QUOTE(Snape @ 2009 04 23, 19:52)
Laba diena
Norėjau pasiteirauti, kaip galima sustiprinti kraują po chemoterapijos?
Mano mama guli ligoninėje, jai turėjo daryti operaciją rytoj, bet rado, kad kraujas nekoks, negali daryti operacijos

Sako, kad reikės pastiprinti, ką tai reiškia? Mama suprato, lyg ir reikės laukti jos grupės kraujo (gana retas), tada perpils

Ar iš tiesų? Gal yra natūralių būdų, maistas koks, sultys ar pan, kuriais būtų galima pastiprinti kraują?
Labai ačiū....
Sveikute,
Kraujuką gerina veršienos , jautienos kepenėlės, liežuvis, jautiena, stiprus dilgėlių nuoviras (15 gr. užpilu stikline verdančio vandens, 10 min. palaikau, nuspaudžiu. Po 2 valgomus šaukštus kelis kartus per dieną. Galima laikyti šaldytuve 2 paras.), šaltalankių aliejus, raudonas vynas, granatai, špinatai, burokėlių sultys (sutarkavus ir išsunkus apie pora val. palaikyti, kad nusistotų blogos medžiagos. Tada jas vėl nupilti ir gerti. Jei neskanu - maišyti su obuolių , morkų sultimis. Na, gal dar ką nors kas iš mergaičių prisimins.
Mano mamytė dar gėrė vaistukus Ferretab comp., Feroglobin, Totema (ampulės, reikdavo gerti skiedžiant su parūgštintu vandeniu, saugant dantis. ) Bet šituos jau su gydytojos "palaiminimu"vartojo.
Stiprėkit, sveikatos mamytei.
Papildyta:
QUOTE(SVETA K. @ 2009 04 23, 18:48)
Bet viskas gerai baigesi,man viska padare,kas priklause

Labai faina gydytuoja buvo (radioterapeute tikriausiai

),nu tiesiog super

Tokia rupestinga,viska isklauso,paaiskino.Ir aplamai man kazkaip sekasi ant geru zmoniu ir gydytuoju

Nupese man kriziukus -"tatuirotes".
Viskas gerai, kas gerai baigiasi,
SVETA . Smagu skaityti, kad pasisekė. Tai dabar turėsite savo kryžiukus saugoti, kad nenupraustumėte?
QUOTE(mou @ 2009 04 23, 20:52)
nu pasidaviau silpnumui

kadangi esu paklusni ligone,tai kaip pasakys gydytojai,taip ir bus

mano tikslas-nugalet

BABANIA,del manes nesijaudink,kai reik issiskirt su mazaja,nors ir trumpam,man biski liudna,akys prakaituoja biskuti

siaip pasakiau,kad
viska iskesiu ir grysiu sveika
Mou

- jokiu būdu nepasiduokit. Jūs
viską iškęsit ir grįšit sveika
Saulėlydi, kuo daugiau stiprybės Jūsų vyrui. Tai praeis.
Mūsų Ugn*Inė kažkodėl vėl tyli. Kaip Tu laikaisi?