Ypac suintrigavo ta numerologe is Zveryno.. aciu
QUOTE(D*L*K @ 2013 01 30, 14:31)
Ir manote,kad tai tiesiog paprastas uzsiciklinimas? As irgi taip maniau,bet per daug sutapimu,o kai pasakau sau,kad nesamone,demesio nekreipsiu,isvis neimanoma-iki beprotybes i akis lenda.Bandziau pas bureja uzklaust,neleido manyt,kad tai uzsiciklinimas ir perspejo,kad jei bandysiu vengt-dar labiau i akis lis
ir taip ir yra
na tiesiog kazkaip ir as save nuteikinejau,kad cia tik isitikinimas kazkoks,bet sutapimu per daug
beje, kazkur skaiciau,kad vienodu skaiciu matymas,va kaip jus sakot,yra viena, o va konkretaus skaiciaus matymas,jau kita. Aisku,kiek tame tiesos,niekas nezino
bet kokiu atveju,aciu uz nuraminima 
Kaip aš jus suprantu
Papasakosiu trumpai istoriją su skaičiumi, kuris vis lenda ir lenda, bet ne šiaip lenda, o dirba
Prieš keletą metų nusprendėme nusipirkti namą. Pasirodo, ne toks jau ir paprastas darbas. Skelbimas sudominęs, skambinam, pakalbam, važiuojam apžiūrėti- Alyvų g. 20. Apsižiūrim, apsvarstom, jamam. Skambinam po kelių dienų- pardavėjas kažką mykia, kažkokios problemos, neparduoda (nors pardavė iš tikro kažkam).
Ieškom toliau..Skambinam, sudomina, važiuojam. Nerandam, žmogus sako, nežinau tikslaus numerio, nes jis tik už "prižiūrėtoją". Susitinkam sutartoj vietoj, keliaujam, ak, 20 nr. namo. Savininkas užsienyje, dar kažkokie nesklandumai, nenupirkom.
..Vėl skambinam. Labai maloni moteris kviečia atvažiuoti apžiūrėti; adresas? Aaaa, xxx gatvė 20. Pasakom, kad gal atvažiuosim, nes vieta mums nelabai. Bet..Važiuojam..Ir pamaę pravažiuojam
PO kokios savaitės rytą atsibundu ir kažkoks "nušvitimas", vyrui sakau, važiuojam TEN. Skambinam, ta pati maloni šeimininkė pasako, kad parduota, nes turi net du pirkėjus
Labai susinervinau tada, pamenu. Nusprendėm padaryt pertrauką paieškose, patys neieškosim, lai ieško mūsų, dedam skelbimus, nurodydami mano numerį. Nė vieno skambučio per ilgą tarpą.
Vyras užsitriedė dėti skelbimą į tokį vargšą laikraštuką, kur daugiau pamatysi skelbimų apie parduodamus paršus ir karves
Laikraštis išeina šeštadienį rytą, ir jau popiet skambutis vyrui, sėdžiu šalia, pažįstamas lyg balsas anam laido gale..
Kurioje vietoje? Adresą pasakykit..
xxx gatvė nr. 20.
Ta pati malonioji moteriškė.. Važiuojam vakare, paliekam rankpinigius, ir 19 d. įforminam sandėrį. (20 d. buvo šeštadienis, nes įtariu ir sandėris būt įvykęs būtent 20
Pradėjau galvoti, kodėl taip atsitiko, kodėl namas pasirinko mus, juk buvo dar 2 pirkėjai. (kodėl neatiteko kitiems, vėliau sužinojom).
Bet tik tada man šovė, kad visą laiką tas 20 persekiojo, mes net dėmesio atkreipę į tai nebuvom. Vyrui sakau, nu kaip keista, šitiek laiko nė vieno skambučio, o čia tavo nr. nurodžiau ir še tau..O gi sutapimas ar kas, bet vyro numerio skaičių suma lygi 20.
Ir tai tik viena trumpa istorija su skaičiumi 20, tas skaičius visur ir dažnai.
Marazmas? Galbūt.
Pati esu gan skeptiškas žmogus, bet kartais pradedi tikėti net nenorint
Gal kas galetu padeti apibendrinti tai, kas man gavosi suskaiciavus? Skaitant reiksmes kiekvieno gavusio skaiciaus kazkaip sunku ka ir besuprast
Tad:
* Mano gimimo datos skaicius gaunasi - 5
* Vardo skaicius - 1
* Mergautines pavardes skaicius - 3
* Dabartines pavardes skaicius - 7
Zodziu, skaitant 5-keto reiksme, tai siek tiek pataikoma apie mane, bet....
Tai va ir noreciau, kad kas paaiskintu ar padetu suprasti, kaip issiaiskinti ir kuo dugiau suzinoti apie kitus skaicius, esancius mano gyvenime.
O jei aplamai kalbant, tai mano gyvenime, pastebejau, kad daznai kartojasi skaicius 3 arba 9, dazniausiai 9.
Va kad ir pvz.:
* Mergautines pavardes raidziu suma lygi 9
* Dabartines pavardes raidziu suma lygi 9
Cia tiesiog skaiciuojant kiek raidziu turi pavarde.
labai buciau dekinga
Tad:
* Mano gimimo datos skaicius gaunasi - 5
* Vardo skaicius - 1
* Mergautines pavardes skaicius - 3
* Dabartines pavardes skaicius - 7
Zodziu, skaitant 5-keto reiksme, tai siek tiek pataikoma apie mane, bet....
Tai va ir noreciau, kad kas paaiskintu ar padetu suprasti, kaip issiaiskinti ir kuo dugiau suzinoti apie kitus skaicius, esancius mano gyvenime.
O jei aplamai kalbant, tai mano gyvenime, pastebejau, kad daznai kartojasi skaicius 3 arba 9, dazniausiai 9.
Va kad ir pvz.:
* Mergautines pavardes raidziu suma lygi 9
* Dabartines pavardes raidziu suma lygi 9
Cia tiesiog skaiciuojant kiek raidziu turi pavarde.
labai buciau dekinga