QUOTE(cvvilnius @ 2012 07 30, 09:52)
Viskas priklauso nuo darbo srities. Taip pat ir nuo to, ką per tas praktikas veikei. Bet jei parašo žodį "patirtis", paprastai tikimasi kandidatų su mažiausiai 1 metų patirtimi, ne visi studentus po praktikų mielai priima.
Aš tai manau, kad verta pabandyti net ir neturint "tikos" darbo patirties. Svarbiausia įsitikinti, kad darbą tu galėsi atlikti ir nereikės nusivilti nei pačiai, nei nuliūdinti darbdavio
Papildyta:
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 07 26, 16:23)
Merginos, į kurį tinklalapį labiau patartumėte dėti skelbimą,ieškant papildomo darbo,arba dirbti nepilną darbo dieną,bėda tame,kad ne is didmiesčio esu Kaunas,Vilnius netinka..jau nžn net kaip papildomai užsidirbti,nes iš vienos algos viena augindama sūnų neišgyvensiu
Darbo biržoje esi užsiregistravusi?
Aišku geriausiais būdas yra ieškoti per pažįstamus, bet ne visada pavyksta, todėl įdėk ir skelbimą į skelbimų tinkalapius. Aš netgi patarčiau dėti į kuo daugiau tinkalapių, ką gali žinoti, kur ir kas tave pastebės.
Skelbimai.lt labai populiarus, bet man jis nerimtas atrodo darbo paieškai. Per ten ir visokių nepageidaujamų pasiūlymų gali gauti...

Dar yra skelbikas.lt.
Jei nori normaliai CV sukurti, gali darbo paieškos portaluose registruotis, ten darbdaviai gali pamatysi tavo CV ir paiūlyti darbą.