Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Dabar dažnai visose gyvenimo srityse minimas žodis "krizė". Daugelį apėmė paniška baimė dėl ateities, nesaugumo jausmas, milžiniška atsakomybė už artimuosius. Mane taip pat... Štai sėdžiu dabar neapmokomose atostogose ir, pavargęs po ilgų nesėkmingų papildomo darbo paieškų, rašau šią temą. Ieškau darbo... O ką moku? Juk visą savo sąmoningą gyvenimą dirbau teisės sistemoje ir nieko kito nemoku. Ne, nebijau jokio darbo, manau, kad niekada nevėlu išmokti ko nors naujo arba prisiminti pamirštus pomėgius...
Ką galite man pasiūlyti, patarti?..

Ankstesnės temos:

viena tema

Kita tema

Dalinamės patirtimi ir patarimais toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(excopas @ 2009 02 01, 16:36)
Dabar dažnai visose gyvenimo srityse minimas žodis "krizė". Daugelį apėmė paniška baimė dėl ateities, nesaugumo jausmas, milžiniška atsakomybė už artimuosius. Mane taip pat... Štai sėdžiu dabar neapmokomose atostogose ir, pavargęs po ilgų nesėkmingų papildomo darbo paieškų, rašau šią temą. Ieškau darbo... O ką moku? Juk visą savo sąmoningą gyvenimą dirbau teisės sistemoje ir nieko kito nemoku. Ne, nebijau jokio darbo, manau, kad niekada nevėlu išmokti ko nors naujo arba prisiminti pamirštus pomėgius...
Ką galite man pasiūlyti, patarti?..

kurk savo versla tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 02 01, 23:07)
kurk savo versla  tongue.gif

Ačiū už patarimą smile.gif apie tai galvoju...
Atsakyti
teisė - aktualu, ypač dabar...
taigi, pirmyn 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,
norejau paklausti kaip Lietuvoje dabar su darbu? Gal matosi pagerejimas? Ar tik blogeja? g.gif
Atsakyti
Jokio pagerėjimo nematau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Jokio pagerejimo nera. tikriausiai vis dar blogeja. verysad.gif Pati ieskausi darbo ir kolkas niekas nesisviecia. CV siunciu i ivairias sritis, bet net nekviecia i pokalbi. dalyvauju valsybes tarnybos konkursuose bet ir ten liudna, daug zmoniu susirenka ir dazniausiai buna jau zinomas laimetojas. verysad.gif

Laukiam geresniu laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 04 24, 07:43)
Jokio pagerėjimo nematau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  verysad.gif

o as jau truputuka matau smile.gif brolis pagaliau darbeli rado, o ir daugiau priimineja imone ta zmoniu, nes gamybos apimtys padidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 04 23, 07:50)
oho...tai normaliai einat ir einat į pokalbius...

bet skambučiai prasidėjo tik po gero mėnesio ax.gif

rašiau, kad pakvietė į pokalbį, bet nenorėjau ten eit. ne be reikalo doh.gif personalo vadovė vėlavo, nė nepasisveikino, net nesusipažinom blink.gif blink.gif blink.gif atėjo, pasakė, aš tokia ir tokia, mūsų įmonė veikia tą ir tą, ieškom tokio ir tokio žmogaus, ar domina? Pasakiau, kad domina, tai davė užpildyt anketą ir ją palikt doh.gif ot tai pokalbis.... unsure.gif

laukiu rytojaus, ar porytojaus, turi pranešt iš vienos įmonės, ar priėmė bigsmile.gif labai ten noriu wub.gif
Atsakyti
Pasidalinkit pokalbiais 4u.gif Ko klausinėjat, kai viską papasakoja apie įmonę, darbo pobūdį, grafikus, algas, poilsį, vid.taisykles...Aš po tokių pilnų išdėstymų net neturiu ko paklausti (nors visada sako "kokių klausimų turite?") unsure.gif tai kažkaip atrodo, kad nesidomiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2009 04 26, 12:48)
Pasidalinkit pokalbiais  4u.gif Ko klausinėjat, kai viską papasakoja apie įmonę, darbo pobūdį, grafikus, algas, poilsį, vid.taisykles...Aš po tokių pilnų išdėstymų net neturiu ko paklausti (nors visada sako "kokių klausimų turite?") unsure.gif tai kažkaip atrodo, kad nesidomiu doh.gif

klausiau apie darbo laiką, ar prieš tai jau kažkas dirbo tose pareigose, ar čia nauja pareigybė, galima paklaust apie bandomąjį laikotarpį, ar toks yra ax.gif
Atsakyti
Ką Jūs sakote kai paklausia kokio atlyginimo norit?
Pareigos rimta biuro administratore. Vertimai, personalas, sąskaitos, skambučiai.. Mano privalumai- kalbos, patirtis...

Ką sakyti? Juk visi dabar rėkia krizė... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti