QUOTE(mama4XL @ 2009 06 05, 10:11)
Matai yra kita medalio puse. As labai pikta ant daktaru...kai mano pirmoji neeme kruties as nusitraukinedavau (rasiau ), sutraiskiau liaukutes- va ir prasidejo mano bedos, blogai gal kad nepasakiau priesistores,bet...jeigu butu,kas ivertine tai, pasake-nebutu reikeje tiek kenteti manau (man,vaikam,mamai). Vyras mane paliko...isejo pas jaunesne ir sveika...Pikta esu as ant to MP, nes eskaluojama tik viena puse,-kita nutylima, o ji juk yra...ir kartais tokia skaudi.
tai as ta ir rasiau - kad daznai net gydytojai suteikia neteisinga informacija ir duoda netinkamu patarimu... nekalbant jau apie aplinkinius, kurie neretai apskritai nesupranta, kas vyksta... o kur dar hormonu audros po gimdymo...
nemanau, kad yra kokios nors "eskalacijos" - tiesiog tu pati be galo jautriai reaguoji i sia tema ir nesi isimtis, nemazai moteru patiria tokius jausmus... ir esme ta, kad MP cia niekuo detas - svarbiausia tai, kaip moteris tvarkosi su savo jausmais, kaip delioja prioritetus.
kai MP temoje rasiau apie problemu sprendima, omenyje turejau ir savo patirti su veziu - kol esu gyva, tol manes niekas negali palaidoti. niekas - kiekviena situacija turi daugiau negu viena sprendini. ir tai tik poziurio, vidines nuostatos klausimas.
gerai, tiek to

si tema tikrai ne tam skirta. daugiau ne off topin'siu
taika, meile, balalaika?