Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Užėjau ir aš pasižiūrėti kaip sekasi ieškotis darbų šiais laikais ax.gif

Čia ne reklama, tiesiog mano draugė dalyvavo šioje konsultacijoje: http://www.cvonline....php?id=473&gr=1 ir liko labai patenkinta, sakė sužinojau daug naudingų patarimų, kaip atsakinėti į įvairius "nepatogius" klausimus, ko paklausti pas darbdavį, kaip save pateikti, kokių klaidų nedaryti ir pan.
Suprantu, kad konsultacija nieko 180 laipsnių kampu neapvers, tačiau tarp visų konkurentų į vieną darbo vietą manau leis pasirodyti geriau ir padidins šansus laimėti g.gif

visoms ieškančioms linkiu didelės sėkmės ir, aišku, svajonių darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Golden Rose @ 2009 04 27, 17:08)
Ką Jūs sakote kai paklausia kokio atlyginimo norit?
Pareigos rimta biuro administratore. Vertimai, personalas, sąskaitos, skambučiai.. Mano privalumai- kalbos, patirtis...

Ką sakyti? Juk visi dabar rėkia krizė...  doh.gif  lotuliukas.gif

Vat mane irgi šis klausimas domina. Einu ryt į interviu į panašią poziciją, tai nė neįsivaizduoju ką atsakyt, jei užklaus. unsure.gif
Atsakyti
Mane tai draugė gąsdino šiandien "kaip tu, 24 metų pana, niekur nedirbusi, nieks nebenorės tavęs imt"... nu tai būt gerai, kad imtų, ieškotų administratorių ar bendro pobūdžio darbuotojų, o ne suvirintojų ar masažuotojų...
Atsakyti
Kai internete tiek patarimų niekada neičiau į kursus, seminarus, kurių tema kaip gauti darbą. Nekabina ir tiek. Jei lyšno pinigo turėčiau geriau jau į kalbų kursus. Bent jau tikrai praverstų lotuliukas.gif

Atsakyti
Ačiū, bet NE, kaip nors išsiversiu be minėtosios Linos Mikolaitienės pamokymų doh.gif kažkada siunčiau CV jai, pagal reikalavimus atitikau, tik anglų kalba mano ne gera, o pažengusiojo lygiu, taip ir parašiau doh.gif tai tokį "gražų" atsakymą gavau doh.gif "Noriu jūsų paklausti ar skaitėte skelbime parašytus reikalavimus???" Nei kablelių, nei žodyje Jūsų didžiosios raidės, nei mandagumo doh.gif o dar siūlot pas tokią eiti į kursus doh.gif Jau po tokių replikų ir dar siūlomų pamokymų numanau, koks darbas garantuotas blink.gif JOKS doh.gif mandagumo ir etiketo nulis doh.gif
Atsakyti
Mane paskutinemis dienomis be galo uzk.... skelbimai DNB banko, kad iesko praktikantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 04 28, 18:30)
Ačiū, bet NE, kaip nors išsiversiu be minėtosios Linos Mikolaitienės pamokymų  doh.gif kažkada  siunčiau CV jai, pagal reikalavimus atitikau, tik anglų kalba mano ne gera, o pažengusiojo lygiu, taip ir parašiau  doh.gif tai tokį "gražų" atsakymą gavau  doh.gif  "Noriu jūsų paklausti ar skaitėte skelbime parašytus reikalavimus???" Nei kablelių, nei žodyje Jūsų didžiosios raidės, nei mandagumo  doh.gif o dar siūlot pas tokią eiti į kursus  doh.gif Jau po tokių replikų ir dar siūlomų pamokymų numanau, koks darbas garantuotas  blink.gif JOKS  doh.gif mandagumo ir etiketo nulis  doh.gif

teko su ja susidurt- baisiai atžagari ir nemaloni persona, visai nesiklausanti, kas jai bandoma pasakyt unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 04 28, 20:22)
teko su ja susidurt- baisiai atžagari ir nemaloni persona, visai nesiklausanti, kas jai bandoma pasakyt unsure.gif  doh.gif

O taip... ax.gif man irgi teko garbes su ja pabendraut... doh.gif issiunciau CV, ji paskambino ir paprase pakalbet angliskai. Zinau, dad bent jau kalbu angliskai tikrai gerai, nes tikrai daug teko sios kalbos mokytis, bendrauti ja ir niekada niekas nesiskunde, kad nesupranta, ka as kalbu ar panasiai.. Taciau minetoji ponia, isklausiusi mano prisistatymo tik suburbejo: ne tai ko as tikejausi, bet tiks.. doh.gif Tai nuo to laiko, stengiuos nesiust CV, jei matau jos pavarde skelbime..
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2009 05 03, 23:10)
O taip... ax.gif  man irgi teko garbes su ja pabendraut...  doh.gif  issiunciau CV, ji paskambino ir paprase pakalbet angliskai. Zinau, dad bent jau kalbu angliskai tikrai gerai, nes tikrai daug teko sios kalbos mokytis, bendrauti ja ir niekada niekas nesiskunde, kad nesupranta, ka as kalbu ar panasiai.. Taciau minetoji ponia, isklausiusi mano prisistatymo tik suburbejo: ne tai ko as tikejausi, bet tiks.. doh.gif  Tai nuo to laiko, stengiuos nesiust CV, jei matau jos pavarde skelbime..

tai kad ji pati anglų nemoka cool.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai vat tokios personos iš savęs vaizduoja pasaulio bambas, velniai žino kokiais keliais pačios dirbančios tokius darbus doh.gif Viena yra kai pamatai kad ir jauną personalo vadovą, bet tikrai išmanantį savo darbą, okita, kai tokia višta mažai ką nusimano ir gadina nervus kitiems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 05 04, 21:39)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tai vat tokios personos iš savęs vaizduoja pasaulio bambas, velniai žino kokiais keliais pačios dirbančios tokius darbus  doh.gif Viena yra kai pamatai kad ir jauną personalo vadovą, bet tikrai išmanantį savo darbą, okita, kai tokia višta mažai ką nusimano ir gadina nervus kitiems  unsure.gif

nu tu cia ir isdejai.. doh.gif tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cv.lt tinklapyje yra vertingų (autorių teigimų) patarimų, padėsiančių gauti norimą darbą. Patarimai yra apie: 1) darbo paiešką, 2) prisistatymą darbdaviui, 3) pokalbį dėl darbo, 4) derybas dėl atlyginimo.
Visos keturios PDF bylos šiais klausimais kainuoja po 5 Lt.
Jei kuri nuspręsit atsisiųsti, gal pasidalintumėt pdf'ais? E-mail: krishtole@gmail.com
Ekonominės krizės akivaizdoje reikia būti solidariems biggrin.gif
Atsakyti