QUOTE(ifauru @ 2009 06 03, 23:17)
O mamytė šiandien gyrėsi, kad lysvę svogūnėlių nusiravėjo.
Ryt tarpinis kraujas, jau minėjau, kad kol kas tarpiniai tyrimai nerodo didėjančios dinamikos, tai dar 2 chemijas pridėjo. Kitas kartas jau 10 dieną.
QUOTE(ifauru @ 2009 06 04, 10:51)
Užytat vakar apie nuravėtą lysvę tai kaip vaikas džaigėsi
Na, kaip smagu, kad mamytė kruta. O juk jos džiaugsmas dėl savo pergalių, kad ir mažyčių, tai ir mūsų - artimųjų - begalinis džiaugsmas. Saugo save ir mano mamytė. Jai 66 metai, bet vis stengdavosi žiemą neiti į lauką, kad nesušaltų, jei slidu - kad nepargriūtų. Tai tėtė net gražiai varydavo, ir pats kartu su ja apie trobą pavaikštinėdavo.

Jei jau padarė Jūsų mamytė pirmuosius žingsnelius - tai darys ir toliau. Ledai pralaužti.

Ir bus dar daugiau džiaugsmo. Sveikatytės JUMS IR MAMYTEI.

Tikriausiai tyrimukai geri?
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 06 04, 13:55)
Šį savaitgalį anūkui mažajam metai, jo tėvelių-sūnaus vestuvių 5-tis, o mūsų -33 metai

. Visos datos birželio -5 dieną.

Sveikinu,
Gabija, Jus ir Jūsų šeimą , su tiek švenčių vienu metu. Svarbiausia, kad jos yra , o pavalgyti tai dar tiek ir tiek progų turėsite - VALIOS KARALIENE mūsų.
QUOTE(mama4XL @ 2009 06 04, 18:57)
čikita 2004 09 05, 09:01 - tais metais buvau prisijungusi siuo vardu, pacioje pirmoje temukeje. Viename forume uzklausiau vienos mamytes ar yra dar si temuke. Perziurejau siaube, kiek vis mamyciu serga. Tai va as noriu pasigirti, 2004 gruodi man diagnozavo II stadija, na o dabar kiek tik tikrinuosi tfu,tfu viskas gerai.Turiu maziuka. Atrodo liga atsitrauke,-tikimes amzinai.Ar bent jau tikiu, kad leis uzauginti vaikucius. Matau Jus visas palaiko ir gi tik tikejimas. Kuo daugiau tikejimo,gyvenimo dziaugsmo ir jis neliks Jums skolingas. Myliu Jus visas
Ačiū, kad aplankėte ir pasigyrėte, nes tokios pagyros taip širdį glosto. Kuo geriausios Jums sėkmės.
Taip būtu gerai, kad ir daugiau išgijusių mergaičių šitaip pas mus apsireikštų ... Troškimas,Sveikata, Gyvenimas,Viltis, ir viso to išsipildymas...
Sveikutės,

Audžiu mintį , kaip savaitgalį tetę pamaloninti...

Tėčių diena...